27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1965 Spider της Alfa Romeo Giulia

Το Giulia Spider παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο 1962 και κυκλοφόρησε στην αγορά ως ενημερωμένη έκδοση του Giulietta Spider. Η Spider της Alfa Romeo Giulia θα έχει ένα κινητήρα 1.6 και ένα κιβώτιο ταχυτήτων 5. Περίπου οι μονάδες 9250 της τυπικής Spider Alfa Romeo Giulia κατασκευάστηκαν. Το Giulia Spider Convertible ήταν επίσης διαθέσιμο ως Veloce, με αυξημένη απόδοση στο 112hp. Μόνο τα αυτοκίνητα 1091 Veloce έγιναν. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1965 Alfa Romeo Giulia Spider, η ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Το 1965 Alfa Romeo Giulia Spider είναι επιρρεπές σε βλάβες σκουριάς, οπότε το καλύτερο είναι να έχετε μια 3rd συμβαλλόμενο μέρος για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε την κατάσταση του αυτοκινήτου. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες συχνά κάνουν ασυνήθιστα πράγματα σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν μεγαλύτερη απόδοση. Πάντα να δίνετε προσοχή σε άδειους βραχίονες ή καλώδια που δεν πηγαίνουν οπουδήποτε. Είναι φυσιολογικό για τα αυτοκίνητα Spider αυτής της ηλικίας να διαρρεύσουν λίγο λάδι. Ωστόσο, οτιδήποτε άλλο διαρρέει σαν ψυκτικό ή υγρό φρένων δεν είναι φυσιολογικό. Όταν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα κλασικά αυτοκίνητα 1965 Alfa Romeo Giulia Spider διαθέσιμα σε εσάς, το ER Classics είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Περιηγηθείτε στο απόθεμά τους για να δείτε τα κλασικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα στο showroom τους.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση