27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ


Βίνσεντ Πραγκ

Ονομάζομαι Vincent Praag και εργάζομαι στο τμήμα αγορών και πωλήσεων στην E&R Classics. Μετά το γυμνάσιο πήγα στο TIO Eindhoven όπου παρακολούθησα το μάθημα Commercial Business Management. Ολοκλήρωσα αυτή τη μελέτη σε 1 χρόνο αντί για 3 χρόνια. Ανυπομονούσα να ξεκινήσω ανάμεσα σε όλα τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα!

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν μια Alfa Romeo Mito. Αυτό το αυτοκίνητο με περίμενε πολύ περισσότερο από ό,τι το έχω οδηγήσει. Ήταν ένα πολύ ωραίο πρώτο αυτοκίνητο, αλλά μετά από 3 μήνες άρχισε πάλι να φαγούρα και πήγα να ψάξω κάτι άλλο.

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια κλασική Ferrari. Έχω ακριβό γούστο… Η δύναμη και ο ήχος μιας Ferrari σε συνδυασμό με την εμφάνιση, την καθιστούν το απόλυτο αυτοκίνητο των ονείρων μου.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Θα έδινα τον Max Verstappen, ίσως μπορεί να μου δώσει μερικά μαθήματα οδήγησης. Το 2021 ο Max έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά και με ποιον τρόπο! Στον τελευταίο γύρο προσπέρασε τον Χάμιλτον, υπέροχος (για τους οπαδούς του Max)! Είμαι μεγάλος οπαδός της Formula 1 και αυτός είναι ο λόγος για να τον επιλέξω.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Για μένα η πιο ιδιαίτερη ανάμνηση είναι ότι πούλησα μια Porsche 356 σε μια πολύ γλυκιά κυρία σε ένα ισπανικό νησί. Ήρθα σε επαφή μαζί της τηλεφωνικά και ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για την εκτενώς ανακαινισμένη Porsche 356 μας. Μετά από μερικές συζητήσεις, μου είπε ότι της άρεσε πολύ αυτή η κλασική Porsche στο γκαράζ της.

Μετά από την απαραίτητη έρευνα σε σχέση με τη μεταφορά σε αυτό το ισπανικό νησί, τα καταφέραμε. Μια όμορφη Porsche 356 είναι τώρα στο σπίτι με έναν όμορφο άνθρωπο!

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Μου αρέσει να πηγαίνω στη δουλειά κάθε μέρα. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ η παραλλαγή που βιώνεις καθημερινά. Για παράδειγμα, το πρωί δεν ξέρω τι κλασικά αυτοκίνητα θα μου προσφέρουν ή ποιο κλασικό αυτοκίνητο πωλείται σήμερα. Απολαμβάνω ιδιαίτερα την επαφή με τους πελάτες, και είναι όλοι λάτρεις των αυτοκινήτων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τους παλιούς. Επιπλέον, πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι κορυφαία ομάδα. Όλοι δουλεύουν σκληρά και διασκεδάζουν και αυτό δημιουργεί μια καλή ατμόσφαιρα!