29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


1963 Alfa Romeo 2600 Spider

Το Alfa Romeo 2600 παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στο 1962. Διατέθηκε σε στυλ σώματος 3. ένα σέρινο Berlina, ένα 2 + 2 Spider Cabrio και ένα Sprint Coupe. Παρά την αναγνώριση για τον κινητήρα του, ο οποίος προσέφερε το 145hp και την κορυφαία ταχύτητα του 124mph, οι πωλήσεις για το Alfa Romeo 2600 δεν θεωρήθηκαν επιτυχείς κατά την εποχή του. Σήμερα το κλασικό Alfa Romeo 2600 Spider εκτιμάται για το κομψό στυλ, τις επιδόσεις και τη σπανιότητά τους σε σύγκριση με άλλα μοντέλα της Alfa Romeo.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Όταν αγοράζετε μια Alfa Romeo 1963 Spider του 2600, είναι επιτακτική ανάγκη να ελέγξετε πλήρως τη συνολική κατάσταση του αυτοκινήτου. Αυτά τα αυτοκίνητα Alfa Romeo στα μέσα της δεκαετίας του 60 είναι επιρρεπή σε ζημιές από σκουριά και μπορεί να είναι αρκετά ακριβά για την αποκατάστασή τους, λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας ορισμένων εξαρτημάτων. Είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι θα βρείτε το πληρέστερο και βέλτιστο όχημα που μπορείτε με τον προϋπολογισμό σας. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι η κατάσταση της μετατρέψιμης κορυφής. Η εύρεση μιας αρχικής μετατρέψιμης κορυφής είναι αρκετά σπάνια, καθώς φαίνεται ότι διαρκούν μόνο μερικά χρόνια. Αυτά είναι σίγουρα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός κλασικού αυτοκινήτου Alfa Romeo 2600 Spider.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση