Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


Ρέμι Λαγκάτσε

Remi Lagache (έτος γέννησης: 1989) διεθνής πωλητής.

Το πρώτο αυτοκίνητο που αγόρασα είναι ένα μπλε Volkswagen Golf 2 από το 1991. Ήμουν 21 όταν αγόρασα αυτό το αυτοκίνητο και το έχω ακόμα. Ήθελα ένα τέλειο αυτοκίνητο, αλλά αρκετά φθηνό. Μου κόστισε λοιπόν μόνο 600 €. Είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για το ποσό των χρημάτων που μου κόστισε.

Πήγα στο σχολείο επιχειρήσεων κοντά στο Μπορντό. Αυτή η εκπαίδευση διήρκεσε 5 χρόνια και πήρα το μεταπτυχιακό μου εδώ. Μετά από αυτό, ταξίδεψα στην Καλιφόρνια για να εργαστώ σε μια γαλλική εταιρεία που κατασκευάζει σέλες και αλόγων για άλογα. Ήμουν πωλητής εδώ και το έκανα για σχεδόν 2 χρόνια. Επέλεξα να πάω στην Καλιφόρνια, γιατί υπήρχε η πιθανότητα να πάω εκεί και δεν ήθελα να χάσω αυτήν την ευκαιρία. Ωστόσο, ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη για να κάνω την ίδια δουλειά, αλλά πιο κοντά στην πατρίδα μου, τη Γαλλία. Δυστυχώς, η αγορά αλόγων είναι εντελώς διαφορετική στην Ευρώπη από ό, τι στην Καλιφόρνια και έτσι άρχισα να ακολουθώ το 2ο πάθος μου: κλασικά αυτοκίνητα. Εργάζομαι τώρα στην E&R Classics ως διεθνής πωλητής.


Το όνειρο μου είναι ένα σκούρο μπλε BMW E30. Θα ήθελα ένα αυτοκίνητο στο οποίο μπορώ να οδηγώ με ασφάλεια και με άνεση και νομίζω ότι αυτό το αυτοκίνητο ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις.