15 Αυγούστου (Κοίμηση) ΕΠΙΠΛΩΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως


Lars van Dongen

Lars van Dongen (έτος γέννησης: 1989) αγοραστής και διεθνής πωλητής

 

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα μπορντό κόκκινο Opel Corsa. Ήμουν 18 ετών όταν το αγόρασα και ήταν πολύ ενθουσιασμένος γι 'αυτό. Εκτός από το πρώτο μου αυτοκίνητο, υπάρχει μια άλλη μνήμη που θα θυμάμαι πάντα: η πρώτη μου βόλτα με ένα κλασικό αυτοκίνητο. Ήταν ένα γαλάζιο και λευκό Chevrolet Corvette C1 από το 1959. Ήταν μια τέτοια φανταστική εμπειρία! Το αγάπησα και συνεπώς θα παραμείνει πάντα το αγαπημένο μου κλασικό αυτοκίνητο.

 

Όσον αφορά την εκπαίδευση, σπούδασα διαχείριση λιανικής στο Florijn College της Breda. Σε αυτά τα 4 χρόνια εκπαίδευσης έχω ήδη δουλέψει με πολλά αυτοκίνητα. Άρχισα να δουλεύω μετά το σχολείο σε μια εταιρεία που πούλησε μοντέρνα αυτοκίνητα και μερικά κλασικά αυτοκίνητα. Η δουλειά μου σε αυτήν την εταιρεία ήταν πωλητής. Ανακάλυψα ότι η πώληση είναι το πάθος μου. Δουλεύω στην E&R Classics εδώ και πολλά χρόνια ως αγοραστής και διεθνής πωλητής.

 

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου παραμένει γαλάζιο με λευκό Corvette C1 στο οποίο έκανα το πρώτο κλασικό ταξίδι με το αυτοκίνητό μου. Αυτό το αυτοκίνητο θα είναι πάντα ιδιαίτερο για μένα. Κατά προτίμηση ένα Corvette από το 1960 ή παλαιότερο.