27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1960 Mercedes Benz 190SL

Η Mercedes Benz 190SL από το 1960 ήταν το όραμα του Max Hoffman, του εισαγωγέα αυτοκινήτων της Mercedes Benz στις αρχές της δεκαετίας του '50, καθώς αναγνώρισε μια θέση στην αγορά για μια χαμηλότερη τιμή συμπλήρωμα του κύρους 300SL. Η στρατηγική μάρκετινγκ του Hoffman ήταν να αξιοποιήσει τη νίκη του 300SL στον αγώνα δρόμου Carrera Panamericana Mexico 1952 και να προβλέψει εξαιρετικές πωλήσεις για τέτοια σπορ σχέδια. Εκείνη την εποχή, η αμερικανική αγορά αυτοκινήτων έφερε επίσης μεγάλα κέρδη για τους κατασκευαστές ευρωπαϊκών σπορ αυτοκινήτων. Το Mercedes 190SL κυκλοφόρησε επίσημα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης του Φεβρουαρίου 1954, παράλληλα με το coupe της Mercedes 300SL, και έλαβε πολύ επαίνους και αναγνώριση από τον τύπο. Ο διαχρονικός σχεδιασμός των μοντέλων W121 ή Mercedes 190SL είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά πώλησης αυτής της εξαιρετικής σειράς.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Όταν αποφασίσετε ότι το 1960 η Mercedes Benz 190SL είναι το σωστό κλασικό αυτοκίνητο για εσάς, η ER Classics θα χαρεί να σας προσφέρει μερικές συμβουλές για να κάνει την αναζήτησή σας πιο αποτελεσματική. Ίσως μια από τις καλύτερες συμβουλές είναι να βρείτε ένα παράδειγμα μιας δεκαετίας του 1960 SL που διαθέτει αυθεντικά στοιχεία αμαξώματος και χρωμίου. Παρόλο που το Mercedes 190SL 1960 χτίστηκε σε μια γραμμή συναρμολόγησης, το αυτοκίνητο ήταν ακόμα σε μεγάλο βαθμό προσαρμοσμένο. Εάν θέλετε να επαναφέρετε ένα 190SL, η εργασία που απαιτείται για την αποκατάσταση ενός αυτοκινήτου που δεν διαθέτει τα αρχικά του πάνελ αμαξώματος ή χρώμιο μπορεί να είναι ένα τεράστιο, συχνά απροσδόκητο κόστος. Η Mercedes Benz διευκόλυνε τον εντοπισμό της πρωτοτυπίας του 190SL που επιλέξατε, καθώς οι πόρτες, η κουκούλα, καθώς και άλλα εξαρτήματα ήταν σφραγισμένα με τον αριθμό αμαξώματος του αυτοκινήτου. Αν βρείτε αντίστοιχους αριθμούς σε αρκετές περιοχές, είναι πιθανό να βρείτε ένα αρκετά πρωτότυπο παράδειγμα. Από την άλλη πλευρά, το ER Classics μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε ένα πλήρως ανακαινισμένο Mercedes Benz 1960SL του 190, εάν δεν έχετε την επιθυμία να εργαστείτε σε ένα έργο αποκατάστασης.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση