29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


1962 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Η 1962 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale θα σημάνει το τέλος της παραγωγής αυτής της γραμμής πριν από την κυκλοφορία της Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale. Με περίπου μονάδες 1366 που παράγονται από το 1957 έως το 1962, το Giulietta SS θεωρείται ένα από τα πιο αποκλειστικά κλασικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo στην αγορά σήμερα. Εξοπλισμένο με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα Alfa Romeo twin cam με μετατόπιση του 1290cc και των διπλών καρμπυρατέρ Weber, το αυτοκίνητο αυτό θα μπορούσε να φτάσει την τελική ταχύτητα σχεδόν του 120mph.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Η ER Classics θα χαρεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα 1962 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale. Είναι στην ευχάριστη θέση να σας παράσχουν μερικές πολύτιμες συμβουλές για να κάνετε μια ενημερωμένη απόφαση. Μία από τις μεγαλύτερες συμβουλές είναι να εξασφαλίσετε ότι έχετε οποιαδήποτε πιθανή αγορά επιθεωρηθεί για βλάβη σκουριάς. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι επιρρεπή στη σκουριά και τα δάπεδα φαίνεται να είναι η πρώτη θέση που δείχνει σημάδια φθοράς. Θα θελήσετε επίσης να ελέγξετε για ζημιές από σύγκρουση, καθώς και οποιαδήποτε μηχανικά ή ηλεκτρικά προβλήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ER Classics Holland σήμερα.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση