Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


Ben Jaworski

Ben Jaworski (έτος γέννησης: 1980) λιανοπωλητής και φωτογράφος

 

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα μαύρο Mustang Coupe από το 1970 με ένα μαύρο εσωτερικό. Ήμουν 18 όταν αγόρασα αυτό το αυτοκίνητο για τον εαυτό μου, μου άρεσε πολύ! Έχω χρησιμοποιήσει το Mustang για καθημερινά ταξίδια, αλλά και για διακοπές. Έτσι, πήγα στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία και την Αυστρία. Σε κάθε γιορτή, οπουδήποτε και αν πήγα, δεκάδες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ανθρώπους στο δρόμο. Ήμουν πραγματικά περήφανος τότε, γιατί φυσικά είναι ένα πολύ δροσερό αυτοκίνητο για να δείτε!

 

Σπούδασα για 5 χρόνια στη Σχολή Μηχανικών. Στο σπίτι είχα πάντα ένα γκαράζ με, τότε, αρκετά μοντέρνα αυτοκίνητα. Τώρα ημέρες είναι κλασικά αυτοκίνητα. Πάντα μου άρεσε να συμμετέχω στην τεχνολογία που προσφέρουν τα κλασικά αυτοκίνητα. Παραιτήθηκα από τότε που μετακόμισα στην Ολλανδία, όπου μένω εδώ και 10 χρόνια. Εργάζομαι εδώ στην E&R Classics από το 2016 ως έμπορος λιανικής και φωτογράφος.

 

Έχω πραγματικά 2 αυτοκίνητα ονείρου, ένα Corvette C1 από το 1956 και ένα Austin Healey επίσης από το 1956. Μου αρέσουν και τα δύο σε μαύρο χρώμα με μαύρο εσωτερικό.