29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Grand Prix AVD Oldtimer 2024

Αύγουστος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Grand Prix Avd Oldtimer στο Nürburgring στη Γερμανία με περισσότερους από 60,000 θεατές και ένα φανταστικό πεδίο εκκίνησης είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή κλασικά γεγονότα αυτοκινήτων στον κόσμο. Μπορείτε να κάνετε ένα θεαματικό και μοναδικό ταξίδι στη διάρκεια των 7 δεκαετιών της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2024.

 

Την Παρασκευή του Σαββατοκύριακου AvD, θα γίνουν 75 λεπτά προκριματικών και 180 λεπτά αγώνων. Φυσικά, λαμβάνονται υπόψη οι χρόνοι του υπόλοιπου προγράμματος. Η εκδήλωση προσφέρει ένα εικονικό ταξίδι μέσα στο χρόνο με περίπου 500 αγωνιστικά αυτοκίνητα, που κυμαίνονται από τα τέλη του XNUMXου μέχρι τις αρχές του XNUMXου αιώνα.

 

Χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας, υπάρχει αρκετός χρόνος για να απολαύσετε τους αγώνες και τα κλασικά αυτοκίνητα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Nordschleife & Grand-Prix-Strecke. Για εισιτήριο εισόδου πληρώνετε περίπου 28 € για την Παρασκευή, 44 € για το Σάββατο και 42 € για την Κυριακή. Πληρώνετε 65 € για εισιτήριο Σαββατοκύριακου.