27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1962 Alfa Romeo Giulietta Spider

Τα μοντέλα 1962 Alfa Romeo Giulietta Spider μπορούν να αναγνωριστούν από τα windows τους και τα παράθυρα windup. Αυτά τα μοντέλα ήταν επίσης διαθέσιμα σε έκδοση Veloce, η οποία έδωσε επιπλέον hp μέσω διπλών καρμπυρατέρ. Πολλά μοντέλα Spider Veloce έχουν παραποιηθεί με την πάροδο των χρόνων, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια πιθανή αγορά επιθεωρηθεί από έναν ειδικό. Η σκουριά είναι επίσης ένα θέμα με αυτά τα κλασικά αυτοκίνητα. Αν και κάποια σκουριά μπορεί να μην σας αποτρέψει από την αγορά του αυτοκινήτου, είναι σημαντικό να κατανοήσετε την έκτασή του. Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές που έχει μάθει η ομάδα ER Classics όλα αυτά τα χρόνια.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1962 Alfa Romeo Giulietta Spider, συνδεθείτε με την ER Classics σήμερα. Η ομάδα τους σας ενθαρρύνει να περιηγηθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα και σας καλωσορίζει να επικοινωνήσετε μαζί της για τυχόν ερωτήσεις που έχετε.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση