15 Αυγούστου (Κοίμηση) ΕΠΙΠΛΩΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως


Kees Fens

Kees Fens (έτος γέννησης: 1964) μηχανικός

 

Το πρώτο αυτοκίνητο που αγόρασα ήταν στο 21st μου. Ήταν ένα κίτρινο Ford Taunus από το 1975. Εκείνη την εποχή το πήρα από τον πατέρα μου και την αποκατέστησε όταν ήταν απαραίτητο. Μου άρεσε να δουλεύω στο αυτοκίνητό μου. Συχνά οδήγησα στην παραλία με φίλους. Στο δρόμο έπαιξα αρκετές φορές το τραγούδι «κίτρινο υποβρύχιο» των Beatles. Από τότε, η Ford πήρε το όνομά της από το τραγούδι και ήταν το «κίτρινο» μας υποβρύχιο.

 

Σπούδασα λιανικό εμπόριο στο MDS της Breda. Αυτή η εκπαίδευση διήρκεσε 2 χρόνια και μετά ήθελα να αρχίσω να δουλεύω αμέσως. Έτσι, άρχισα να εργάζομαι στην Aldi όπου είμαι διευθυντής εταιρείας για 6 χρόνια. Μετά από αυτό άρχισα να εργάζομαι σε μια εταιρεία στο Prinsenbeek που πούλησε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα. Η δουλειά μου σε αυτήν την εταιρεία ήταν πωλητής και έχω εργαστεί εδώ για 5 χρόνια. Μετά από αυτό, άρχισα να εργάζομαι σε διάφορες εταιρείες που με έστειλαν ως τεχνικός σε όλη την Ολλανδία για 15 χρόνια. Εδώ και πολύ καιρό εργάζομαι στο μεγαλύτερο χόμπι μου, τα κλασικά αυτοκίνητα.

 

Το όνειρο μου είναι ένα Ford Mustang από το 1965. Νομίζω ότι τα φωτεινά χρώματα ταιριάζουν πολύ καλά σε ένα Mustang. Πάρτε ένα φωτεινό πράσινο με ένα μαύρο εσωτερικό, είναι όμορφο!