30 Μαΐου (Corpus Christi) ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 2 Ιουνίου ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΚΑΦΕ και ΕΚΘΕΣΗ EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Αναφορές Πελατών

Κάθε χρόνο παραδίδουμε εκατοντάδες κλασικά αυτοκίνητα σε ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία.
Πολλοί πελάτες μας μοιράζονται τις θετικές τους εμπειρίες με την ERclassics, την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε μια σειρά αναφορών από πελάτες της ERclassics από διάφορες χώρες.
Αναφορές πελατών από άτομα που αγόρασαν το κλασικό αυτοκίνητο τους στο ERclassics, καθώς και άτομα που πώλησαν το κλασικό αυτοκίνητο τους στο ERclassics.

Είστε ικανοποιημένος πελάτης της ERclassics, ή έχετε οποιεσδήποτε καταγγελίες; Παρακαλώ ενημερώστε μας.
Οποιοδήποτε είδος ανατροφοδότησης εκτιμάται, προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Όλες οι αναφορές και οι φωτογραφίες συλλέγονται από πραγματικούς πελάτες. Οι πρωτότυπες αναφορές, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος πελάτη, της ημερομηνίας σύνταξης και άλλων σχετικών πληροφοριών, είναι διαθέσιμες για προβολή σε αίθουσα εκδηλώσεων στο Waalwijk.

 • Justin, Ηνωμένο Βασίλειο

  Justin εδώ – αγόρασα την όμορφη μπλε Mustang από εσάς πέρυσι…. τα πάει υπέροχα και είναι μια πραγματική επιτυχία στην επιχείρηση ενοικίασης γαμήλιων αυτοκινήτων μας εδώ στο Sussex της Αγγλίας!

 • Γονίδιο, ΗΠΑ

  Βίνσεντ, το αυτοκίνητο έφτασε. Είναι σε όμορφη κατάσταση και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Δεν θα είχα καμία επιφύλαξη να σας προτείνω σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει την εταιρεία σας. Ευχαριστώ.

 • Bernhard, Αυστρία

  Θα επιστρέψω αύριο στο γραφείο και θα οργανώσω τα πάντα για το πωλημένο MGA. Συγχαρητήρια για την επιχείρησή σας. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. Η συναλλαγή ήταν επίσης εξαιρετικά επαγγελματική.

 • Γκουστάβο, Ισπανία

  Παρέλαβα το αυτοκίνητο την Κυριακή. Όλα ήταν τέλεια, σας ευχαριστώ πολύ. Το αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο όμορφο στο πρόσωπο παρά στις φωτογραφίες. Και οι μεταφορείς πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Παρακαλώ ενημερώστε τους ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από την υπηρεσία. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη που συνεργαζόμουν μαζί σας και ελπίζω να το κάνουμε ξανά, μόλις κάνω περισσότερο χώρο στο γκαράζ μου.

 • Μαρία, ΗΠΑ

  Παρέλαβα τον Λουίτζι πριν από περίπου μία ώρα και είναι όμορφος. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθειά σας.

 • Christoph, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και σας ευχαριστώ και πάλι που πουλήσατε μαζί το Beetle.

 • Αδάμ, Γαλλία

  Ευχαριστώ για το αυτοκίνητο και όλα τα άλλα χαρτιά που κάνατε για να μου φέρετε το αυτοκίνητο εδώ. Θα ήθελα να πω ότι η υπηρεσία που παρείχατε ήταν εξαιρετική και κατά πάσα πιθανότητα θα σας χρησιμοποιήσω ξανά εάν είμαι στην αγορά για ένα άλλο κλασικό ,Θα σας προτείνω επίσης σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ, όσο εσείς κάνατε την όλη διαδικασία εύκολη και χωρίς προβλήματα.

 • Cindy, ΗΠΑ

  Αυτό είναι απλώς μια σημείωση για να πει πόσο υπέροχος είναι ο ιστότοπός σας και πόσο όμορφες είναι οι εικόνες σας. Αυτό είναι το έτος 30 για μένα στον χώρο του συλλεκτικού αυτοκινήτου, δουλεύω με αντιπροσώπους, δημοπρασίες, μέσα ενημέρωσης και πολλά άλλα και στις δύο πλευρές της λίμνης. Βλέπω κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες εικόνες αυτοκινήτων (χωρίς υπερβολή) κάθε χρόνο και η ER Classics «τα καταλαβαίνει» και ξέρει πώς είναι μια καλή φωτογραφία και σκηνικό.

 • Christophe, Γαλλία

  Πήρα το όχημά μου πίσω και σας ευχαριστώ για τη δουλειά που κάνετε. Το TR6 οδηγεί πολύ καλά και δεν υπάρχουν πλέον κραδασμοί στο τιμόνι, ακόμα και στο φρενάρισμα. Ευχαριστώ για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου. Με υποδέχτηκε πολύ ο γιος του αφεντικού! Ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα για ένα όχημα.

 • Mark, Γερμανία

  Μόλις παρέλαβα το TR6 μου και νιώθω ότι πρέπει να σας γράψω και παρακαλώ να το μεταφέρετε στο αφεντικό σας. παραδόθηκε εγκαίρως, από μια υπέροχη κυρία που με βοήθησε με πολλά από τα βασικά πράγματα που χρειαζόμουν, δεν κατάλαβα καλά το όνομά της, αλλά ήταν φανταστική, μια υπέροχη διαφήμιση για την εταιρεία σας, μια χαρά να μιλήσω. Ευχαριστώ εσάς και την ομάδα που μου φτιάξατε τη μέρα!

 • Christoph, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ για την ευγενική επιστολή σας. Έκανες εξαιρετική δουλειά και σχεδόν παράγεις ένα νέο αυτοκίνητο. Θα χαρώ να επισκεφτώ τη μεγάλη αποθήκη αυτοκινήτου σας.

 • Καρολίνα, Γαλλία

  Ευχαριστώ πολύ για το όμορφο δώρο έκπληξή μου Triumph είναι υπέροχη και τέλεια παράδοση η κυρία ήταν πολύ πολύ επαγγελματική.

 • Καρολίνα, Βέλγιο

  Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμπονετική και σοβαρή εξυπηρέτησή σας από την πρώτη μας επίσκεψη μέχρι την τέλεια παράδοση, φορέσαμε ακόμη και τα όμορφα καπάκια μας.

 • Ληστεύω, Ολλανδία

  Ψάχνω και ψάχνω ενεργά στον ιστότοπό σας εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα την ERClassics για πρώτη φορά με τον γιο μου. Η συνέντευξη μαζί σας για την MG και συγκεκριμένα τη σειρά SLK ήταν διαφωτιστική και εμπνευσμένη. Το ERClassics μου φαίνεται επαγγελματικό και μου άρεσε να βλέπω τα διάφορα "κλασικά". Τώρα έχω εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο σας.

 • Kees, Ολλανδία

  Έχω ήδη διανύσει αρκετά χιλιόμετρα και έχω γνωρίσει καλά το αυτοκίνητο. Είμαστε ευχαριστημένοι με την αγορά.

 • Matthew (Το κατάστημα BMW), ΗΠΑ

  Ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη βοήθειά σας, το Mini έφτασε σώο και αβλαβές. Το αυτοκίνητο είναι όμορφο και ταιριάζει και η αντιπροσωπεία τέλεια.

 • Cojan, Γαλλία

  Έχω λάβει το MG TD, ο οδηγός παράδοσης ήταν πολύ επαγγελματικός. Το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση!

 • Ο Τινέκε και ο Ρενέ, Ολλανδία

  Σας ευχαριστούμε πολύ για την ολοκλήρωση της Corvette, τον γρήγορο χειρισμό και τη βοήθειά σας στην πώληση.

 • κύριε Χάφνερ, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη και τη βοήθειά σας στην πώληση του Beetle μου. Νομίζω ότι η εταιρεία σας είναι μοναδική. Η σούπερ προσφορά και η εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 • Sascha, Γερμανία

  Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εξαιρετική διαχείριση αυτής της συναλλαγής. Το όχημα λειτουργεί άψογα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό.

 • Thorsten, Γερμανία

  Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο! Ό,τι καλύτερο και πολλά χαιρετίσματα από τη Γερμανία.

 • Στιλέτο, Γερμανία

  Είμαστε στο δρόμο για το ταξίδι μας με φίλους. Το αυτοκίνητο είναι πολύ διασκεδαστικό και το απολαμβάνουμε πολύ.

 • Στιλέτο, Γερμανία

  Έχετε επίσης μέρος 1 από τα καλύτερα roadstrips στην Ευρώπη; Επιστρέψαμε και είχαμε ένα υπέροχο ταξίδι. Το αυτοκίνητο έτρεξε τέλεια χωρίς βλάβη!

 • ΑνδρέαςΡουμανία

  Χθες το βράδυ παρέλαβα το αυτοκίνητο. Είναι υπέροχο αυτοκίνητο! Ανυπομονώ να το οδηγήσω στους δρόμους.

 • Δασώδης, Γαλλία

  Αγόρασα ένα αμάξωμα Austin Healey MK3 που αποκαταστάθηκε στην ER Cars, επομένως έχει ήδη αποκατασταθεί εκτενώς. το συνεργείο έκανε τις απαραίτητες διορθώσεις πριν την παράδοση. το αυτοκίνητο φαίνεται υπέροχο, οδηγεί τέλεια. Ασχολήθηκα με τον κ. Ernst van Kempen ο οποίος είναι πολύ φιλικός, ο οποίος απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας για το αυτοκίνητο που θέλετε, σας στέλνει βίντεο που έχουν τραβηχτεί στον εκθεσιακό χώρο, εκτός από το αυτοκίνητο, έλαβα όλο το ιστορικό που είχαν, τις φωτογραφίες του τιμολόγια αποκατάστασης, συντήρησης, εν ολίγοις, ό,τι μπορεί να μας φανεί χρήσιμο για να δούμε τι δουλειά έχει γίνει στο αυτοκίνητο, είτε από αυτούς είτε από άλλο συνεργείο στο παρελθόν πιθανή παράδοση με courier, όπως στην περίπτωσή μου, συνιστώ σοβαρά, Είμαι χαρούμενος που το έκανα αυτό.

 • Ειλικρινής, Γερμανία

  Ευχαριστώ για τις καλές και ειλικρινείς συμβουλές. Ήταν/είναι χαρά που έκανα αυτήν την αγορά μαζί σας.

 • Jorg, Γερμανία

  Τώρα έχω ταξινομήσει το αυτοκίνητο και έχω κάνει τα πρώτα χιλιόμετρα, όλα όπως τα συζητήσαμε. Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξή σας. Δεν έχω κανένα δισταγμό να προτείνω το Erclassics, ήταν λίγο δύσπιστος στην αρχή, αλλά έχετε κατευνάσει τους φόβους μου. Σας εύχομαι πολλές καλές δουλειές και ελπίζω να σας δω σύντομα.

 • Σιέτσε, Ολλανδία

  Σας ευχαριστούμε πολύ που πουλήσατε το αυτοκίνητό μας!! Ήταν μια ωραία και σωστή επαφή μαζί σου.

 • Vandewalle, Βέλγιο

  Θα παραλάβουμε το αυτοκίνητο την Παρασκευή το πρωί. Ευχαριστώ για την εξαιρετική εξυπηρέτηση!

 • Κυρία Kieboom, Ολλανδία

  Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό, αυτό είναι διασκεδαστικό!!

 • Ειλικρινής, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ για τις άψογες συμβουλές και τον χειρισμό της αγοράς του MGB μου. Από την πρώτη επαφή μέχρι την παράδοση όλα ήταν απλά τέλεια και όπως συζητήθηκε και υποσχέθηκε. Δεν έχω λάβει ποτέ τόσο εξειδικευμένες, φιλικές και ειλικρινείς συμβουλές όταν αγοράζω ένα αυτοκίνητο. Από τότε που πήραμε το «μικρό», είμαστε έξω και με καλό καιρό. Και – ο «μικρός» γουργουρίζει σαν γάτα και είναι απλά υπέροχος στην ιππασία. Μπορούμε μόνο να σας προτείνουμε! Σας εύχομαι καλή τύχη. Και μείνε όπως είσαι.

 • jose, Ισπανία

  Σας ευχαριστώ πολύ Vincent, για την ευγενική σας μεταχείριση. Είναι ένα αυτοκίνητο που μου αρέσει πολύ και το έψαχνα καιρό.

 • Φαΐκ, Βουλγαρία

  Νωρίτερα φέτος αγοράσαμε ένα όμορφο MG TD από σένα, πατέρα μου Aydan. Το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό και μας αρέσει!

 • Μιχαήλ, ΗΠΑ

  Σε ευχαριστώ για όλα! Το αυτοκίνητο είναι υπέροχο.

 • Ο Steve, Ισπανία

  Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλη τη βοήθεια και τον επαγγελματισμό σας από την αρχή μέχρι το τέλος.

 • Ληστεύω, ΗΠΑ

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Εκτιμώ την βοήθειά σου. Είναι πάντα χαρά να κοιτάς τις συνεισφορές E&R στην διαδικτυακή κοινότητα... πρώτης τάξης!

 • Πασκουαλίνι, Γαλλία

  Σας ευχαριστούμε πολύ για τον επαγγελματισμό σας και για το καλωσόρισμα που μας κάνατε κατά την επίσκεψή μας σε εσάς, το αυτοκίνητο βρίσκεται τώρα στο νέο του σπίτι.

 • Luis, Πορτογαλία

  Σήμερα, η Jaguar Παραδόθηκε e-type. Συγχαρητήρια, το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το αγαπώ πολύ!

 • Ιάσονας, Ολλανδία

  Lars, καλά νέα το E - Type έφτασε σε άριστη κατάσταση και οδηγεί τέλεια.

