27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ


Βίκτορ Κλέμεντσιτς

Ονομάζομαι Viktor Klemencic, είμαι πανεπιστημιακός μηχανικός στην E&R Classics. Γεννήθηκα στη Σλοβενία ​​και από εκεί ξεκίνησε και η αγάπη μου για τα vintage αυτοκίνητα. Δούλεψα εδώ με τον πατέρα μου σε κλασικά αυτοκίνητα για 19 χρόνια. Έχω μάθει πολλά σε αυτά τα 19 χρόνια. Επειδή η μητέρα μου είναι Ολλανδή, μετακόμισα στην Ολλανδία πριν από πολύ καιρό και άρχισα να δουλεύω στην ERclassics. Εδώ θα μπορούσα να συνεχίσω το πάθος μου και να ασχολούμαι με τα vintage αυτοκίνητα.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα λευκό Chevrolet Caprice του 1977. Χρησιμοποιώ αυτό το αυτοκίνητο ως καθημερινός οδηγός για περίπου 6 χρόνια.

Το κλασικό αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Cadillac Le Mans του 1950
Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Cadillac Le Mans του 1950. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα όμορφο κλασικό που επίσης οδηγεί πραγματικά σαν ένα κλασικό αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει τίποτα σαν το καθαρό συναίσθημα που νιώθεις όταν οδηγείς ένα κλασικό αυτοκίνητο από τη δεκαετία του '50. Αυτού του είδους τα αυτοκίνητα χρειάζονται την προσοχή σας κατά την οδήγηση και αυτό είναι κάτι που κάνει την καρδιά μου να χτυπά πιο γρήγορα.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Αν μπορούσα να δώσω σε κάποιον να σηκώσει, θα ήταν ο Σαλβαδόρ Νταλί. Μου αρέσει πολύ η τέχνη του και είναι και λίγο τρελός όπως εγώ… Πήγαινα στην έκθεση του Dante's Inferno σε ένα όμορφο κάστρο στη Σλοβενία. Αυτή είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ως εκ τούτου, η τέχνη του παραμένει ιδιαίτερα ξεχωριστή για μένα.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Κάποτε δούλευα σε μια Cadillac της δεκαετίας του 1960 από τη συλλογή Graceland. Ο πελάτης δεν ήταν σίγουρος αν ο Έλβις Πρίσλεϋ είχε οδηγήσει το αυτοκίνητο (είχε αρκετές Cadillac), αλλά η σκέψη ότι είχε κάνει πολύ ξεχωριστή την εργασία πάνω στο αμερικάνικο κλασικό.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Αυτό που κάνει μια εργάσιμη μέρα την καλύτερη για μένα είναι η αμοιβαία ατμόσφαιρα στην ομάδα. Όλοι οι συνάδελφοι τα πάνε καλά και όλοι απολαμβάνουν τη δουλειά τους. Πολύ νόστιμος και ο καφές στην καντίνα!

Επίσης, μου αρέσει πολύ να δουλεύω για πελάτες που αγαπούν τα vintage αυτοκίνητα. Αυτοί οι λάτρεις των αυτοκινήτων καταλαβαίνουν καλύτερα από τον καθένα πώς λειτουργούν τα κλασικά αυτοκίνητα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα ανταλλακτικό, αλλά ένας πραγματικός λάτρης του κλασικού αυτοκινήτου θα το χειρίζεται πάντα με κατανόηση. Η αντίδραση ενός ικανοποιημένου πελάτη όταν παραλαμβάνει το όμορφο κλασικό του σε άριστη κατάσταση είναι ανεκτίμητη για μένα!