Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


Lorenzo Beekmans

Lorenzo Beekmans (έτος γέννησης: 1990) μηχανικός

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα μαύρο Volkswagen Golf 4 από την 2003. Ήμουν 17.5 χρόνια όταν αγόρασα αυτό το αυτοκίνητο και ήταν σε θέση να το οδηγήσω ανεξάρτητα όταν ήμουν 18, το οποίο βέβαια αμέσως έκανα! Νόμιζα ότι ήταν υπέροχο, ήταν ένα αίσθημα ελευθερίας κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου. Είχα αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο από την οικογένεια και το έχω στην κατοχή του για 6 χρόνια.

Σπούδασα μηχατρονική στο ROC στο Tilburg, η οποία χρειάστηκε 4 χρόνια. Μετά το σχολείο εργάστηκα για 7.5 χρόνια στο Abemec ως μηχανικός τρακτέρ. Εκείνη την εποχή έζησα σε ένα μικρό χωριό και ως εκ τούτου άρχισα να εργάζομαι στη γεωργία, γιατί συνήθιζα να ζω με αυτό. Μετά από αυτό άρχισα να εργάζομαι στην E&R Classics.

Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο και έτσι το όνειρό μου είναι ένα Ford Mustang από το 1967. Κατά προτίμηση σε μαύρο ή κόκκινο, επειδή αυτά είναι τα χρώματα που ανήκουν σε μουστάγκ σύμφωνα με εμένα. Τους αγαπώ επειδή φαίνονται τόσο δροσεροί.