 • Ο Δρ JW, Γερμανία

  Γεια σας Ομάδα Erclassics, θα ήθελα να σας δώσω μια απόδοση 5 αστέρων για την εξυπηρέτησή σας. Έχω αγοράσει ένα ωραίο και όχι φτηνό Ε Type από εσάς με δίκαιο εμπόριο για το παλιό μου αυτοκίνητο, παρόλο που ξοδεύω πολύ περισσότερα χρήματα για το αυτοκίνητο από όσα παρέλαβα, αλλά αυτό αποκαλώ Χόμπι. Μετά την παράδοση ο κινητήρας, ο οποίος είχε αποκατασταθεί πρόσφατα, παρουσίασε μεγάλη βλάβη και ήμουν λίγο δύσπιστος πώς θα το χειριζόσασταν αυτό. Πήρες το αυτοκίνητο από τη Γερμανία, ξαναφτιάξε τον κινητήρα και μου το παράδωσες πίσω. Αυτό ονομάζω εξυπηρέτηση πελατών. Μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα το Erclassics.

 • Ρουντ, Ολλανδία

  Σας ευχαριστούμε για την ομαλή διαχείριση της πώλησης. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία με τη δουλειά και την πώληση. Δώστε ξανά στο Morgan ένα καλό σπίτι!

 • Ο κ. V, Βέλγιο

  Σας ευχαριστώ για την καλή ξενάγηση χθες και ευχαριστώ τον τεχνικό σας για τη σαφή εξήγηση. Ανυπομονώ να παραλάβω το αυτοκίνητο!

 • Πατρίκιος, Βέλγιο

  Το αυτοκίνητο έφτασε τώρα και έχω ήδη τσεκάρει μερικά πράγματα, όλα καλά και σύμφωνα με τα τηλεφωνήματά μας και τις φωτογραφίες!

 • Χριστιανός, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σας! Αυτό είναι καθησυχαστικό για εμάς! Ναι, έχουμε λάβει συχνά θετικά σχόλια για τον Alpha μας από αγνώστους! Όταν το οδηγείς, πολύς κόσμος κοιτάζει την Alfa!

 • Γνώση, Ουάσιγκτον ΗΠΑ

  Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ και είμαι χαρούμενος με το νέο μου Triumph και ανυπομονώ για τα roads ταξίδια μου τα επόμενα χρόνια!

 • Ρουντ, Ολλανδία

  Έβαλα προς πώληση τη Ruska Classica μου. Επισκέφθηκα το ER Classics κατόπιν ραντεβού και η συμφωνία πήγε γρήγορα και τακτοποιημένα. Φιλοφρονήσεις από την πλευρά μου.

 • γρύλος, Γαλλία

  Με μια λέξη, υπέροχο γκαράζ.. Από την αρχή της αγοράς μέχρι την παράδοση στη Γαλλία και μετά εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ernst, την ομάδα του και φυσικά το εργαστήριο ευχαριστώ πολύ. Ποτέ δεν ήταν πάρα πολύ για συμβουλές, προτάσεις και όλη τη βοήθεια. Πάντα ένα αυτί που ακούει και ποτέ δεν ήταν υπερβολικό. Η επικοινωνία ήταν ΚΟΡΥΦΑΙΑ και φυσικά θα συνιστούσα αυτό το γκαράζ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά του Triumph Spitfire MK2 και ελπίζουμε να το απολαμβάνουμε για πολύ καιρό ακόμα. Bravo E&R Classics!!

 • Gavin, Ολλανδία

  Ευχαριστώ για όλες τις εξηγήσεις και τη βοήθειά σας, ανυπομονώ να παραλάβω το αυτοκίνητο!

 • Ο Steve, Ισπανία

  Η παρουσίαση του αυτοκινήτου αποστολής μου φαίνεται πολύ καλή. Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία στην πώληση.

 • Eugenio, Πορτογαλία

  Καλησπέρα κύριε Vincent Praag. Το αυτοκίνητο έφτασε καλά, φαίνεται ότι όλα είναι καλά. Ευχαριστώ

 • κυματοειδές κτένισμα, Γερμανία

  Το MERCI, το μικρό Fiat έφτασε την Τετάρτη και τελικά είχα χρόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο. Ναι, έτσι ακριβώς το φανταζόμουν, και έτσι ακριβώς θα το οδηγώ και θα το προσέχω.

 • Γεώργιος, Γερμανία

  Ευχαριστούμε για την γρήγορή σας απάντηση. Χάρηκα πολύ και συμφωνώ με την πρότασή σου. Υποθέτω ότι η εγκατάσταση των μπεκ θα διορθώσει το πρόβλημα της θερμής εκκίνησης. Έκλεισα ραντεβού με την εταιρεία Urban την ερχόμενη Δευτέρα και θα χαρώ να σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Σπάνια έχω γνωρίσει μια εταιρεία που προσπαθεί να λύσει προβλήματα με τόσο απλό και ικανό τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για αυτό, και στον υπεύθυνο του εργαστηρίου σας.

 • Walter, Βέλγιο

  Μόλις έφτασε! Ξεκινά και οδηγεί μια χαρά! Ευχαριστώ και χαιρετίσματα.

 • Πέτρος, Τσεχική Δημοκρατία

  Μια καθυστερημένη σημείωση για να σας ευχαριστήσω για όλη τη βοήθειά σας στην οργάνωση του Spitfire μου! Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στην Πράγα χωρίς πρόβλημα και είναι ακριβώς όπως είχε υποσχεθεί. Δεν το έχω πάει σε μεγάλα ταξίδια αλλά σίγουρα είναι πολύ διασκεδαστικό.

 • M, Γερμανία

  Μερικές φορές πρέπει πραγματικά να έρθετε σε εσάς δύο φορές στη σειρά για να "χωρέσει" πραγματικά και η σπίθα να ξεπηδήσει ... και σε καμία περίπτωση μόνος! Η Ντόρο είναι ενθουσιασμένη με τον «βάτραχο» της και ανυπομονεί για τον ωραίο καιρό κάθε μέρα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, μια πραγματική ολόπλευρη εξυπηρέτηση! ... και χάρη στον Vincent: Το πράγμα με το μπροστινό καπό ήταν ΚΟΡΥΦΑΙΟ!

 • Rene, Ολλανδία

  Πρώτα απ 'όλα θα ήθελα να πω ότι βιώσαμε την επίσκεψή μας σε εσάς ως πολύ ευχάριστη, τόσο ο Ron όσο και εσείς αφιερώσατε χρόνο για να απαντήσετε στις ερωτήσεις μας. Αυτό δίνει μια ευχάριστη αίσθηση. Ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα στην κατοχή μας για διασκεδαστικές βόλτες.

 • Werner, Γερμανία

  Το αυτοκίνητό μου μόλις έφτασε άθικτο από έναν πολύ φιλικό μεταφορέα. Χάρηκα πολύ, είναι ωραίο αυτοκίνητο. Αύριο θα εγγραφεί και μετά θα κάνει ένα ταξίδι με ακίνητη ηλιοφάνεια. Σας ευχαριστώ και πάλι για την εξαιρετικά φιλική εξυπηρέτηση και παραμένω με χαιρετισμούς.

 • Χριστιανός, Γερμανία

  Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το κλασικό μας αυτοκίνητο! Σας ευχαριστούμε για τα πατάκια.

 • H. (Ferrari Club), Ολλανδία

  Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη φιλοξενία σας σήμερα. Ήμασταν μέρος του κλαμπ της Ferrari.

 • Marco, Ολλανδία

  Ευχαριστούμε πολύ για το καλωσόρισμα χθες στην έναρξη του ράλι μας! Η τοποθεσία και η φροντίδα εκτιμήθηκαν πολύ από τους συμμετέχοντες. Και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν είχαν ακούσει για σένα ή δεν είχαν πάει ποτέ εκεί, οπότε ποιος ξέρει, ίσως επιστρέψουν. Όμορφο ξεκίνημα για μια όμορφη μέρα!

 • Franz, Γερμανία

  Όλα πήγαν καλά. Ο οδηγός ήταν πολύ καλός και εξυπηρετικός. Θα χαρώ να έρθω ξανά σε επαφή μαζί σας και την εταιρεία σας εάν παρουσιαστεί η ευκαιρία.

 • Arie, Ολλανδία

  Σας ευχαριστώ πολύ που μεσολάβατε στην πώληση του Opel μου. Χθες το συμφωνηθέν ποσό ήταν στον τραπεζικό μου λογαριασμό, ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση!

 • C, Γαλλία

  Τέλεια παράδοση γοητευτική κυρία το αυτοκίνητο είναι υπέροχο Είμαι πολύ ικανοποιημένος ευχαριστώ και πάλι για τη σοβαρότητά σας.

 • marc, Ολλανδία

  Είμαι ακόμα πολύ ευχαριστημένος με αυτό, ειδικά όσον αφορά την υποδοχή και την προσοχή.

 • Πατρίκιος, ΗΠΑ

  Το 2cv έφτασε επιτέλους. Μια εξαιρετική προσθήκη στα αυτοκίνητά μας. Σας ευχαριστώ και πάλι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εμπειρία σας.

 • Φρανς, Ολλανδία

  Σας ευχαριστώ πολύ που πουλήσατε γρήγορα το Austin Healey Sprite. Μας εντυπωσίασε ο εξαιρετικά φιλικός και επαγγελματικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπιζόμασταν εμείς και το αυτοκίνητο. Να επαναληφθεί!

 • Melvin, Ηνωμένο Βασίλειο

  Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και θα ήμουν πολύ ευτυχής να αγοράσω ή να πωλήσω με τον εαυτό σας εάν εμφανιστεί η ευκαιρία στο μέλλον.

 • Wolfgang, Ιρλανδία

  Αγοράσαμε τη Mercedes 1967 Fintail του 200 διαδικτυακά χωρίς να δούμε το αυτοκίνητο τον Μάιο του 2020 και μπορέσαμε να την παραλάβουμε τον Ιούλιο. Το αυτοκίνητο ήταν τα πάντα και περισσότερα από ό, τι περιμέναμε όσον αφορά την κατάσταση, και προφανώς είχε εξεταστεί για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούσαν, με πολλά νέα ανταλλακτικά. Αλλάξαμε το διανομέα σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα, τοποθετήσαμε αυτόματες ζώνες ασφαλείας και καθρέφτη πόρτας συνοδηγού και από τότε απολαύσαμε περίπου 2,000 χιλιόμετρα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επένδυσή μας και δεν διστάζουμε να προτείνουμε 100% όλη την ομάδα στα ER Classics.

 • Κύριε Λουίτ, Ηνωμένες Πολιτείες

  Wantedθελα να σας ενημερώσω ότι το 2CV έφτασε και είναι ευτυχισμένο να εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι.

 • Κύριε Λίντνερ, Γερμανία

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω την E & R Classic Team για αυτό το όμορφο Austin Healey. Είμαι χαρούμενος. Μέχρι αύριο.

 • Thierry, Γαλλία

  Το αυτοκίνητο παραδόθηκε χθες το βράδυ! Έκανε την πρώτη της έξοδο σήμερα το πρωί. Όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή, επίσης αρέσει στα παιδιά μου. Σε ευχαριστώ για όλα.

 • Κ. Ντίσπας, Βέλγιο

  Σας ευχαριστώ πολύ για το ΠΟΛΥ ωραίο MGB, εκτιμούσα την υπηρεσία 5 αστέρων της Lian.

 • Bert, Ολλανδία

  Είμαστε οι ευτυχισμένοι ιδιοκτήτες ενός MG TD εδώ και μια εβδομάδα. τα πρώτα 80 χιλιόμετρα στην περιοχή έχουν τελειώσει. Οδηγεί πολύ καλά και ο ήχος είναι υπέροχος. Όχι θορυβώδης αλλά ένας ωραίος βαθύς ηχητικός ήχος. Εν ολίγοις, είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για την ευχάριστη επαφή και ολόκληρο το χειρισμό.

 • Ludovic, Γαλλία

  Τελικά παρέλαβα το όχημα την Παρασκευή τελευταία με τέλεια και εύκολη παράδοση. Σας ευχαριστούμε λοιπόν για την υπομονή σας στον χρόνο παράδοσης και για τη βοήθειά σας σε όλη τη διαδικασία αγοράς.

 • Ferdinand, Ολλανδία

  Σας ευχαριστούμε για την καλή εξυπηρέτηση και ανυπομονούμε για τη νέα προσθήκη μας.

 • Τζαν Φράνκοις, Γαλλία

  Η παράδοση ήταν τέλεια και στην ώρα της. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία οδηγό που ήταν επαγγελματική και αποτελεσματική, κάναμε μαζί μια καλή συνεργασία για εκφόρτωση και απολαύσαμε έναν καφέ πριν φύγει πίσω. Ξέρω ότι το 2 Jaguarείναι αυτοκίνητα έργου με πολλές ενέργειες που πρέπει να γίνουν, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες μου και ο κινητήρας MKII είναι εντάξει.

 • Aubrey, Ηνωμένες Πολιτείες (Καλιφόρνια)

  Αφού θαύμασα ένα Citroen XM του 1992 στον ιστότοπο, επικοινώνησα με τον Lars van Dongen. Wasταν ευαίσθητος και εξυπηρετικός, περιγράφοντας το αυτοκίνητο με ακρίβεια και με μεγάλη λεπτομέρεια. Έκανε όλες τις ρυθμίσεις για την αποστολή στο Λος Άντζελες από την αντιπροσωπεία. Το Citroen έφτασε και δεν απογοητεύτηκα. Η διαδικασία ήταν απρόσκοπτη και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ανυπομονώ για την επόμενη αγορά μου από το ER Classics.

