27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ιστορικό Grand Prix Zandvoort 2024

Σεπτέμβριος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Λόγω του εντυπωσιακού συνδυασμού αγωνιστικών σειρών από τον ιστορικό τύπο 1 έως τα κλασικά αυτοκίνητα, το Ιστορικό Grand Prix Zandvoort έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό αγωνιστικό γεγονός. Το Zandvoort ζωντανεύει κατά τη διάρκεια του τριήμερου ιστορικού φεστιβάλ χάρη στην εκπαίδευση και τους αγώνες για δώδεκα διαφορετικές τάξεις. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές επιδείξεις που προσφέρουν ποικιλία 3 ημερών. Αυτή η αγωνιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2024.

 

Περιηγητικά αυτοκίνητα, GT, σπορ αυτοκίνητα και αυτοκίνητα τύπου έρχονται σε δράση στο κύκλωμα 4.3 χιλιομέτρων στους αμμόλοφους. Μπορείτε να απολαύσετε την πλούσια ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλες τις πτυχές του, τόσο στην πίστα όσο και στην περιοχή των οδηγών. Πολλοί συμμετέχοντες από το εσωτερικό και το εξωτερικό, όπως κάθε χρόνο, θα δείξουν τον ενθουσιασμό τους για την εκδήλωση. Οι μάρκες αυτοκινήτων όπως οι Talbot, Aston Martin, Bugatti, Bentley και Frazer Nash δείχνουν τα όμορφα μοντέλα αυτοκινήτων τους στο Ιστορικό Grand Prix Zandvoort. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ.

 

Τα τέλη εισόδου για ένα ημερήσιο εισιτήριο που σας παρέχει πρόσβαση σε μάντρα, κεντρική βάση και αμμόλοφους είναι περίπου 35 €. Αυτή η τιμή ισχύει για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Εάν πρόκειται για ένα σαββατοκύριακο, πληρώνετε περίπου 60 €. Χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας κατά τη διάρκεια αυτής της τριήμερης εκδήλωσης, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και να απολαύσετε όλους τους εντυπωσιακούς αγώνες και αυτοκίνητα. Η διεύθυνση είναι Circuit Park Zandvoort στο Burgemeester van Alphenstraat 108.