15 Αυγούστου (Κοίμηση) ΕΠΙΠΛΩΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως


Wim Hakkesteegt

Wim Hakkesteegt (έτος γέννησης: 1962) μηχανικός.

 

Εγώ και η σύζυγός μου χρησιμοποιούσαμε σταυροδρόμια. Για αυτό το άθλημα είχαμε ένα λαμπερό κίτρινο Ford Transit όπου οδηγούσα και η σύζυγός μου ήταν στο sidecar. Το αγαπήσαμε, ειδικά για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο μαζί. Αυτό το κάναμε εδώ και πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν είχαμε το δικό μας αυτοκίνητο επειδή δεν ήταν απαραίτητο. Όλα ήταν προσβάσιμα για εμάς με ποδήλατο. Όταν είχαμε αυτοκίνητα, τα χρησιμοποιούσαμε καθαρά για τον αθλητισμό μας.

 

Έχω σπουδάσει ηλεκτρονικά για 4 χρόνια στο LTS Gorinchem. Άρχισα να δουλεύω αμέσως μετά το σχολείο, αλλά μετά από 2 μήνες ανακάλυψα ότι η ηλεκτρική ενέργεια δεν ήταν τίποτα για μένα. Έπειτα αναθεώρησα τους ορεκτικούς και τους δυναμό για 4 χρόνια. Μετά από αυτά τα 4 χρόνια έχω εργαστεί για ένα κατάστημα μοτοσικλετών για 17.5 χρόνια. Έκανα σχεδόν τα πάντα εδώ. Δούλευα στο εργαστήριο, το κατάστημα με κινητήρες και πούλησα ρούχα μοτοσικλέτας. Το πάθος μου είναι η αναθεώρηση των κινητήρων.

 

Το όνειρο μου είναι μαύρο MGA. Νομίζω ότι είναι σημαντικό ένα αυτοκίνητο να είναι χτισμένο όμορφα, έτσι το χρώμα δεν έχει σημασία για μένα. Μάλλον προτιμώ να βλέπω ένα κίτρινο, κόκκινο ή πράσινο MGA που είναι όμορφα κατασκευασμένο από ένα όχι τακτοποιημένο μαύρο MGA.