 • Etienne, Γαλλία

  Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Van Kempen για τον επαγγελματισμό σας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και σας προτείνω ως έμπορο. ο Jaguar είναι υπέροχο. Μόνο που η κατανάλωση είναι υψηλή αλλά είναι v8! Καλή επιτυχία και τα λέμε την επόμενη φορά για ένα άλλο κλασικό αυτοκίνητο.

 • Ιούλιος, Γερμανία

  Σήμερα το MG -F έφτασε όπως ανακοινώθηκε - και είναι ακόμη πιο όμορφο από το αναμενόμενο! Ευχαριστώ πολύ όλους για την εξαιρετική οργάνωση και το επαγγελματικό έργο. Είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένοι με την E&R!

 • Olivier, Γαλλία

  Μια μικρή σημείωση για να σας πω ότι το Όστιν είναι πανέμορφο και ο παραδότης σας ο καλύτερος, σας ευχαριστώ πολύ.

 • Dino, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ για το όμορφο αυτοκίνητο, οδηγεί πολύ καλά!

 • Wim, Ολλανδία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την πώληση τόσο του Mehari όσο και του 2CV. Πλήρως σύμφωνα με το σχέδιο και τη συμφωνία. ERclassics = Class.

 • Fernand, Ολλανδία

  Θέλω απλώς να σας συγχαρώ για τον τέλειο τρόπο που έγιναν οι επισκευές. Σας ευχαριστώ και σίγουρα θα σας προωθήσω.

 • Didier, Γαλλία

  Η Triumph έφτασε με ασφάλεια, ο μεταφορέας ήταν πολύ επαγγελματίας και πολύ συμπαθής. Το όχημα συμμορφώνεται με αυτό που περίμενα, κατάφερα να κάνω την προσωρινή μου εγγραφή, σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε για την τελική εγγραφή. Έχω οδηγήσει το αυτοκίνητο και είναι πολύ υγιές και οδηγεί πολύ καλά. Είμαι ήδη πολύ ικανοποιημένος.

 • Eric, Ελβετία

  Το αυτοκίνητο έφτασε! Είναι υπέροχη!

 • κυματοειδές κτένισμα, Ολλανδία

  Πόσο όμορφα ανακαινισμένο. Μου αρέσει να διαβάζω τα ενημερωτικά δελτία σας. Η παρακολούθηση είναι επίσης απολαυστική.

 • Κ. Overbeck, Γερμανία

  Μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά στα κλασικά αυτοκίνητα και ο πωλητής ήταν διαθέσιμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Δεν προσπάθησε με κανέναν τρόπο να επηρεάσει την απόφασή μας.

 • Κυρία Μπουις, Ολλανδία

  Ο αγοραστής σας έχει αντιμετωπίσει πολύ σωστά και πολύ καλά, πολύ ωραία, συγχαρητήρια για αυτό.

 • Laurent, Γαλλία

  Μόλις έλαβα το αυτοκίνητό μου. Είναι πολύ όμορφη. Ευχαριστώ για την καλοσύνη αυτής της κυρίας. Πολύ ευγενικό. Σας ευχαριστώ ξανά και θα σας πούμε σύντομα.

 • Jurgen και Josette, Ολλανδία

  Θα θέλαμε να σας συγχαρώ για την όμορφη παρουσίαση της Παγόδας μας. Ευχαριστώ γι'αυτό.

 • Ιανουάριος, Ολλανδία

  Περνάμε υπέροχα με το Ford Taunus.

 • Oliver, Ολλανδία

  Η παράδοση του αυτοκινήτου πήγε καλά. Το αυτοκίνητο έφτασε με ασφάλεια και όλα είναι τέλεια.

 • Πέτρος, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ πολύ για τα έγγραφα που μου δώσατε μέσω της εφαρμογής What. Μπορείτε να μου στείλετε τα πρωτότυπα ταχυδρομικά; Επισυνάφθηκε μια φωτογραφία των ευτυχισμένων ιδιοκτητών. Θα σου στείλω ένα δεύτερο σε ένα λεπτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες για την αρχική σας σελίδα εάν το επιθυμείτε. Έχετε τη ρητή άδεια για αυτό. Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αξιόπιστη και σοβαρή συνεργασία. Πιστεύουμε ότι έχουμε λάβει εξαιρετικές συμβουλές από εσάς. Φροντίσατε καλά τα πράγματα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι!

 • Αναστάση, Γαλλία

  Θέλω να σας ενημερώσω ότι η παράδοση του αυτοκινήτου πήγε πολύ καλά. Το αυτοκίνητο είναι TOP, είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά και με την υπηρεσία σας.

 • Paul και Shirley, Μάλτα

  Οι 1970 μας Triumph Το Spitfire έφτασε στη Μάλτα την περασμένη εβδομάδα. Την αγοράσαμε διαδικτυακά και ήταν η πρώτη φορά που το κάναμε. Δεν μπορούμε να πούμε αρκετά για το πόσο επαγγελματικά μας χειρίστηκαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Λαρς έκανε μια καταπληκτική δουλειά που μας έδωσε τις σωστές πληροφορίες, ακολουθώντας κάθε πτυχή και λεπτομέρεια της πώλησης και μεταγενέστερη αποστολή. Το αυτοκίνητο, όταν έφτασε, ήταν απολύτως ό, τι ανέφεραν οι εικόνες και τα ER Classics και ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι μαζί της. Θα συνιστούσαμε ιδιαίτερα τη χρήση αυτής της εταιρείας για την αγορά ενός κλασικού αυτοκινήτου και δεν θα διστάσουμε να το προτείνουμε στην οικογένεια και τους φίλους μας.

 • Shirley, Μάλτα

  Κάνατε μια καταπληκτική δουλειά και θα έρθουμε να επισκεφτούμε το ER Classic και εσείς εάν ξεπεραστούν αυτοί οι περιορισμοί ιών. Ο Παύλος πήρε το The Spitfire σε μια συνάντηση του κλαμπ το σαββατοκύριακο και όλα τα μέλη ήρθαν και θαύμαζαν το αυτοκίνητο λέγοντας τι ομορφιά ήταν και αμέσως πέρασε τις προϋποθέσεις επιθεώρησης και έγινε δεκτός για συμμετοχή στο The Old Motors Classic Car Club Γνώρισε μερικά πολύ ωραία «παιδιά» που ήταν η ιδέα. Ένα νέο χόμπι και νέοι φίλοι, ευχαριστώ και πάλι για το γεγονός ότι το αυτοκίνητο συνέβη και αποτελεί σημαντικό μέρος του.

 • Pierre, Γαλλία

  Το αυτοκίνητο έφτασε την Τρίτη το βράδυ στο γκαράζ Cognet. Μετά από μερικές μικρές αισθητικές επαφές, θα είναι υπέροχο. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω αυτό το όμορφο όνειρο. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλους.

 • Mathias, -

  Απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο και την προσπάθειά σας! Η επαφή μαζί σας ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

 • Παύλος, Γαλλία

  Η παράδοση πήγε πολύ καλά και χαίρομαι που το τόσο καλό άτομο έφερε το αυτοκίνητο. Ειλικρινά μιλώντας φαίνεται τέλεια για την ηλικία όσο καλύτερα αναμένεται, απολύτως δεν μετανιώνει που πληρώνετε ένα ασφάλιστρο σε ένα Xj-s όταν βρίσκεται σε κατάσταση μέντας.

 • Sidney, Ολλανδία

  Περάσαμε ένα ωραίο απόγευμα στον εκθεσιακό χώρο σας και οδηγήσαμε σπίτι με ένα καλό συναίσθημα. Καλή βραδιά και ποιος ξέρει, θα τα πούμε σύντομα.

 • Bernard , Γαλλία

  Ευχαριστώ για την παράδοση, όλα ήταν τέλεια.

 • Ντάρεν και Γεωργίνα, Ηνωμένο Βασίλειο

  Ο τύπος e έχει φτάσει !!! Και εκ μέρους της Γεωργίνα και εγώ μπορούμε να πούμε πόσο ευχαριστημένοι και χαρούμενοι είμαστε με το αυτοκίνητο .... είναι καταπληκτικό και οδηγεί φανταστικά. Απλώς ένα γρήγορο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να πούμε πόσο εντυπωσιασθήκαμε με την κλασική υπηρεσία μεταφοράς αυτοκινήτων Έχετε τον καλύτερο εξοπλισμό και η γνώση ότι το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί με ασφάλεια είναι τεράστιο όφελος. Θα χρειαζόμαστε αυτοκίνητο για να επιστρέψουμε στο ΛΑΡ μετά από 1000 χλμ για τον έλεγχο μετά την πλήρη αποκατάσταση. Ευχαριστώ και πάλι για τον επαγγελματισμό σας.

 • Helge, Γερμανία

  Το Spitfire έφτασε πριν από μια ώρα και θα είναι στο γκαράζ μέχρι την Πέμπτη το πρωί. Σας ευχαριστούμε για τη δέσμευσή σας και τη βοήθειά σας και τη μεγάλη διαδικασία. Ο οδηγός σας έπρεπε να κάνει πολλά στα στενά δρομάκια! Για μένα είναι ένα όνειρο που εκπληρώνω εδώ και 15 χρόνια.

 • Yvan , Γαλλία

  Έλαβα τη μεταφορά που αντιστοιχεί στον αριθμό ελαττωματικών ελαστικών και σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά άλλα γκαράζ θα ήταν μακρά και πολύ δύσκολα και θα καταλήγαμε να θυμώνουμε. Νομίζω ότι το Er Classic δεν είναι γκαράζ όπως τα άλλα, έχετε ερωτευτεί τα όμορφα αυτοκίνητα και αν είστε σαν εσένα, μπορείτε να συμπεριφέρεστε μόνο όπως εσείς. Γύρω μου μιλάω πολύ για σένα και νομίζω ότι οι συνέπειες δεν θα διαρκέσουν πολύ. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα, την καλοσύνη και την ειλικρίνειά σας.

 • Βικέντιος , Γαλλία

  Έλαβα το τέλειο καροτσάκι χθες όπως συνήθως, είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ και πάλι για τον επαγγελματισμό σας.

 • Vento, Φινλανδία

  Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τη φροντίδα των πραγμάτων. Από όλα, παρατηρήστε το υψηλό επίπεδο στο οποίο λειτουργείτε. Η παράδοση του αυτοκινήτου πήγε πολύ καλά. Τότε ξεκίνησε η περιπέτεια. Το ταξίδι μέσω καλών δρόμων της Γερμανίας ήταν πολύ ωραίο. Η Volvo δούλεψε πολύ καλά. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το καραβάκι από το Travemunde στο Ελσίνκι, ξένοι ήρθαν να θαυμάσουν το αυτοκίνητο και να το ρωτήσουν. Στη Φινλανδία το ταξίδι πήγε καλά και μετά από συνολικά περισσότερα από 1000 χλμ. Ήμασταν στο σπίτι. Το πλήθος του σπιτιού ήταν επίσης πολύ χαρούμενο με την εμφάνιση του αυτοκινήτου, οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τίποτα εκτός από τα σχήματα και τα χρώματα ... Έτσι ήμασταν στο σπίτι σύμφωνα με το σχέδιο την Κυριακή. Μέχρι σήμερα πήρα τα έγγραφα των αυτοκινήτων στις αρχές και… ο Φινλανδός ΜΟΤ πέτυχε χωρίς ελαττώματα ή ελλείψεις. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη για τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας. Ήταν χαρά μου να συνεργαστείτε μαζί σας!

 • Ludwig, Βέλγιο

  Το διοικητικό συμβούλιο του KCCB θέλει να σας ευχαριστήσει για την ευχάριστη υποδοχή του περασμένου Σαββάτου και την ευκαιρία να περπατήσετε ανάμεσα σε όλα τα όμορφα αυτοκίνητα που διαθέτει το ER Classics. Αυτό εκτιμήθηκε πολύ.

 • σοφίτα, Ιρλανδία

  Το αυτοκίνητό μου έφτασε και το πήρα σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Ελπίζω να σας αντιμετωπίσω ξανά στο μέλλον, ευχαριστώ και πάλι

 • Pierre , Γαλλία

  Μόλις έλαβα το όμορφο Spitfire μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και χαρούμενος ως παιδί .. !! Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον επαγγελματισμό και την καλοσύνη σας καθώς και για την προσοχή σας. Ευχαριστώ και πάλι σε εσάς και σε όλες τις ομάδες σας - συμπεριλαμβανομένου του μεταφορέα - που κάνατε όμορφες βόλτες στην όμορφη περιοχή μου. Χαιρετισμοί.

 • Jeff, Ηνωμένο Βασίλειο

  Εξαιρετικές φωτογραφίες! Οι κάτω φωτογραφίες μου δίνουν μια πολύ καλή αίσθηση για τη γενική καλή κατάσταση του οχήματος, της κίνησης και της ανάρτησης. Ευχαριστούμε που στείλατε! Θα εξετάσω το βίντεο αργότερα σήμερα.

 • Ιανουάριος, Ολλανδία

  Έχω λάβει τα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Σας ευχαριστούμε για την πώληση του Topolino και τον γρήγορο χειρισμό.

 • Χριστιανός , Γαλλία

  Λάβαμε την BMW Z3 καλά. Τίποτα να αναφέρω. Ολα ειναι καλά. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και αν κάποια μέρα περάσετε στο Nîmes μην χάσετε να μας επισκεφτείτε.

 • Frans και Stefien, Ολλανδία

  Χθες MOT επιθεώρηση MG-B και πέρασε με ιπτάμενα χρώματα. Εκεί μίλησαν για το λάδι ATF. Απολαμβάνουμε πραγματικά το όμορφο MG μας. Με αυτόν τον καιρό πηγαίνουμε συχνά σε περιοδεία, μία φορά την εβδομάδα. Μεγαλοπρεπής! Κάνουμε ταξίδια περίπου 300 χλμ.

 • JP, Γαλλία

  Όλα είναι σωστά και σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

 • Καμήλα, Ισπανία

  Είμαι πολύ ευγνώμων για τη θεραπεία που δίνετε από εσάς, ανά πάσα στιγμή. Όλα πήγαν τελικά καλά με τη βοήθεια του μεγάλου επαγγελματισμού σας. Ελπίζω το αυτοκίνητο να σας αρέσει. Μη διστάσετε να μου γράψετε για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτό.

 • Alain, Βέλγιο

  Έχω την ευκαιρία να οδηγήσω επιτέλους μερικά μίλια στην Porsche και όλα πάνε καλά. Χθες οδήγησα 80 χλμ χωρίς προβλήματα και μου άρεσε να το οδηγώ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Θα συστήσω σίγουρα την εταιρεία σας για καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Σου εύχομαι ένα καλό σαββατοκύριακο.

 • Michaela, Γερμανία

  Έσφιξα επίσης μερικά δάκρυα όταν το βαν ήρθε στη γωνία! Το δώρο μας έκανε να κλαίμε επίσης !!!! Σας ευχαριστώ! Ευχαριστώ και πάλι για τη μεγάλη βοήθεια! Είσαι φοβερός!!!! Η κυρία της μεταφοράς ήταν πολύ ωραία !!!!

 • Winfried, Γερμανία

  Όλα πήγαν καλά και η γιούλια πήρε τη θέση της στο γκαράζ. Ευχαριστώ για την καλή εξυπηρέτηση και την καλή επαφή! Πολλοί χαιρετισμοί από το Eifel.

 • Rolf, Γερμανία

  Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το Spitfire και έκτοτε κατάφερα να πείσουμε τον γιο μου για το όμορφο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ και πάλι για την πολύ καλή συνεργασία στην αγορά αυτού του όμορφου αυτοκινήτου.

 • Oliver, Γερμανία

  Ο MG έφτασε εδώ με ασφάλεια και είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα πήγαν πολύ καλά, ήταν πολύ φιλικά και όλα πήγαν όπως υποσχέθηκε. Είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος !! Όλα τα καλύτερα - και θα επιστρέψω στα σίγουρα.)

 • Philippe , Γαλλία

  Έλαβα το Mercedes 380 Sl και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό, είναι όμορφο. Ταιριάζει ακριβώς με την περιγραφή του. Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την υπομονή σας. Συνιστώ την εταιρεία σας στους φίλους συλλεκτών μου για την αξιοπιστία και την ποιότητα των αυτοκινήτων που πουλάτε.

 • Markus, Γερμανία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για τον καλό χειρισμό και την εξυπηρέτηση. Η παράδοση του Beetle πήγε πολύ καλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το όχημα.

 • Petr, Τσεχική Δημοκρατία

  Όλα πήγαν πολύ καλά σχετικά με την παράδοση MGA Cabriolet 1960 χθες το βράδυ σε μένα. Ο οδηγός της εταιρείας μεταφορών ήταν πολύ προσεκτικός και χαρούμενος άνθρωπος. Το αυτοκίνητο είναι πολύ ωραίο και τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου μου αρέσουν πολύ.

 • Pierre , Γαλλία

  Το αυτοκίνητο παραλήφθηκε και είναι σε καλή κατάσταση.

 • Dominique , Γαλλία

  Με μεγάλη χαρά έλαβα το JaguarΕ Ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μου και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

 • C, Γαλλία

  Γεια, Απλώς ένα μήνυμα γιατί ανακαλύπτω τον ιστότοπό σας, bravo τι επιλογή όμορφα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες Bravo για τις επιλογές σας καλή τύχη και θα κρατήσω τη διεύθυνση μόνο σε περίπτωση! Πανεμορφη !!

 • Alain , Γαλλία

  Οδήγησα πολύ καλά με το αυτοκίνητο που είναι άψογο.

 • Marjolein, Ολλανδία

  Πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητό μου. Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Πολύ χαρούμενος με το ραδιόφωνο, τα ηχεία, τα καπάκια και το όμορφο τιμόνι. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο ήλιος!

 • Dietmar, Γερμανία

  Η έγκριση του τύπου E ήταν επιτυχής σήμερα. Είμαι χαρούμενος! Μόλις ήρθα από το DEKRA και διενήργησα την αξιολόγηση για το E-Type (για ασφάλιση). Ο εκτιμητής εντυπωσιάστηκε από την ποιότητα της αποκατάστασης! Δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο! Ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτό!

 • Γιάννης, Ηνωμένο Βασίλειο

  Η σύζυγός μου και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ ευχάριστη επίσκεψη στο E & RClassics για να αγοράσουμε το 911 μας χθες. Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε και για να το αγοράσουμε με την επαγγελματική σας βοήθεια ανάμεσα σε μια τεράστια σειρά όμορφων αυτοκινήτων ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Παρακαλώ δώστε την εκτίμησή μας στον Ron για την εξειδίκευσή του που μας βοηθά στην πιο εμπεριστατωμένη επιθεώρηση του αυτοκινήτου. Ευχαριστώ και πάλι και ευχόμαστε ό, τι καλύτερο σε εσάς και στους συναδέλφους σας.

 • Alain, Γαλλία

  Έκπληκτος χθες το βράδυ έφτασε ο MG !! Παράδοση χωρίς προβλήματα και όχημα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Σας ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό και τη διαθεσιμότητά σας. Τα λέμε σύντομα για το επόμενο όχημα.

 • Jean-Baptiste, Γαλλία

  Έλαβα την BMW καλά, είναι υπέροχο! Ελπίζω να σε δω σύντομα.

 • Ben, Ηνωμένες Πολιτείες

  Γεια Lars, έλαβα το αυτοκίνητό μου σήμερα και είμαι ένας ικανοποιημένος ιδιοκτήτης αυτοκινήτου. Σας ευχαριστούμε για όλη τη βοήθειά σας στη διαδικασία αγοράς. Εάν αποφασίσω να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο από το εξωτερικό, θα σας ζητήσω.

 • Leslie, Βέλγιο

  Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση στην ερώτησή μου. Έχω λάβει τα έγγραφα σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την εταιρεία E&R classics και τον κ. Lars van Dongen που μας καθοδήγησαν εξειδικευμένα στην αγορά του MG B. Ήμασταν επαρκώς ενημερωμένοι για όλες τις ερωτήσεις μας και μπορέσαμε να απολαύσουμε μια όμορφη δοκιμαστική κίνηση μετά. Ο κ. Van Dongen χειρίστηκε επίσης τη διοικητική επεξεργασία της αγοράς τέλεια.

 • Porsche Club Nurburgring, Γερμανία

  Σας ευχαριστούμε για το φιλικό καλωσόρισμα στις 31 Αυγούστου και τα ποτά. Τα μέλη μας άρεσαν πάρα πολύ! Ευγενικοί χαιρετισμοί από το Nürburgring.

 • Jan en Lizebeth, Ολλανδία

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για όλες τις προσπάθειές σας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πώς πήγαν όλα. Ελπίζουμε να απολαύσουμε το 2CV για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 • NM, Ηνωμένες Πολιτείες

  Πρόσφατα είχα την ευχαρίστηση να απολαύσω την υπέροχη συλλογή σας από όμορφα αυτοκίνητα. Το μέρος σας είναι ακόμα καλύτερο από το Disney Land.

 • Κάθε, Γερμανία

  Το MGB μου έγινε δεκτό !!! Σούπερ ωραίο αυτοκίνητο! Μίσθωσα επίσης ένα γκαράζ. Δυστυχώς βροχή σήμερα, αλλά η επόμενη άνοιξη είναι σίγουρο ότι θα έρθει. Ευχαριστώ για τον καλό χειρισμό !!!

 • Stichting Helden van de Zorg, Ολλανδία

  Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, το Stichting Helden van de Zorg διοργάνωσε την 4η βόλτα του ήρωα για τους εργαζόμενους στη φροντίδα του Vughterstede Woonzorgcentrum Theresia από το Vught. Εν μέρει λόγω της συνεισφοράς του χορηγού σας, ήταν δυνατό να το καταλάβετε.

 • Χενκ και Σύλβια, Ολλανδία

  Καλησπέρα, κύριε Ernst van Kempen. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το ποσό για το Jeep έχει πιστωθεί στον λογαριασμό μου. Επομένως, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη σωστή ολοκλήρωση της πώλησης. Το βρήκα πολύ ευχάριστο. Ελπίζω ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει τόσο οδηγική απόλαυση όσο είχαμε με το Jeep.

 • OTO Oirschot, Ολλανδία

  Σας ευχαριστώ πολύ για τη φανταστική υποδοχή κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου μας στις 6 Οκτωβρίου. Απολαύσαμε τα όμορφα κλασικά και την όμορφη παρέα. Στον ιστότοπό μας υπάρχει ένα βίντεο της διαδρομής και επίσης κάποιες ηχογραφήσεις που έχουν γίνει στο χώρο σας. Παρά τον άσχημο καιρό, αλλά χάρη σε εσάς, η διαδρομή ήταν μια επιτυχία με μια απροσδόκητα όμορφη προσέλευση. Καλή τύχη με την εταιρεία σας και ποιος ξέρει μέχρι άλλη φορά.

 • Ben, Ολλανδία

  Έλαβα το συμφωνημένο ποσό σε καλή κατάσταση. Σας ευχαριστώ για αυτό και για όλη την προσπάθεια να κάνετε τα πράγματα. Θα πούμε ότι όλα τελειώνουν καλά. Αν χρειαστεί κάτι άλλο, θα ήθελα να το ακούσω.

 • Bert, Ολλανδία

  Μόλις έλαβα την πληρωμή για την Porsche 356 B. Εντελώς εντός του συμφωνημένου όρου, όπως θα έπρεπε. Ήταν χαρά μου να δουλεύω μαζί σας και από τώρα και στο εξής πρέσβης για εσάς.

 • κυματοειδές κτένισμα, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο ήρθε χθες και ήμουν πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ πολύ που όλα πήγαν τέλεια. Θα σας συνιστούσα ανά πάσα στιγμή.

 • Θωμάς, Αυστρία

  Τα δύο κλασικά αυτοκίνητα έφτασαν σήμερα, ευχαριστώ και πάλι, όλα λειτούργησαν τέλεια.

 • Στιλέτο, Βέλγιο

  Το Mercedes SL 300 παραδόθηκε σήμερα. Ένα μεγάλο κομπλιμέντο στον άνθρωπο που το παρέδωσε !! Το αυτοκίνητό μου είναι πραγματικά ένα όνειρο αυτοκίνητο. Χάρη σε ολόκληρη την ομάδα των κλασικών και ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Lars.

 • Pascal, Γαλλία

  Το έλαβα καλά, το αυτοκίνητο είναι εντάξει. Θα δοκιμάσω το αυτοκίνητο όταν ο καιρός είναι καλός. Ευχαριστούμε που με καθοδηγήσατε σε αυτήν την αγορά. Έχω μόνο φιλοφρονήσεις για εσάς και θα σας προτείνω. Σας εύχομαι πολλούς πελάτες, έτσι είναι η καλύτερη διαφήμισή σας.

 • Hely & Paul, Λουξεμβούργο

  Θέλω απλώς να σας ενημερώσω ότι τα χρήματα από το TR4 μας ήταν στον λογαριασμό μας σήμερα. Η γυναίκα μου και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον καλό και ειλικρινές χειρισμό. Νιώσαμε καλά χέρια από την πρώτη στιγμή. Το καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας και φυσικά για ολόκληρη την ομάδα E&R.

 • nico, Γερμανία

  Απολαμβάνουμε το Stag πολύ. Το έχουμε στο δεύτερο σπίτι μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ταξιδεύουμε εδώ άνετα μέσω του Bregenzer Forest. Ευχαριστώ και πάλι για την τέλεια επαγγελματική διευθέτηση.

 • Ιανουάριος, Ολλανδία

  Σας ευχαριστούμε για τον επαγγελματικό τρόπο που το κάνετε αυτό!

 • Eric, Ηνωμένες Πολιτείες

  Ελπίζω όλα να είναι καλά. Το αυτοκίνητο είναι ΜΕΓΑΛΟ !! Το έλαβα την πρώτη Μαΐου. Ευχαριστώ και πάλι για ένα τόσο φοβερό αυτοκίνητο.

 • Bert, Ολλανδία

  Τα συγχαρητήριά μου.

 • Maarten, Ολλανδία

  Μπορώ να είμαι πολύ σύντομος για την υπηρεσία των ER Classics: υπέροχο! Πριν από μερικές εβδομάδες έλαβα το Fiat 500 Abarth και έκανα ήδη όμορφες βόλτες. Ολόκληρη η συνεργασία πήγε ομαλά και αποτελεσματικά. Για το επόμενο κλασικό αυτοκίνητό μου, σίγουρα θα πάω ξανά στα κλασικά ER!

 • , Καρλ, Γαλλία

  Σας ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου μέσω αυτού του βίντεο! Είναι πολύ επαγγελματικό, είναι τέλειο!

 • Ζαν-Εμίλ, Γαλλία

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την προετοιμασία του PORSCHE Boxster και του πολύ επαγγελματικού και γοητευτικού προσώπου παράδοσης. Παρά τις ανησυχίες σχετικά με τα έγγραφα της διαδικασίας, ο M Lagache απάντησε πάντα, όχι αμέσως σαφής αλλά πολύ επαγγελματίας.

