27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1963 Mercedes Benz 190SL

Το τελευταίο μιας σχεδόν δεκαετίας διάρκειας παραγωγής, το 1963 Mercedes Benz 190SL είναι ίσως το πιο σπάνιο στη σειρά Mercedes 190SL. Στην πραγματικότητα, μόνο 104 παραδείγματα του 190SL βγήκαν από τον όροφο παραγωγής στη Στουτγκάρδη εκείνο το έτος, με 54 να εξάγονται στις ΗΠΑ και 50 να είναι μοντέλα εκτός των ΗΠΑ. Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό αυτοκίνητο της Mercedes SL 1963 για την ιδιωτική σας συλλογή, η ομάδα της ER Classics μπορεί να σας δώσει συμβουλές που χρειάζεστε για να επιτύχετε στην αναζήτησή σας. Ενώ η ποιότητα αυτών των αυτοκινήτων ήταν πρώτης τάξεως, υπάρχουν μερικά ελαττώματα στο σχεδιασμό και τη μηχανική που αξίζει να αναφερθούν εάν θέλετε να αγοράσετε ένα Mercedes 190SL. Πρώτον, λόγω της κατασκευής του unibody, το Mercedes 190SL είναι ευάλωτο στη σκουριά. Οι αγοραστές πρέπει να γνωρίζουν τα προβλήματα σκουριάς και στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να απομακρύνονται από οποιαδήποτε Mercedes 190SL που παρουσιάζει εκτεταμένη σκουριά. Μια κακή επισκευή σε περιοχές όπου υπήρχε σκουριά μπορεί να επιδεινώσει μόνο το πρόβλημα, οπότε φροντίστε να έχετε πλήρη γνώση του τι αγοράζετε. Οι περιοχές που πρέπει να επιθεωρηθούν περιλαμβάνουν φρεάτια τροχών, ράγες πλαισίου πλαισίου, δάπεδα κορμού και φρεάτια εφεδρικών ελαστικών και σημεία στήριξης για τους πίσω βραχίονες.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes; 

Τα γνήσια μηχανικά εξαρτήματα προσφέρουν μια άλλη άποψη στην ιστορία του αυτοκινήτου. Η πληρότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας κόστους στη συνολική δαπάνη αγοράς ενός Mercedes Benz 190SL 1963, οπότε οι αγοραστές πρέπει να γνωρίζουν οποιαδήποτε αποκατάσταση ή εργασία που έχει γίνει στο αυτοκίνητο.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση