15 Αυγούστου (Κοίμηση) ΕΠΙΠΛΩΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως


Βίκτορ Κλέμεντσιτς

Viktor Klemenčič (έτος γέννησης: 1980) μηχανικός.

 

Αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο όταν ήμουν 17 ετών. Ήταν ένα άσπρο Chevrolet Caprice από το 1977. Το αγόρασα σε άριστη κατάσταση και έτσι δεν έπρεπε να το κάνω. Νόμιζα ότι ήταν ένα υπέροχο αυτοκίνητο και το οδήγησε παντού. Έρχομαι από τη Σλοβενία ​​και έτσι το αγόρασα εκεί από έναν πολιτικό από την Αυστρία. Έχω οδηγήσει το αυτοκίνητο για 6 χρόνια, αλλά έπρεπε να το ξεφορτωθώ γιατί το καύσιμο ήταν πολύ ακριβό για μένα εκείνη την εποχή.

 

Σπούδασε στη Σλοβενία ​​ως μηχανικός. Έχω ολοκληρώσει αυτήν την εκπαίδευση μετά από χρόνια 3. Ο πατέρας μου έχει την δική του εταιρεία στην αποκατάσταση παλιών μοτοσυκλετών και κλασικών αυτοκινήτων, όπου άρχισα να δουλεύω μετά το σχολείο. Έχω εργαστεί για τον πατέρα μου για 19 χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση όπου έμαθα πολλά. Η μητέρα μου είναι ολλανδική και έτσι ήρθα στην Ολλανδία για να δουλέψω για μια εταιρεία όπου νιώθω σαν στο σπίτι και όπου προσφέρουν τέλεια κλασικά αυτοκίνητα.

 

Το πιο όμορφο αυτοκίνητο κατά τη γνώμη μου είναι το Chevrolet Chevelle από την 1969. Κατά προτίμηση σε σκούρο χρώμα, επειδή νομίζω ότι αυτό ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητο. Τον αγαπώ επίσης όταν ένα αυτοκίνητο έχει μια μεγάλη μηχανή.