 • Maxence, Γαλλία

  Θέλω να σας ευχαριστήσω που λάβατε το CAB 404 μου. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Remi, ο οποίος επέδειξε επαγγελματισμό, προσοχή και αναζήτηση λύσεων για να ικανοποιήσει τον πελάτη του. Η προσοχή του ER Classic και μια εγγύηση υψηλής ποιότητας σε αυτόν τον τομέα. Ευχαριστώ και πάλι σε ολόκληρη την ομάδα. Ένας ευτυχισμένος πελάτης.

 • Μάρνικ και Κάθλεν, Βέλγιο

  Ευχαριστώ για την ομαλή παράδοση. Ποτέ δεν είχαμε μια τέτοια υπηρεσία και το εννοούμε πραγματικά! Σίγουρα θα έρθουμε ξανά.

 • Jordi, Ολλανδία

  Ευχαριστώ και πάλι για την προσπάθεια και την φανταστική εξυπηρέτηση! Θα σας ενημερώσω πότε είναι. Και φυσικά θα έρθουμε μια φορά, αυτό πιθανότατα θα είναι με το T1 τον επόμενο χρόνο.

 • Coen, Ολλανδία

  Υπέροχη παρέα και πολύ φιλόξενοι! Πολύ ωραία δουλειά και πρέπει να παρακολουθήσετε!

 • Jean Michel, Γαλλία

  Φτάσαμε στο ALBI πολύ καλά, η γυναίκα μου είναι πολύ ευχαριστημένη με τις MERCEDES, σύντομα τα συγχαρητήριά μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα 3 αυτοκίνητα που αγοράσατε από εσάς, το MERCEDES 190 SL συμφωνεί υπέροχα με τις φωτογραφίες του ιστότοπου, εντυπωσιάστηκα από το αρχικό συνεργείο σας και την ομάδα του για την προετοιμασία του αυτοκινήτου στην πόρτα μας, το αυτοκίνητο πολύ υψηλού επαγγελματισμού, προτείνω να αγοράσετε χωρίς προβλήματα από το ER CLASSIC.

 • Παύλος, Ολλανδία

  Πήρα το αυτοκίνητο σήμερα. Δεν είχα ακόμη οδηγήσει στον αυτοκινητόδρομο, αλλά πραγματικά το απόλαυσα. Το overdrive είναι επίσης τέλειο. Με τα προηγούμενα MGs έχω οδηγήσει 2x 10 χρόνια. Περιμένω επίσης να απολαύσω αυτό το αυτοκίνητο για πολύ καιρό.

 • Ανδρέας & Ανδρέα, Γερμανία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω με αυτόν τον τρόπο, σας ευχαριστώ πολύ για την ομαλή και απλή αγορά του VW convertible με vintage άδεια. Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι με το vintage αυτοκίνητο, ταιριάζει πολύ καλά με το παρελθόν μας. Η μεταφορά έγινε εξαιρετική παρά την καταιγίδα αυτή την ημέρα, υποστηριζόμενη επίσης από τον πολύ καλό και συμπαθητικό οδηγό. Το όχημα είναι ιδανικό για μένα και η έγκριση εδώ πήγε ομαλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, χάρη στην καλή προετοιμασία της εταιρείας σας ..... όλα ήταν υπέροχα

 • Trevor, Νέα Ζηλανδία

  Μόλις πήρα το αυτοκίνητό μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Το αυτοκίνητο φαίνεται εκπληκτικό ακόμα καλύτερα από τις φωτογραφίες.

 • Hans, Ολλανδία

  Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τον εξαιρετικά σωστό χειρισμό της πώλησης των προϊόντων μας Jaguar XK120. Θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας όταν το FHC μας είναι έτοιμο προς πώληση σε λίγους μήνες.

 • Παγκόσμιο Ταμείο για τον Καρκίνο, Ολλανδία

  Με αυτό τον τρόπο θέλησα προσωπικά να ευχαριστήσω εσάς και την οργάνωσή σας για την ευχάριστη και επιτυχημένη συνεργασία σχετικά με τη δημοπρασία της MGB τον περασμένο Δεκέμβριο.

 • Arndt, Γερμανία

  Είμαι πάντα χαρούμενος που ακούω από εσάς και οπουδήποτε σας λέω για το MGA μου, το ERClassics καλείται πάντα πολύ θετικό! Έτσι, λίγο Essen μπορεί επίσης να βιώσει κάθε μέρα. Όλα τα καλύτερα για ολόκληρη την ομάδα!

 • Franck, Γαλλία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις τέλειες συνθήκες υπό τις οποίες αγόρασα το αυτοκίνητό μου πρόσφατα. Το VW Beetle cabriolet 1975 παραδόθηκε στη Γαλλία από κορυφαία εταιρεία μεταφορών. Το αυτοκίνητο είναι τέλειο όπως ανακοινώθηκε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία σας.

 • Frans και Stefien, Ολλανδία

    Έλαβα το MG-B σήμερα. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό και ελπίζουμε να το απολαύσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σας ευχαριστούμε για την υπηρεσία και την καθοδήγησή σας! Η παράδοση από τον συνάδελφό σας ήταν επίσης πολύ σωστή. Θα σας προτείνουμε ER Classics σε άλλους εάν ενδιαφέρεστε !!

 • Χριστιανός, Γαλλία

  Σας ευχαριστώ γι 'αυτό. Πολύ ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση σας, το άψογο αυτοκίνητο ... και τη φιλικότητα σας. Μπορώ μόνο να συστήσω ER Classics.

 • Katrin, Nederland

  Τον περασμένο Σεπτέμβριο, αγόρασα αυτό το όμορφο Volkswagen "Bulli" του 1975 από εσάς. Ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά και είμαι ακόμα πολύ χαρούμενος οδηγός! Ανυπομονώ να το βγάλω στο δρόμο για το πρώτο μας ταξίδι κάμπινγκ. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά σε ολόκληρη την ομάδα E&R Classics για το είδος και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών σας. Συνέχισε την καλή δουλειά!

 • Gino και Sabine, Βέλγιο

  Οι ειλικρινείς ευχαριστίες μας για τη σωστή παράδοση των "oldies" σήμερα το απόγευμα. Επίσης ένα μεγάλο κομπλιμέντο για τον οδηγό που «παρκάρεσε» τα αυτοκίνητα και έδωσε την απαραίτητη εξήγηση. Ένα άλλο «μεγάλο ευχαριστώ» για αυτό!

 • Claude, Γαλλία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετική συνεργασία που μου παρείχατε στην ανάλυση του αρχείου MG A. Πρέπει να σας πω ότι δεν χάνω την ευκαιρία να αναφέρω και να προτείνω τον κλασικό ιστότοπό σας E&R. Με την ελπίδα της μελλοντικής συνεργασίας, σας προσφέρω τους ειλικρινείς χαιρετισμούς μου.

 • Πατρίκιος, Γαλλία

  Ευχαριστώ πολύ τη φιλική σας ομάδα. ο Triumph Το GT6 είναι όμορφο και είμαι πολύ χαρούμενος που το οδηγώ. Το όνειρό μου είναι πλέον πραγματικότητα, χάρη στη βοήθειά σας.

 • Erich, Γερμανία

  Τώρα οι τρεις συναλλαγές (VW Beetle, Renault 4 CV, TR 6) έχουν ολοκληρωθεί και θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον χειρισμό τους. Εκτίμησα ιδιαίτερα με ποια φροντίδα και αξιοπιστία τα πράγματα χειριστήκατε από εσάς. Η συμβουλή / υποστήριξη ήταν καταπληκτική και εντυπωσιάστηκα επίσης που έχετε υλοποιήσει όλες τις επιπλέον επιθυμίες μου τόσο καλά στη δράση. Με λίγα λόγια, όλα δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα! Η E & R κέρδισε έναν ικανοποιημένο νέο πελάτη.

 • Χριστιανός, Γερμανία

  Το Fiat έφτασε καλά στο Schleswig. Είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο! Ευχαριστώ για τα πάντα και σας βλέπω την επόμενη φορά.

 • Harley, ΗΠΑ

  Θέλω να ξέρετε ότι έλαβα το Αυτοκίνητο την περασμένη εβδομάδα !!!! Είναι τόσο καλό και ΚΑΛΥΤΕΡΟ από ό, τι είχα φανταστεί ποτέ και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το έχω εδώ πραγματικά στο μικρό Tucson AZ. Ότι είναι τόσο καλή δουλειά και το ειδικό CAR είναι απλώς φανταστικό !! Σας ευχαριστώ πέρα ​​από τα λόγια με όλη την ευκολία για τη συμφωνία και την προσφέρω σε εμένα και όλους ... Είναι πραγματικά καταπληκτικό. Δεν πίστευα ότι θα λειτουργούσε στην αρχή. Έχω λάβει επίσης τα χαρτιά και το φάκελο από εσάς και τον αποστολέα στο ταχυδρομείο, ήρθε πριν από λίγες ημέρες. Θα συνεχίσω να επαινέσω τον εαυτό σας και την παρέα για τον επαγγελματισμό σας και την ειλικρινή επιθυμία να μου πάρετε το αυτοκίνητο και να το κάνω τόσο καλό όσο φαινόταν !!!! Αλλά απλά, επιστρέψτε στο τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" σε εμένα .. και στην ομάδα των κλασικών ER για μια υπέροχη δουλειά! ευχαριστώ .

 • Wim, Ολλανδία

  Θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω για την τέλεια παράδοση των 2 + 2, ο μεταφορέας είναι η τέλεια εκπροσώπηση για τον οργανισμό σας. Ο Τζούλιαν έκανε μια τέλεια παράδοση, τα συγχαρητήριά μου !! Για μένα, ο τύπος Ε είναι ένα «μέσο» σε ένα ταξίδι ανακάλυψης, ανακαλύπτοντας την τεχνολογία πίσω από αυτό το αμερικανικό Jag και συναντώντας ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού.

 • marc, Γερμανία

  Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον φιλικό προς τον πελάτη τρόπο με τον οποίο μου βοήθησε.

 • Jacques, Γαλλία

  Έχουμε μόλις λάβει το Austin Healey, όλα είναι τέλεια. Ο οδηγός είναι πολύ φιλικός.

 • Umberto, Βέλγιο

  Είμαι ικανοποιημένος από την αρχή μέχρι το τέλος, ελπίζω ότι είμαι πολύ τυχερός με το αυτοκίνητο.

 • Mario, Βέλγιο

  Πολύ ικανοποιημένοι, τέλεια εξυπηρέτηση!

 • Harald, Γερμανία

  Απλώς ήθελα να εκφράσω την 100% θετική κρίση σας σε εσάς υπηρεσία PERFECT. Έχω ήδη αγοράσει αυτοκίνητα 2 και απλώς ήθελα να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - τέλεια αυτοκίνητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Θα αγόραζα πάντα τα κλασικά μου αυτοκίνητα στο ERClassics.

 • Jean Michel, Γαλλία

  Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το δικό μου triumph TR3, κάναμε περίπου 60 χλμ. Είναι τέλειο κυλάει πολύ καλά και το overdrive είναι τέλειο ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας, προωθήστε το παρακάτω σχόλιο.

 • Juraj, Τσεχική Δημοκρατία

  Σας ευχαριστώ και πάλι, εκτιμάτε πολύ.

 • marc, Γερμανία

  Το αυτοκίνητό μου έφτασε τώρα μαζί μου και ευχαριστώ όλους, μπορώ να συστήσω ιδιαίτερα την ERclassics και ειδικά για εσάς ως πωλητή.

 • Tomassi, Λουξεμβούργο

  Μόλις μια γρήγορη ανατροφοδότηση μετά τη διπλή αγορά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα δύο αυτοκίνητα, παραδόθηκαν με άριστη σειρά, εξυπηρετούνται πλήρως και τρέχουν όμορφα. Η παράδοση ήταν άψογη και, για να φτιάξω μια μακρά ιστορία σύντομη, θα συνιστούσα την ERclassics σε οποιονδήποτε ενθουσιώδη παλιό χρονικό για ισχυρή δέσμευση και ποιότητα εξυπηρέτησης.

 • Ειλικρινής, Γερμανία

  Σας ευχαριστούμε για τη φιλική και ευχάριστη συνομιλία. Το Ford A είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την αγορά. Ευχαριστώ και πάλι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τον επαγγελματικό χειρισμό.

 • Roel, Ολλανδία

  Το αυτοκίνητο είναι σίγουρα καλά παρουσιασμένο και το βίντεο είναι επίσης τέλειο, καθώς υποδεικνύετε ότι περιμένει τώρα τον σωστό αγοραστή.

 • Bruno, Γαλλία

  Απλώς να πω ότι το αυτοκίνητο έχει φτάσει, είμαι πραγματικά χαρούμενος που είναι όμορφο, αυτό που περίμενα. Σας ευχαριστώ και πάλι, πραγματικά απολάμβανα τις ανταλλαγές που είχαμε μαζί πολύ ξεκάθαρες και πολύ Pro.

 • Laurent, Γαλλία

  Ο Mustang έφθασε χθες χωρίς πρόβλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας και το γκαράζ σας, θα επιστρέψουμε σε εσάς σε μια μελλοντική αγορά.

 • Stefaan, Βέλγιο

  Το αυτοκίνητο παραδόθηκε καθαρά σήμερα το απόγευμα και τελείωσα μια εκτεταμένη δοκιμαστική κίνηση. Οδηγεί άριστα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άριστη εξυπηρέτηση και σας ευχόμαστε όλοι μαζί με όλο το πλήρωμα υπέροχες μέρες!

