29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


1964 Spider της Alfa Romeo Giulia

Στην 1962, ο Ιταλός κατασκευαστής αυτοκινήτων θα ενημερώσει το Giulietta Spider και θα το ονομάσει το Giulia. Για όσους είναι νέοι στη συλλογή της Alfa Romeo, μπορείτε εύκολα να διακρίνετε ένα Giulia Spider από ένα αράχνη Giulietta από την διογκωμένη φούσκα στο Giulia. Το 1964 Alfa Romeo Giulia Spider φέρνει την υψηλότερη τιμή σε καλύτερη κατάσταση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που σκέφτονται να αγοράσουν ένα 1964 Alfa Romeo Giulia Spider θα δεχτούν ένα αυτοκίνητο αποκατάστασης, καθώς αυτά τα κλασικά αυτοκίνητα είναι πάνω από τα 60 χρόνια.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Όταν αγοράζετε μια αράχνη Alfa Romeo Giulia του 1964, θα πρέπει πάντα να ψάχνετε για σκουριά. Αν και μηχανικά το Giulia Spider είναι αρκετά εύκολο να επισκευαστεί, τα αμαξώματα αυτών των αυτοκινήτων μπορούν να σκουριάσουν τόσο άσχημα ώστε να μην είναι αρκετά οικονομικά για να το διορθώσουν. Τα μοντέλα αραχνών συνήθως σκουριάζουν γύρω από τις καμάρες του φτερού, τα πάνελ rocker και τα πατώματα. Αυτές είναι μερικές συμβουλές για τη Giulia που έχει μάθει η ER Classics με την πάροδο των ετών. Όταν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα αυτοκίνητα Alfa Romeo Giulia Spider του 1964 που έχετε στη διάθεσή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση