29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


1964 Austin-Healey 3000

Στο 1964 το Austin-Healey 3000 MKIII ενημερώθηκε με μια αναθεωρημένη παύλα, η οποία περιελάμβανε ένα ξύλινο πλαίσιο και μια νέα έκδοση του κινητήρα. Αυτή η νέα έκδοση προσέφερε διπλά καρμπιρατέρ 2 inch-choke SU, παρουσιάζοντας περισσότερα από 148hp. Το αυτοκίνητο ήταν μια στιγμιαία επιτυχία και το 1964 Austin-Healey 3000 εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μεταξύ των Big Healeys. Το 1964 MKIII 3000 αποδείχθηκε επιτυχημένο και στον αγώνα δρόμου. Είτε είναι το κομψό στυλ που σας προσελκύει είτε απλά την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι βρετανικής ιστορίας αυτοκινήτων, η ER Classics θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας τις επιλογές σας.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα Austin-Healey;

Στην αγορά για το 1964 Austin-Healey 3000; Το ER Classics συνιστά την πρώτη οδήγηση, καθώς ενδέχεται να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Πολλοί θεωρούν ότι το Austin-Healey 3000 είναι πιο δύσκολο να οδηγήσει από ό, τι περίμενε, κυρίως εξαιτίας έλλειψης υδραυλικού τιμονιού και φρένων. Overdrive κάνει μια τεράστια διαφορά, οπότε ψάξτε Healeys με αυτή την επιλογή, αν σας οδηγεί drivability. Εάν είστε ψηλός, ο εσωτερικός χώρος μπορεί να είναι ένα ζήτημα, να το έχετε υπόψη σας. Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε να αγοράσετε το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Ένα αυτοκίνητο που έχει συντηρηθεί από κάποιον που πραγματικά νοιάζεται για αυτό μπορεί να είναι πολύ καλύτερη επένδυση από ένα αυτοκίνητο που μπορεί γρήγορα να γίνει ένα λάκκο χρημάτων. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την μπροστινή ανάρτηση. Ένα αυτοκίνητο που έχει βρεθεί σε ατύχημα μπορεί να έχει προβλήματα ευθυγράμμισης μπροστά. Για περισσότερες συμβουλές όπως αυτές, η ER Classics σάς καλωσορίζει να επικοινωνήσετε μαζί τους σήμερα. Περιηγηθείτε στον ιστότοπό σας για να δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα 1964 Austin-Healey 3000.

Austin-Healey Classic Αυτοκίνητα προς πώληση