 • Cynthia & Rutger, Βέλγιο

  Έχουμε λάβει το δικό μας Jaguar την περασμένη Τετάρτη και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο παραδότης ήταν πολύ επαγγελματίας και εξυπηρετικός. Το αυτοκίνητο δείχνει μια χαρά και ανυπομονούμε να οδηγήσουμε πολύ.

 • Jacques & Annik, Γαλλία

  Την Κυριακή πήγαμε σε ένα ράλι αυτοκινήτων στο Lanvollon. Από τα αυτοκίνητα 100 που εμφανίστηκαν, το Austin healey ήταν το πιο επιτυχημένο. Οι άνθρωποι ήταν έκπληκτοι από την ποιότητα της αποκατάστασης του αυτοκινήτου, για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Συναντήσαμε ένα άτομο που ζει στο Pludual και σας αγόρασε ένα MGB 5 χρόνια πριν. είναι επίσης πολύ ικανοποιημένος.

 • Stef, Βέλγιο

  Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα και ιδιαίτερα τον David για την προσπάθεια να φτάσουμε στον τύπο Ε για το Σαββατοκύριακο! Μια κορυφαία εμπειρία που σπάνια βλέπουμε και εκτιμούμε από εμάς και σίγουρα θα περάσουμε.

 • Michel, Γαλλία

  Η Jaguar έχει φτάσει. Ο οδηγός είναι υπέροχος, έβαλε ακόμη και το αυτοκίνητο στο γκαράζ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάνατε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το αυτοκίνητο και η παράδοση ήταν άψογη και εγκαίρως. Το επόμενο αυτοκίνητό μου θα αγοραστεί από εσάς.

 • Michel, Γαλλία

  Είμαι ήδη πελάτης στο σπίτι που αγόρασε πέρυσι ένα MG TF το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος με. Διοργανώνω ένα μίνι ράλι για 6 Oldtimers φίλων για να επισκεφθείτε τις Τουλίπες στο Keukenhof γύρω από τον Απρίλιο 20, 2019. Έχω Φανταστείτε να σταματάτε στο σπίτι το πρωί για μια επίσκεψη (αν είναι δυνατόν με καθοδήγηση) στα γαλλικά. Θα είναι δυνατή. Έχουμε φυσικά όλη την ώρα να καθορίσουμε την ημερομηνία και την οργάνωση. Οι φιλίες μου.

 • JC, Βέλγιο

  Σας ευχαριστούμε για το e-mail σας και για τις δύο λαβές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την καλοσύνη και τον επαγγελματισμό σας. Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για την επιχείρησή σας.

 • Robert & Sabine, Γερμανία

  Μας εντυπωσίασε πολύ η ποιότητα και η επιλογή στο σπίτι σας. Είστε επίσης ένας πολύ ικανός συνεργάτης συνομιλίας στη μνήμη.

 • Daniel, Γαλλία

  πήραμε σπίτι στο δρόμο την Κυριακή χωρίς πρόβλημα. Το αυτοκίνητο λειτουργεί καλά. Σας ευχαριστώ για τη φωτογραφία, ωραία προσοχή. Είναι χαρά να σας ξαναδώ

 • Φρανς, Ολλανδία

  Πρόσφατα ο νέος μου χρονομετρητής αντάλλαξε ένα Aston Martin. Η όλη διαδικασία ήταν πολύ ευχάριστη.

 • Burkhard, Γερμανία

  Ήμασταν στο Waalwijk την περασμένη Κυριακή και κοίταξα την επιβλητική έκθεση vintage αυτοκινήτου. Εκεί ήμασταν πολύ φιλικοί από τον Lars κατά Dongen. Αν και ήμασταν εκεί πριν από τις επίσημες ώρες λειτουργίας, αλλά ακόμα πήραμε έναν καφέ που προσφέρεται. Ο Lars μας έδειξε όλη την έκθεση, ήταν πολύ ευγενικός και ποτέ δεν έβλεπε. Έτσι αποφάσισα αυθόρμητα να αγοράσω. Συμπληρωμένο MG μου πήρε σε πληρωμή. Ποτέ δεν αισθανόμουν υπερβολική φόρτιση και προσβλέπω στο (νέο) αυτοκίνητό μου. Οι ευχαριστίες μου είναι στο ER και ιδιαίτερα στο Lars κατά Dongen.

 • Γεώργιος, Ουγγαρία

  Μόλις έλαβα το αυτοκίνητο το βράδυ ... Με απλά λόγια, απλά αγάπησε! Σας ευχαριστώ πολύ, αν αγοράσω άλλο αυτοκίνητο, η εταιρεία σας θα είναι σίγουρα η πρώτη μου επιλογή.

 • Λουδοβίκος, Καναδάς

  Θα ήθελα απλώς να συγχαρώ τους ιδιοκτήτες της εταιρείας και ένα ιδιαίτερο καλό για τους ανθρώπους που κάνουν το φωτογραφικό έργο στον ιστότοπό σας. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα γυρίσω πίσω για μια πιο σοβαρή εμφάνιση.

 • Volker, Γερμανία

  Η MGA παραδόθηκε σήμερα το πρωί, το καλύτερο.

 • Christophe, Βέλγιο

  Το αυτοκίνητο είναι εδώ και είναι υπέροχο! Ευχαριστώ και πάλι!

 • Χριστιανός, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε καλά, όλα είναι τέλεια. Ήμουν σε θέση να εγγράψω το αυτοκίνητο με τα χαρτιά αμέσως, όλα λειτουργούσαν πολύ καλά! Ευχαριστώ και πάλι!

 • Keith, Λουξεμβούργο

  Το Jag έχει φτάσει και φαίνεται υπέροχο. Ο τύπος παράδοσης ήταν λαμπρός και έλαβε μεγάλη προσοχή με την εκφόρτωση, έναν πραγματικό επαγγελματία. Όλα φαίνονται εντάξει και το έχω ασφαλιστεί έτοιμο για εγγραφή την επόμενη εβδομάδα. Εν τω μεταξύ, μεγάλη ευχαριστώ σε εσάς και την ομάδα σας για μια πολύ ομαλή συναλλαγή.

 • Jean-Claude, Βέλγιο

  Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την καλοσύνη και τον επαγγελματισμό σας. Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για την επιχείρησή σας.

 • Arndt, Γερμανία

  Όλα πήγαν πολύ καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επειδή έχετε έναν πολύ ωραίο, ικανό υπάλληλο ... τα συγχαρητήριά μου.

 • τζήν, Γερμανία

  Έχουμε λάβει το TR6 χθες. Τι ωραίο και τέλειο αυτοκίνητο. Όλοι εδώ σταμάτησαν αμέσως να δουν το αυτοκίνητο. Τι μπορώ να σας πω σχετικά με την ποιότητα της υπηρεσίας και τις συνθήκες παράδοσης. Είσαι απλά ο καλύτερος!

 • Birgit & Andreas, Γερμανία

  Πριν από δύο χρόνια αγοράσαμε ένα γκρι Morgan plus 4 τέσσερις θέσεις από την εταιρεία σας. Μέχρι τώρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτό το αυτοκίνητο και πέρασα αμέσως το Γερμανικό MOT (TÜV). Πολλές ευχαριστίες από την οικογένεια Rein.

 • Lennart, Σουηδία

  Η επίσκεψη στο εκθεσιακό χώρο και το εργαστήριό σας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

 • Πατρίκιος, Γερμανία

  Πολλές ευχαριστίες για την ανώτερη υπηρεσία και για την αποστολή του βιβλίου.

 • Γιούργκεν, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ για όλους, ειδικά για την καλή σχέση σχετικά με τις πωλήσεις της εταιρείας μου Triumph TR6.

 • , Καρλ, Βέλγιο

  Πήρα το αυτοκίνητο αυτό το πρωί. Σας ευχαριστώ και για τη βοήθεια που δώσατε με την εύρεση του σωστού αυτοκινήτου και για τη λήψη της διαδικασίας αγοράς του. Σας ευχαριστούμε πολύ και για τον οδηγό σας για την παράδοση, για να με πάρετε από τα χειριστήρια αυτό το πρωί.

 • Ξέρξης, Ισπανία

  Πήρα το αυτοκίνητο χθες. Ο Tom, ο τύπος μεταφοράς, ήταν εξαιρετικός, τέλειος χρόνος, το αυτοκίνητο έφτασε με εξατομικευμένη μεταφορά. Ο Τομ έβγαλε το αυτοκίνητο από το ρυμουλκούμενο στον κήπο. Ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα ER Classics για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, αλλά θέλω επίσης να συστήσω τον Tom ως μεταφορέα γιατί έχει παραδώσει εξαιρετικές υπηρεσίες.

 • Mary & Rene, Ολλανδία

  Το TR κάνει καλά. Ευχαριστώ και πάλι για τις υπηρεσίες σας.

 • Ίασπις, Ολλανδία

  Είναι καλό να γνωρίζετε τον τύπο S που πωλήθηκε τόσο γρήγορα! Δεν περίμενα αυτό να συμβεί και υποθέτω ότι δεν το κάνατε. Έζησα την υπηρεσία σας ως πολύ χαρούμενη και σωστή. Ευχαριστώ !

 • Pascal, Γαλλία

  Ευχαριστώ για την απάντησή σας καθώς έχω μερικές μόνο καλές αναμνήσεις σχετικά με τη μετάβασή μας. Ευχαριστώ .

 • Jean Michel, Γαλλία

  Στις 26 Δεκεμβρίου αγόρασα ένα 1965 Triumph spitfire MK 1. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την αγορά και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο.

 • Thijs, Ολλανδία

  Όλα τα αυτοκίνητά σας παρουσιάζονται με κομψό τρόπο από τους ακριβείς και ευγενικούς υπαλλήλους σας.

 • Λέοντος, Ολλανδία

  Πολλές ευχαριστίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση που έχετε. Αποδεικνύει αυτό που μου άρεσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς του αυτοκινήτου, μια εταιρεία που εκτιμά τους πελάτες της, ακόμα και αφού αγοράσατε ένα αυτοκίνητο.

 • Lan, ΗΠΑ

  Το Lancia Aurelia B21 έφτασε στο Λονγκ Μπιτς και περίμενε σύντομα την επιθεώρηση των Custom στις ΗΠΑ. Αυτά είναι τα δεύτερα αυτοκίνητα που αγοράσατε από την εταιρεία σας και στο εξωτερικό. Αυτά τα αυτοκίνητα χρειάζονται πολύ από τη βοήθειά σας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εποικοδομητική συνεργασία σας και να προσβλέπουμε στο μέλλον να έχουμε πολύ πιο καρποφόρες επιχειρηματικές σχέσεις.

 • Jean & Annick, Γαλλία

  Πολλές ευχαριστίες για την πολύ επαγγελματική σας εξυπηρέτηση, η οποία μετράει και για τον συνάδελφό σας που έδωσε το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο είναι σούπερ και όλα όσα είχαμε συμφωνήσει, είναι χαρά να δουλέψουμε υπό αυτές τις συνθήκες, ειλικρινά.

 • Βασίλης, Γερμανία

  Πολλές ευχαριστίες, η επικοινωνία μαζί σας είναι απλά τέλεια!

 • DK Engineering, DK Engineering

  Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική αποκατάσταση των αρχικών προδιαγραφών.

 • Βασανίζω, Ολλανδία

  Το 2016 αγόρασα ένα όμορφα ανακαινισμένο Mercedes 1968 SL (Pagode) του 250 στο ER Classics. Ακόμα και ένα χρόνο μετά την παράδοση, δεν σας αντιμετωπίζουν ως «ολοκληρωμένη συμφωνία», αλλά προσφέρουν την καλή τους υπηρεσία. Αυτό σας δίνει την αίσθηση ότι φροντίζεστε πραγματικά ως πελάτης. Μπράβο και για τις δύο, πάντα φιλικές, πωλήσεις ως μέλη του προσωπικού υπηρεσιών στο ER Classics στο Waalwijk.

 • Jean Michel, Γαλλία

  Φτάσαμε καλά με το TriumphΕ Φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακή, ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας. Ο φίλος μου σίγουρα θα είναι μελλοντικός πελάτης, εντυπωσιάστηκε.

 • Harald, Γερμανία

  Πολλές ευχαριστίες για το μήνυμά σας, Το αυτοκίνητο έχει παραδοθεί και όλα φαίνονται τέλεια! Ευχαριστώ και πάλι και σας ευχόμαστε χαρούμενα Χριστούγεννα.

 • Αντρέ και Πέτρα, Γερμανία

  Πολλές ευχαριστίες για την απρόσκοπτη αγορά και παράδοση του VW T2A '71.

 • Ειλικρινής, Ολλανδία

  Σας ευχαριστώ πολύ για την παράδοση του MK2, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαραίτητων εγγράφων. Επίσης, ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική εξυπηρέτηση τις τελευταίες εβδομάδες.

 • Νίκος, Ελλάδα

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Ο λόγος με τον οποίο ήρθα σε επαφή μαζί σας είναι ότι βλέπω ότι το κλασικό E & R κάνει υπέροχη δουλειά.

 • Bart, Ολλανδία

  Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Caterham είναι εξαιρετική. Αυτό είναι προφανές φυσικά :-)

 • Tim, Γερμανία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις προσπάθειες που κάνατε κατά την αγορά του Volvo P 1800. Είμαι ακόμα πολύ χαρούμενος που πήγε καλά. Έχω κάνει πολλές βόλτες με το αυτοκίνητο. Τόσο μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο είναι υπέροχο να βλέπεις και η οδήγηση είναι σαν ένα όνειρο. Ευχαριστώ πολύ για τα πάντα. Σίγουρα θα σας επισκεφτώ ξανά.

 • Michael & Angela, Γερμανία

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι - ειδικά τον συνεργάτη σας Lard van Dongen, για την υπηρεσία που μας παραδόθηκε. Λάβαμε μια ζεστή και μεγάλη υποδοχή. Θα χαρούμε να επισκεφτούμε και πάλι το εκθεσιακό σας χώρο.

 • Ton & Cecile, Ολλανδία

  Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την αποστολή φωτοαντιγράφων, απίστευτη μεγάλη σειρά φωτογραφιών !!! Συγχαρητήρια! πολύ επαγγελματικό.

 • Μάρτιν, Ολλανδία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επαγγελματική, γρήγορη και ωραία διευθέτηση για την πώληση του Volvo 544 μου. Έλαβα το ποσό της αποστολής την περασμένη εβδομάδα, όπως υποσχέθηκε.

 • Lan, ΗΠΑ

  Χθες έλαβα καλά τα Saab 93 και Citroen DS19, και τα δύο αυτοκίνητα σε εξαιρετική κατάσταση. Το Saab 93 είναι ένα εξαιρετικά φανταστικό αυτοκίνητο για τη συλλογή μου. Πραγματικα το αγαπω. Θα ήθελα να εκτιμήσω τη βοήθειά σας και για τα δύο αυτοκίνητα με πολλά πράγματα στον κορμό Citroen. Σας ευχαριστώ ξανά για όλα και ελπίζουμε να έχετε μια καλή επιχείρηση.

 • Philippe, Βέλγιο

  Έλαβα το αυτοκίνητό μου την Παρασκευή και την περασμένη Κυριακή είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το αυτοκίνητο την Κυριακή: μια ηλιόλουστη μέρα. τέλειος! Το αυτοκίνητο είναι υγιές και στιβαρό και το φυλλάδιο συντήρησης δείχνει ότι το αυτοκίνητο ήταν στα χέρια των οπαδών των παλαιών μηχανικών. Ευχαριστούμε για την τέλεια εξυπηρέτηση: τέλεια παράδοση, λεπτομερή εξήγηση και προσαρμοσμένα έγγραφα και MOT.

 • Klaus, Γερμανία

  Ακόμη και εβδομάδες αφότου αγόρασα το πράσινο TR4A IRS, είμαι ακόμα πολύ ικανοποιημένος. Άλλαξα μόνο μερικά μικρά πράγματα, αλλά το αυτοκίνητο έγινε TOP από την ER Classics. Ευχαριστώ και πάλι σε εσάς και την ΟΜΑΔΑ σας.

 • Jean-Francois, Βέλγιο

  Μια μικρή σημείωση για να σας ενημερώσουμε ότι τελικά θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε το Studebaker Hawk GT μετά από έναν σκληρό χειμώνα και όλα πήγαν καλά: Η εκκίνηση του αυτοκινήτου, οι οδηγοί, τα φρένα, έχουν καλή οδική συμπεριφορά και είναι ευχάριστο να οδηγείτε. Συνεπώς, είμαι ακόμα πολύ ικανοποιημένος με την αγορά μου και την υπηρεσία σας και θα έρθω ξανά να κοιτάξω τα αμερικανικά αυτοκίνητα στον εκθεσιακό σας χώρο! Τώρα πρόκειται να βελτιώσω αυτό το αυτοκίνητο σύμφωνα με το αρχικό μοντέλο του 1963.

 • Claude & Nelly, Γαλλία

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το αυτοκίνητο, έφτασε σήμερα (Τετάρτη) νωρίς το απόγευμα, το αυτοκίνητο είναι τέλειο .. Πριν από δύο ημέρες λάβαμε τα έγγραφα, όλα πήγαν καλά.

 • Jean Michel, Γαλλία

  Συγχαρητήρια για την ομάδα ER Classics και ειδικά για τον κ. Kempen για τα άριστα Γαλλικά. Το Spitfire είναι ακριβώς το ίδιο με τις φωτογραφίες. Η παράδοση ήταν τέλεια, το αυτοκίνητο είναι σε άψογη κατάσταση. Σίγουρα, η επόμενη αγορά μου θα γίνει στο ER CLassics, ευχαριστώ και πάλι.

 • Νάοκι, Ιαπωνία

  Η Autobianchi από εσάς έφτασε με ασφάλεια.

 • Ιωσήφ, Μάλτα

  Ο φίλος μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητο και το στο γκαράζ στο σπίτι μου στη Μάλτα. Μου είπαν ότι είναι σε κατάσταση μέντας και είναι τρελοί γι 'αυτό.

 • Simen, Νορβηγία

  Τα νορβηγικά έθιμα εντυπωσιάστηκαν από το αυτοκίνητο και ήταν εύκολο να φέρετε το αυτοκίνητο με όλα τα σωστά χαρτιά. Θα χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω και τους συναδέλφους σας για όλη τη φιλοξενία σας όταν επισκεφτούμε την αίθουσα εκθέσεών σας (και τις δύο φορές). Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο μέρος που έχω ζήσει τόσο καλή εξυπηρέτηση πελατών.

 • Wolfgang, Γερμανία

  Ευχαριστώ πολύ για την παράδοση του MGB χωρίς προβλήματα - το αυτοκίνητο είναι υπέροχο, η γυναίκα μου ευτυχισμένη.

 • Μάρτιν, Ολλανδία

  Και πάλι τα συγχαρητήριά μου για την ειδική γρήγορη πώληση του Volvo 544 μου. Χάρη στην επαγγελματικότητα των υπαλλήλων της ER Classics και την όμορφη φωτοπορτάση και βίντεο που έκαναν, αυτή η πώληση πραγματοποιήθηκε.

 • Luc, Βέλγιο

  Ευχαριστώ και πάλι για το θερμό καλωσόρισμα και την ιδιωτική ξενάγηση με χρήσιμες συμβουλές, από χθες το πρωί! Μπορούμε να το κάνουμε ένα ετήσιο ραντεβού;

 • Heinz, Αυστρία

  Αργά, αλλά και πάλι, έλαβα το Triumph στις 25 Απριλίου με απόλυτη ικανοποίηση. Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω όλους.

 • Wesley, Βέλγιο

  Θέλω να ευχαριστήσω την E & R για την εξαιρετική και πάνω απ 'όλα γρήγορη εξυπηρέτηση. Έχω δοκιμάσει το Beelte και όλα είναι καλά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν για μια compagnie με καλή φήμη, ευχαριστώ γι 'αυτό.

 • Emiel, Βέλγιο

  Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη παρέμβαση και την εξυπηρέτηση. Με την ευκαιρία, το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό.

 • Πέτρος, Γερμανία

  Μια μεγάλη φιλοφρόνηση, υπέροχες εικόνες, μεγάλη αποκατάσταση. Όταν έχω περισσότερο χρόνο, θα έρθω και θα σας επισκεφθώ στην Ολλανδία.

 • Jens, Γερμανία

  Τελεία ευχαριστώ πολύ! Πολύ επαγγελματική υποστήριξη και μια έντιμη επιχειρηματική στάση.

 • Klaus, Γερμανία

  Όλα πήγαν καλά. 1 ώρα μετά την παράδοση το αυτοκίνητο είχε τον αριθμό εγγραφής του. Όλοι οι οποίοι έδειξα το όνειρό μου ήταν ενθουσιασμένοι, ευχαριστώ και πάλι.

 • Jean-Francois, Γαλλία

  Ένα μικρό μήνυμα για να σας ενημερώσουμε ότι η παράδοση του Studebaker πήγε καλά και την κατάλληλη στιγμή. Ήμουν επίσης πολύ ικανοποιημένος με τον άντρα που ανέθρεψε το αυτοκίνητο στο γκαράζ και μας είπε πώς να χειριστούμε το αυτοκίνητο. Σας συγχαίρουμε.

 • Ρόλαντ και Χέντι, Λουξεμβούργο

  Μια ευχαριστία από το Λουξεμβούργο και σας ευχόμαστε όμορφες διακοπές.

 • Pierre, Ισπανία

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα ER Classics για την ταχεία παράδοση του Austin Healey. Το αυτοκίνητό μου έφτασε σε άριστη κατάσταση. Ευχαριστώ πάλι και ελπίζω ότι ήταν η πρώτη αγορά πολλών.

 • Stu, ΗΠΑ

  Το πυροσβεστικό όχημα έφτασε ... ΤΑ ΑΓΑΠΩ !!! Σας ευχαριστώ πολύ για την καλή δουλειά.

 • Didier, Γαλλία

  Έχουμε λάβει το αυτοκίνητο πολύ καλά την Τρίτη 19 Ιουλίου, είναι υπέροχο.

 • Mient, Ολλανδία

  Το Volvo P1800E μου είχε ήδη αποκατασταθεί πολύ καλά. τα σημερινά σημεία έγιναν με εξαιρετικό τρόπο στο δικό τους γκαράζ, χάρη στον πωλητή και τον προϊστάμενο του γκαράζ.

 • Fanny, Ολλανδία

  Είμαστε οι υπερήφανοι ιδιοκτήτες αυτού του πανέμορφου Camper Citroën HY, ευχαριστίες για την καλή εξυπηρέτηση!

 • Θωμάς, Γερμανία

  Ευχαριστώ και πάλι για το όμορφο αυτοκίνητο.

 • Ιγκόρ, Βέλγιο

  Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αυτοκίνητο. Συγχαρητήρια για την υπηρεσία και για τον οδηγό που παρέδωσε το αυτοκίνητο.

 • Ειλικρινής, Βέλγιο

  Για μερικούς μήνες έχουμε στην κατοχή μας το MG και πρέπει να πω ότι δεν έχω ποτέ μετανιώσει αυτή την αγορά για ένα δευτερόλεπτο. Τις τελευταίες εβδομάδες απολαύσαμε πολύ το Maggy μας. Ναι, δώσαμε στο αυτοκίνητο ένα όνομα με am και g σε αυτό.

 • Eric, Ολλανδία

  Λόγω μιας ασθένειας έπρεπε να πουλήσω το πρόσφατα ανακαινισμένο MGB μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ER Classics για τον σωστό τρόπο που πήγε η πώληση και θα συστήσω την εταιρεία σας σε όλες τις γνωριμίες μου στον κόσμο των κλασικών αυτοκινήτων.

 • Joachim, Γερμανία

  Έχετε φτιάξει τη μέρα μου χθες και κάθε λεπτό θα οδηγήσω την ομορφιά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!! Τα λέμε στη Στουτγκάρδη το επόμενο Σαββατοκύριακο, όλα τα καλύτερα και απολαύστε το Σαββατοκύριακο (ΘΑ ΘΑ !!!!!!!!!!!!)

 • Hartmut, Γερμανία

  Με κάνει πολύ χαρούμενο, γιατί; Επειδή επισκέφτηκα την εταιρεία σας πριν από μερικούς μήνες και εγώ και ο φίλος μου ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για την κατάσταση των προβαλλόμενων αυτοκινήτων. Τότε κοιτάξαμε γύρω στο εργαστήριο. Είστε αρκετά ανοιχτοί για όλα τα πράγματα, τίποτα δεν είναι κρυμμένο. Σε είδαμε να δουλεύεις καλά και καλά. Συγχαρητήρια - πολύ καλά !!

 • Stefan, Βέλγιο

  Ήμουν στην εταιρεία σας πρόσφατα και ήταν μια ευχάριστη γνωριμία. Οι πωλητές ήταν πολύ ευγενικοί.

 • Axel, Αυστρία

  Γεια σας Ολλανδία. Όλα πήγαν πολύ καλά. Ωραία οδηγός, καλές επικοινωνίες, αυτοκίνητο στο γκαράζ, πραγματικά δροσερό!

 • Eliane, Βέλγιο

  Όλα πήγαν πολύ καλά και θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της άφιξης του μικρού μου 4CV και της παράδοσης των κλειδιών. Ο οδηγός σας ήταν πολύ sympa !!

 • Herbert, Γερμανία

  Τα χρήματα έχουν φτάσει. Ευχαριστώ για όλη την προσπάθεια. Και πάλι, ήταν πολύ ευχάριστο να συνεργαστούμε με την E & R.

 • Ιάκωβος, Ολλανδία

  Ευχαριστώ που πουλήσατε το δικό μου Triumph TR6 τόσο γρήγορα και ομαλή διαδικασία. Niceταν ωραίο να συνεργάζομαι μαζί σου.

 • Leif, Δανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε στη διεύθυνση μου σήμερα το πρωί ακριβώς όπως είπατε πως θα ήταν. Ήταν μια χαρά να συνεργαζόμαστε μαζί σας.

 • Bernard, Γαλλία

  Ο Daimler παραδόθηκε στο χώρο μου χθες το βράδυ χωρίς προβλήματα.

 • Roland, Γερμανία

  Σήμερα, έλαβα τα αυτοκίνητα 2 που αγόρασα στην εταιρεία σας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, η κατάσταση των αυτοκινήτων είναι όπως τις περιγράψατε. Ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά μαζί σας.

 • Παύλος, Ηνωμένο Βασίλειο

  Γεια σου, έλαβα το MGA μου εντάξει. Πολλές ευχαριστίες, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου.

 • Τόκε, Ουγγαρία

  Θέλω μόνο να σας ενημερώσω ότι είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τη νέα μου Citroen! Ήταν μεγάλη χαρά να συνεργαζόμαστε μαζί σας.

 • Mickael, Γαλλία

  Γεια σου Έρνεστ, παρέλαβα το δικό μου Triumph Σε καλή κατάσταση. Είναι όμορφη και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Σας ευχαριστώ και πάλι για την ειλικρίνεια και την καλοσύνη σας.

 • Μιχαήλ, Γερμανία

  Όλα πήγαν καλά με τη μεταφορά μου Triumph TR6. Ανυπομονώ να απολαύσω την οδήγηση αυτού του όμορφου αυτοκινήτου.

