27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Grand Prix Avd Oldtimer 2022

Αύγουστος 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Χάρη σε περισσότερους από 60,000 θεατές και το εκπληκτικό πεδίο εκκίνησης, το Grand Prix AvD Old-timer στο Nürburgring στη Γερμανία είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή κλασικά γεγονότα αυτοκινήτων στον κόσμο. Οι 7 δεκαετίες της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού σάς επιτρέπουν να ζήσετε ένα θεαματικό και μοναδικό ταξίδι. Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2022.

 

Υπάρχουν περίπου 500 αγωνιστικά αυτοκίνητα που κυμαίνονται από το τέλος της εικοστής έως τις αρχές του ογδόου αιώνα. Αυτά εξασφαλίζουν ένα εικονικό ταξίδι στο χρόνο κατά τη διάρκεια του συμβάντος. 75 λεπτά προκριματικών και 180 λεπτά αγώνων πραγματοποιούνται την Παρασκευή του Σαββατοκύριακου AvD. Αυτό λαμβάνει υπόψη τους χρόνους του υπόλοιπου προγράμματος.

 

Μπορείτε ήσυχα να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε τους αγώνες και τα κλασικά αυτοκίνητα λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Nordschleife & Grand-Prix-Strecke. Για εισιτήριο εισόδου πληρώνετε περίπου 28 € για την Παρασκευή, 44 € για το Σάββατο και 42 € για την Κυριακή. Πληρώνετε 65 € για εισιτήριο Σαββατοκύριακου. Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες.