Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


Ernst van Kempen

Ernst van Kempen (έτος γέννησης: 1981) διεθνής πωλητής.

 

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα μαύρο Fiat Tipo από την 1997 και το αγόρασα όταν ήμουν 19 ετών. Μου άρεσε πολύ να έχω το δικό μου αυτοκίνητο, γιατί μου έδωσε ένα αίσθημα ελευθερίας. Το χρησιμοποίησα ως καθημερινό αυτοκίνητο, αλλά οδήγησα στη Γαλλία για διακοπές. Πηγαίνοντας σε φίλους που δεν ζούσαν κοντά δεν ήταν πρόβλημα, καθώς θα μπορούσα να πάω εκεί που ήθελα να πάω. Φρόντισα μόνος μου τη μικρή συντήρηση και βάζω επίσης φώτα πλοήγησης και ομίχλης. Μου άρεσε να δουλεύω πάνω σε αυτό.

 

Το μάρκετινγκ και η επικοινωνία είναι ό, τι μου ταιριάζει και έτσι άρχισα να το μελετώ. Πέρασα 4 χρόνια στο Koning Willem 1 MBO στο κολέγιο. Στο 4ο και τελευταίο έτος έκανα πρακτική άσκηση σε μια εταιρεία που ονομάζεται Auto Elektro, όπου πήγα να συνεχίσω να εργάζομαι μετά την πρακτική μου. Δούλεψα εδώ για 1 χρόνο για το μικρό τεχνικό έργο και για ορισμένα στοιχεία μάρκετινγκ. Μετά από αυτό εργάστηκα για 8 χρόνια στο Autocentrum Waalwijk ως πωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ανακάλυψα ότι η πώληση είναι το πάθος μου. Γι 'αυτό, μετά τη δουλειά μου στο Autocentrum Waalwijk, άρχισα να εργάζομαι ως πωλητής για 2 χρόνια σε έναν ειδικό της Mercedes στο Moergestel. Στη συνέχεια, δούλεψα άλλα 4 χρόνια για το Autoservice van Eersel στο Waspik. Δουλεύω τώρα πολλά χρόνια για την E&R Classics ως πωλητής για τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα που έχουμε να προσφέρουμε.

 

Το όνειρο μου είναι ένα BMW 850 από το 1990 σε ασημί χρώμα με μαύρο εσωτερικό.