 • John και CarolΡουμανία

  Κάναμε το 1600 km για να επιστρέψουμε στη Ρουμανία, το αυτοκίνητο έκανε πολύ καλά.

 • Kenneth, Ολλανδία

  Ευχαριστώ και πάλι, είμαι πολύ χαρούμενος με το αυτοκίνητο.

 • Antoine, Γαλλία

  Έλαβα το Volvo P1800 σε καλή κατάσταση και θέλω να σας ευχαριστήσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και σας συνιστώ σε έναν φίλο που θέλει να αγοράσει ένα κλασικό αυτοκίνητο.

 • Δασώδης, Γαλλία

  Τέλος Αυγούστου 2012 αγόρασα ένα Morris Mino 1000. Τρέχει καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό.

 • κυματοειδές κτένισμα, Ολλανδία

  Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τον επαγγελματισμό σας στην πώληση του δικού μου Triumph TR4A τον Δεκέμβριο.

 • Michel, Γαλλία

  Η παράδοση του Triumph Το TR4 πήγε τέλεια. Ευχαριστώ.

 • Eric, Ολλανδία

  Ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και τους συναδέλφους σας για την προσπάθειά σας για την πώληση του Porsche 911S Targa 1973.

 • Ernst, Αυστρία

  Νωρίς σήμερα το πρωί το Triumph έχει φτάσει. Ευχαριστώ εσάς και την ομάδα σας για την προσπάθεια.

 • Δασώδης, Γαλλία

  Έλαβα το όχημα καλά αυτό το απόγευμα. Όλα πήγαν καλά. Ο προμηθευτής ήταν πολύ ευγενικός και επαγγελματικός. Ευχαριστώ για όλα.

 • Αλεξάντερ και Νάταλλι, Γαλλία

  Χάρη στην ομάδα σας για το όνειρό μου.

 • Pierre, Γαλλία

  Γεια, το Triumph Το TR6 παραδόθηκε, η μεταφορά πήγε καλά, ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα.

 • Joachim, Αυστρία

  Επέλεξα να παραλάβω το MGB GT μου και να τον οδηγήσω μέχρι την Αυστρία χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για να κάνεις τα πάντα τόσο εύκολο. Μπορώ σίγουρα να συστήσω ER-Classics!

 • Sam, Ηνωμένο Βασίλειο

  Έλαβε σήμερα το Porsche 912. Ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Ευχαριστώ πολύ.

 • Richard, Ολλανδία

  Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο που όλα πήγαν καλά με την πώληση του Volvo 1800S μου. Τα χρήματα τέθηκαν στο λογαριασμό μου σήμερα. Σίγουρα θα συστήσω την εταιρεία σας στους φίλους μου όταν θέλουν να πουλήσουν το Oldtimer. Ίσως να σας δω σύντομα.

 • Παύλος, Πορτογαλία

  Το αυτοκίνητο έφτασε χθες το βράδυ :-) Ο κινητήρας ξεκίνησε αμέσως και παρόλο που βρέξιμα βαριά, έκανα μια μικρή περιήγηση γύρω από το σπίτι με το γιο μου. Πολλά ευχαριστώ.

 • γρύλος, Ολλανδία

  Ήθελα να ξέρετε ότι όλα πήγαν πέρα ​​από τις προσδοκίες. Το μόνο μικρό πράγμα ήταν ότι, με την όμορφη ώρα, έπρεπε να αφήσω το cabrio πίσω στο σπίτι σου. Έχω ένα καλό συναίσθημα για την άσκηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και σίγουρα θα σας συστήσω.

 • Adrien, Γαλλία

  Επιβεβαιώνοντας την άφιξη του MGB Blue 1974 μου. Ευχαριστώ πολύ, είναι ένα πραγματικά καλό αυτοκίνητο και είμαι ευτυχής με αυτό.

 • Jos, Ολλανδία

  Σχετικά με το 2 μήνες πριν ήρθα σε ER-classics σε ένα Oldtimer Forum. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στη γειτονιά του Waalwijk και αποφάσισα να ρίξω μια ματιά. Τι θαυμάσιο εκθεσιακό χώρο με φανταστικούς Oldtimers!

 • Νίκος, Ισπανία

  Φτάσαμε με ασφάλεια στη Μαγιόρκα. Σας ευχαριστώ πολύ που προετοιμάσατε το αυτοκίνητο τόσο καλά.

 • τόμος, Ηνωμένο Βασίλειο

  Το MGA είναι σε άριστη κατάσταση, χάρη παιδιά!

 • marc, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ πολύ για την ωραία συμφωνία (πράσινο Spitfire). Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι στη Γερμανία.

 • Laurent, Γαλλία

  Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγορά και την παράδοση, το όχημα είναι υπέροχο! Καλή απόδοση της μεταφοράς και βεβαιότητα της εταιρείας σας.

 • Gonzalo, Ισπανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε σε άριστη κατάσταση χθες. Ευχαριστώ πολύ, εξαιρετική εξυπηρέτηση!

 • Ντάνιελ και Νικολ, Βέλγιο

  Σήμερα, το MGB έχει φτάσει σε καλή κατάσταση στο νέο του σπίτι. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για τις θερμές υποδοχές και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ που βοηθήσατε να κάνετε τα όνειρά μου πραγματικότητα.

 • Μιχαήλ, Γερμανία

  Ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για το θερμό καλωσόρισμα στο Waalwijk και το υπέροχο αυτοκίνητο.

 • Dario, Γερμανία

  Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον καλό τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκε το Ford Mustang μου. Όλα πήγαν καλά. Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο για το μέλλον και θα σας συστήσω σε άλλους.

 • Francois, Γαλλία

  Έχουν περάσει μερικά χρόνια που αγόρασα το MGB μου στο ERclassics. Ήμουν πολύ satysfied με την υπηρεσία, έτσι θα επικοινωνήσω μαζί σας ξανά.

 • Ειλικρινής, Γερμανία

  Το MGB που έχετε παραδώσει έχει εγκριθεί και λειτουργεί καλά. Ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική υπηρεσία.

 • marc, Γαλλία

  Ένα καλό και ασφαλές ταξίδι στο Παρίσι με το MGB. Μεγάλος!

 • Mark, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ

  Πραγματικά εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της εργασίας. Σας ευχαριστώ παιδιά. Μετράω ημέρες πριν την παράδοση σαν παιδί πριν από τα Χριστούγεννα!

 • Sean, Ηνωμένο Βασίλειο

  Το φορτηγό έφτασε χθες. Ευχαριστώ, είναι μεγάλη.

 • Bruno, Γαλλία

  Αγόρασα ένα MGB 71 πριν από λίγους μήνες, ήταν το πρώτο μου κλασικό αυτοκίνητο. Αρχικά οδηγούσα μόνο μικρές αποστάσεις, αλλά τώρα οδηγώ το MGB κάθε εβδομάδα και το χρησιμοποιώ και για μεγάλες αποστάσεις. Ευχαριστώ!

 • Jean-Pascal, Χιλή

  Ήθελα να ξέρετε ότι είχα ήδη μεγάλη διασκέδαση που οδήγησε αυτό το όχημα, σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό σας και ελπίζω να ξαναβρεθείτε.

 • Fernanda, Ιταλία

  Είμαι πολύ χαρούμενος που σας ενημερώνω ότι το Isetta παραδόθηκε χθες το απόγευμα. Ήταν μεγάλη χαρά να συνεργαζόμαστε μαζί σας και αν θα ξαναζήσω ξανά ένα καινούργιο κλασικό αυτοκίνητο, ξέρω πού να πάω πρώτα.

 • Roland, Γαλλία

  Το αυτοκίνητο παραδόθηκε και έφτασε χωρίς ζημιά. Σας ευχαριστώ επίσης για την υπηρεσία και την επικοινωνία.

 • Olivia και Michel, Γαλλία

  Το MGA έφτασε καλά και τρέχει καλά. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης και των spoiler 2. Θα συστήσω την εταιρεία σας σε άλλους που αναζητούν ένα κλασικό αυτοκίνητο, λόγω της ποιότητας των αυτοκινήτων και, πολύ σημαντικό, για την εξυπηρέτηση μετά την αγορά. Thansk πολλά στην ομάδα σας.

 • Wolfgang, Γερμανία

  Το Harley Davidson έφτασε καλά. Η κατάσταση του αυτοκινήτου είναι όπως περίμενα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την επαγγελματική και ευχάριστη διαδικασία της αγοράς.

 • Παύλος, Γαλλία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που αφιερώσατε το χρόνο να με βοηθήσετε σήμερα. Αισθάνομαι πολύ άνετα για το αυτοκίνητο μετά από τη συνομιλία μου με τον Ρον. Μεγάλο εκθεσιακό χώρο και μια φανταστική ομάδα ανθρώπων!

 • Alain, Γαλλία

  Το MGA μου είναι εγγεγραμμένο στη Γαλλία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Σας βλέπουμε σύντομα και έχετε καλές πωλήσεις!

 • Michel, Γαλλία

  Το αυτοκίνητο παραδόθηκε σήμερα το απόγευμα και όλα πήγαν καλά. Σας ευχαριστώ για την αποτελεσματικότητα. Ίσως θα συναντηθούμε ξανά για ένα άλλο αυτοκίνητο;

 • Εμμανουήλ, Γαλλία

  Έλαβα το αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολύ καλή παράδοση.

 • Sebastian, Γερμανία

  Λίγο αργά, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τον απρόσκοπτο χειρισμό και την παράδοση του Triumph GT6.

 • Ιουλιανός, Βέλγιο

  Μια μικρή σημείωση για να σας πω ότι το αυτοκίνητο έχει οδηγήσει πολύ καλά από την Ολλανδία στο Βέλγιο, χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα πάντα και ειδικά για την θερμή υποδοχή κατά τις επισκέψεις μας μαζί σας.

 • Alain, Γαλλία

  Έλαβα το MGB σε καλή κατάσταση, όπως αναμενόταν. Ο προμηθευτής σας είναι πολύ συμπαθητικός.

 • Ευγένιος, Γαλλία

  Η παράδοση πήγε πολύ καλά. Ο προμηθευτής ήταν εγκαίρως και μου έδωσε τα απαραίτητα έγγραφα. Ευχαριστώ.

 • Bert, Ολλανδία

  Το 190SL έγινε μεγάλη! Ευχαριστώ!

 • Δαβίδ, Βέλγιο

  Ευχαριστώ για την παράδοση και τα συγχαρητήρια στον κατασκευαστή καθισμάτων! Από το επόμενο!

 • Κάρολος, Γαλλία

  Σας ευχαριστώ για το υπέροχο Triumph Spitfire MK3 αγόρασα τον περασμένο Νοέμβριο. Συνιστώ τα κλασικά ER σε όποιον αναζητά κλασικό αυτοκίνητο.

 • Στιλέτο, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε με ασφάλεια και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος.

 • Πέτρος, Γερμανία

  Με μεγάλη χαρά έλαβα την MG χθες. Ευχαριστώ και ευγενικά.

 • Θωμάς, Ιταλία

  Η MGA έφτασε σήμερα το πρωί ... Σας ευχαριστώ πολύ!

 • marie, Γαλλία

  Ευχαριστώ που έκανες ένα από τα όνειρά μου.

 • Πατρίκιος, Γαλλία

  Ο Karmann Ghia έφτασε καλά χθες. Χάρη σε εσάς και όλη την ομάδα.

 • Adriano, Λουξεμβούργο

  Το Stag έχει φτάσει καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέβαλε τις δοκιμές. Ευχαριστώ όλη την ομάδα.

 • Sylvie και Pierre, Βέλγιο

  Ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπηρεσία σας. Σας βλέπουμε για την επόμενη αγορά μας!

 • Oliver, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε καλά. Ο κινητήρας λειτουργεί και η εργασία μπορεί να ξεκινήσει. Ευχαριστώ για την ομαλή διαδικασία.

 • Άνθρωπος, Γαλλία

  Λάβαμε το αυτοκίνητο την Τετάρτη και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό. Όλα είναι εντάξει και ελπίζουμε ότι θα απολαύσουμε την οδήγηση στην ύπαιθρο με το καινούργιο μας αυτοκίνητο!

 • Hermann, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο. Ο κινητήρας λειτουργεί καλά και είναι πολύ ισχυρός.

 • Ο Steve, Ηνωμένο Βασίλειο

  Απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χάπι! Η μεταφορά πήγε καλά, ο οδηγός και ο Antoine ήταν πολύ εξυπηρετικοί.

 • Dehmer, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο έχει φθάσει. Ολα πήγαν καλά. Το Frogeye είναι όπως αναμενόταν να είναι και το wnet μεταφοράς πολύ καλά.

 • Ιβάν, Βέλγιο

  Η δοκιμή του coupe MGB είναι εντάξει, ευχαριστώ!

 • Geurdie και Safano, Ολλανδία

  Ήθελα να σας πω ότι ο Studebaker φαίνεται πολύ όμορφος στις εικόνες. Τα συγχαρητήριά μας για τις δεξιότητες φωτογραφίας.

 • Eddy, Βέλγιο

  Ευχαριστώ πάρα πολύ! Οι μεταφορές έφθασαν εγκαίρως.

 • Karl, Ηνωμένο Βασίλειο

  Ακριβώς για να σας ενημερώσουμε ότι η Peugeot ελήφθη με καλή σειρά και μόλις περάσει την επιθεώρηση uk mot, σας ευχαριστούμε που κάνατε όλη την διαδικασία ομαλή και χωρίς προβλήματα.

 • Αγάπη, Γαλλία

  Το Audi TT κυκλοφόρησε σήμερα. Είναι σε άριστη κατάσταση.