27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1961 Mercedes Benz 190SL

Ίσως μια από τις πιο εντυπωσιακές ιδιότητες της μάρκας Mercedes Benz είναι η δυνατότητα να παράγει συνεχώς πολυτελή αυτοκίνητα που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστών. Ξεκινώντας τον Μάιο 1955, η Mercedes ήταν σε θέση να παράγει ένα σπορ αυτοκίνητο που δεν ήταν μόνο το ήμισυ της τιμής του πολύ επιθυμητού 300SL, αλλά μπόρεσε να προσελκύσει ένα πελατολόγιο που ενδιαφέρεται περισσότερο για ένα κομψό αυτοκίνητο από το ένα της απόδοσης. Με το λανσάρισμα του Mercedes 190SL, οι ευρωπαίοι λάτρεις των αυτοκινήτων έδωσαν τη δυνατότητα να κατέχουν ένα στιγμιαίο κλασικό. Το 1961 Mercedes Benz 190SL, καθώς και τα μοντέλα του άλλου έτους που παρήχθησαν από το 1955 - 1963, προσφέρθηκαν σε εκδόσεις 3: ένα roadster, ένα coupe και το Tourensports-wagen. Το Roadster ήταν το παραδοσιακό μετατρέψιμο μοντέλο, ενώ το coupe προσέφερε περισσότερη πολυτέλεια και την προαιρετική αφαιρούμενη σκληρή κορυφή. Η πιο σπάνια εκδοχή, το Tourensports-wagen σχεδιάστηκε για να είναι ένα πιο σοβαρό σπορ αυτοκίνητο, ήταν ελαφρύτερο, και ήταν εξοπλισμένο με πόρτες χωρίς παράθυρα και fly-screen.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Ενώ παράγονται περίπου 25881 μονάδες της Mercedes 190SL, εκτιμάται ότι μόνο οι μισές από αυτές παραμένουν σήμερα. Είτε αναζητάτε ένα 1961 190SL για τον καθημερινό σας οδηγό, ψάχνετε για ένα παρθένο παράδειγμα για την κλασική σας συλλογή αυτοκινήτων, είτε απλά θέλετε να ξεκινήσετε με την αποκατάσταση ενός roadster της Mercedes του 1961, η ομάδα της ER Classics θα χαρεί να σας βοηθήσει εσύ.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση