Κυριακή 3 Μαρτίου ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΚΑΦΕ και ΕΚΘΕΣΗ EXTRA ΑΝΟΙΧΤΑ από τις 10:00 έως τις 14:00

Συχνές Ερωτήσεις

Συνεχίζω να ασφαλίζω το αυτοκίνητό μου;
Ναι, είστε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έως ότου πωληθεί. Ως εκ τούτου, είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε να την ασφαλίζετε.

Πρέπει να συνεχίσω να παίρνω το αυτοκίνητό μου για την περιοδική δοκιμή οχημάτων;
Ναι, είστε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έως ότου πωληθεί. Ως εκ τούτου, το αυτοκίνητό σας πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις της περιοδικής δοκιμής του μηχανοκίνητου οχήματος. διαφορετικά η άδεια χρήσης του αυτοκινήτου σας θα ανασταλεί (οι κανονισμοί διαφέρουν ανά χώρα). 

Πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω τους φόρους για το αυτοκίνητο;
Ναι, είστε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έως ότου πωληθεί. Εάν υπάρχουν ακόμα οι φόροι που πρέπει να πληρωθούν (οι κανονισμοί διαφέρουν ανά χώρα και ανά ηλικία του οχήματος), πρέπει να συνεχίσετε να πληρώνετε. διαφορετικά η άδεια χρήσης του αυτοκινήτου σας θα ανασταλεί (οι κανονισμοί διαφέρουν ανά χώρα). 

Μήπως κάποιος οδηγεί το αυτοκίνητό μου κατά τη διάρκεια της μεσολάβησης;
Κατά τη διάρκεια της πρόσληψης του αυτοκινήτου σας, ένας από τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας θα ελέγξει τεχνικά το αυτοκίνητό σας, παίρνοντας το για ένα σύντομο γύρο.
Οι πελάτες μπορούν να πάρουν μόνο το αυτοκίνητό σας για δοκιμαστικό δίσκο προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αγορά του αυτοκινήτου. Ένας από τους πωλητές μας ΒΛΑΧΕΙ πάντα μαζί με τον πιθανό αγοραστή. 

Πόσο ασφαλές είναι το αυτοκίνητό μου όταν είναι σταθμευμένο στο E&R Classics;
Το αυτοκίνητό σας βρίσκεται μέσα στο εκθετήριο μας. Ο εκθεσιακός χώρος είναι ασφαλισμένος με ένα σύστημα συναγερμού υψηλής ποιότητας και ένα εξελιγμένο σύστημα κάμερας (μέσα και έξω), και οι χώροι γύρω από την εγκατάσταση είναι ασφαλισμένοι με κλειδαριές και φράκτες που είναι εξοπλισμένοι με ηλεκτρικό ρεύμα για να αποτρέψουν την είσοδο διαρρηκτών. 

Πότε θα λάβω τα χρήματά μου;
Μόλις το αυτοκίνητό σας πωληθεί, κάνουμε μια συνάντηση με τον αγοραστή για το πότε θα παραδοθεί το αυτοκίνητο. Ο αγοραστής πρέπει να πληρώσει για το αυτοκίνητο πριν από την παράδοση. Δεν παραδίδουμε αυτοκίνητα με πίστωση.
Ως πωλητής, πληρώνετε 16 ημέρες μετά την παράδοση του αυτοκινήτου. Πρέπει να εφαρμόσουμε αυτήν την περίοδο όσον αφορά το ευρωπαϊκό δικαίωμα του καταναλωτή να επιστρέψει το πωληθέν αντικείμενο. 

Πώς μπορώ να είμαι βέβαιος ότι λαμβάνω τα χρήματά μου;
Η E&R Classics είναι ένας από τους μεγαλύτερους πωλητές Oldtimer στην Ευρώπη. Η εταιρεία μας πωλεί 500 oldtimers κάθε χρόνο και απασχολεί 65 υπαλλήλους. Έχουμε καθεστώς Triple AAA στα πρακτορεία πιστωτικού ελέγχου. αυτή είναι η υψηλότερη δυνατή κατάσταση. Μη διστάσετε να ελέγξετε τις αναφορές μας. 

Πρέπει επίσης να παραδώσω τα έγγραφα εγγραφής του οχήματός μου στην E&R Classics;
Όχι, αυτό δεν είναι απαραίτητο. ένα αντίγραφο αρκεί. Μόνο όταν το αυτοκίνητο πωλείται, πρέπει να έχουμε τα πρωτότυπα έγγραφα.
Πολλοί πελάτες το βρίσκουν βολικό να υποβάλουν τα πρωτότυπα έγγραφα αμέσως. Αυτό είναι δυνατό. Το καταγράφουμε αυτό στη συμφωνία αποστολής και τα έγγραφα εισέρχονται στη θυρίδα ασφαλείας μας. 

Πρέπει το αυτοκίνητό μου να σταθεί στην E&R Classics ή μπορώ να το κρατήσω στο γκαράζ μου;
Διαφημίζουμε και πωλούμε μόνο τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο showroom μας. Οι πελάτες μας προέρχονται συχνά από μακρινούς προορισμούς και ως εκ τούτου θέλουμε να διαθέτουμε όλα τα οχήματα για να τα εξετάσουμε. Επιπλέον, ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών που έρχονται στο showroom μας αυξάνει την πιθανότητα να πουλήσει το αυτοκίνητό σας αν βρίσκεται στο showroom. 

Επίσης εμπορεύεστε αυτοκίνητα όταν το αυτοκίνητό μου τοποθετείται σε αποστολή;
Ναι, ανταλλάσσουμε επίσης αυτοκίνητα εάν το αυτοκίνητό σας τοποθετείται σε αποστολή. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες πώλησης κατά 60%. Αγοράζουμε το αυτοκίνητο του πελάτη για να πουλήσουμε το αυτοκίνητό σας. Η αγορά είναι στον λογαριασμό μας και με δική μας ευθύνη. 

Δεχόμαστε οποιοδήποτε αυτοκίνητο στην αποστολή;
Όχι, με κάθε προσφορά εξετάζουμε αν το αυτοκίνητο ταιριάζει στη συλλογή μας ή αν οι τιμές και ο ποιοτικός λόγος είναι καλός. Ελέγουμε επίσης την τεχνική κατάσταση του αυτοκινήτου.
Μη διστάσετε να μας προσφέρετε το αυτοκίνητό σας. Μέσω μιας αρχικής τηλεφωνικής συνομιλίας ή ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορούμε ήδη να αξιολογήσουμε αν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί. 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητό μου ενώ στέκεται στην αποστολή;
Όχι, αυτό δεν είναι ζήτημα. Οι πελάτες μας έρχονται συχνά από μακρινά μέρη και ως εκ τούτου θέλουμε να έχουμε όλα τα οχήματα διαθέσιμα για να το δουν. Επιπλέον, ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών που έρχονται στην αίθουσα εκθέσεών μας αυξάνει την πιθανότητα να πουλήσει το αυτοκίνητό σας αν βρίσκεται στο εκθεσιακό χώρο. 

Πόσο είναι η περίοδος αποστολής;
Η περίοδος αποστολής είναι 9 μήνες. 

Τι συμβαίνει εάν το αυτοκίνητο δεν πωληθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου μεσιτείας;
Το 90% van de autos πωλείται εντός 9 μηνών. Εάν ένα αυτοκίνητο δεν πωληθεί μετά από 9 μήνες, τότε θα συμβουλευτούμε μαζί σας. Και τα δύο μέρη έχουν το δικαίωμα να διακόψουν το πλαίσιο συνεργασίας χωρίς κανένα κόστος, αλλά θα μπορούσαμε επίσης να προτείνουμε - μετά από διαβούλευση με εσάς - να συνεχίσετε για μια επιπλέον περίοδο. 

Υπάρχουν δαπάνες που σχετίζονται με τη διαμεσολάβηση;
Όχι, δεν έχετε κανένα κόστος για εσάς που σχετίζεται με τη μεσιτεία. Ζητάμε να φέρετε το αυτοκίνητό σας μόνο αφού το καθαρίσετε και το γυαλίσετε καλά. Εάν δεν το κάνετε αυτό, θα ζητήσουμε αποζημίωση για να το καθαρίσετε και να το γυαλίσετε. 

Τι κάνει η E&R Classics για να πουλήσει το αυτοκίνητό μου;
Ανά αυτοκίνητο, σχεδιάζουμε ένα βήμα προς βήμα σχέδιο για τον καλύτερο τρόπο πώλησης του αυτοκινήτου. Αυτό το σχέδιο μάρκετινγκ εξαρτάται από το εμπορικό σήμα, το μοντέλο, την ποιότητα και την κατηγορία τιμών.
Επενδύουμε πολλά χρήματα στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ σε εκθέσεις, σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο και στην όμορφη εκθεσιακή μας αίθουσα για να πουλήσουμε το αυτοκίνητό σας. Όλα αυτά είναι εις βάρος μας. 

Πόσα οχήματα διαθέτει η E&R Classics;
Κατά μέσο όρο, διαθέτουμε 250 oldtimers προς πώληση στο showroom μας.

Μπορώ επίσης να προσφέρω ένα αυτοκίνητο που είναι σε κακή κατάσταση ή χρειάζεται τεχνική εργασία;
Ναι, αυτό είναι δυνατό. Αξιολογούμε κάθε αυτοκίνητο με δική του αξία. Τα έργα αποκατάστασης ή τα φθηνά αυτοκίνητα διαχειρίζονται από την αδελφή εταιρεία μας, Κλασικά αυτοκίνητα Sun.
Εάν το αυτοκίνητό σας χρειάζεται τεχνικές μικρού μεγέθους, μπορούμε να οργανώσουμε τις εργασίες επισκευής πριν ή μετά την πώληση στο εργαστήριό μας, όπου απασχολείται εξειδικευμένη μηχανική 22. 

Το αυτοκίνητό μου δεν έχει ολλανδικά έγγραφα επειδή προέρχεται από το εξωτερικό. Μπορείς να μοιράσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο επίσης;
Ναι, αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού πουλάμε οχήματα παγκοσμίως. Δεν έχει σημασία από ποια χώρα προέρχεται το αυτοκίνητό σας εφόσον ισχύουν τα χαρτιά του αυτοκινήτου σας και είστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. 

Ως εταιρεία, μπορώ επίσης να σας ζητήσω να μεσολαβήσετε στην πώληση αυτοκινήτων;
Ναι φυσικά. Έχουμε όλο και περισσότερες εταιρείες που μας χρησιμοποιούν ως μεσίτες για την πώληση αυτοκινήτων. Παρακαλείσθε να αναφέρετε εάν το αυτοκίνητο είναι αυτοκίνητο χωρίς ΦΠΑ (ο ΦΠΑ δεν μπορεί να ζητηθεί από τη φορολογική αρχή) ή ένα αυτοκίνητο ΦΠΑ (ο ΦΠΑ μπορεί να διακανονιστεί στο περιθώριο κέρδους).

Η E&R Classics αγοράζει επίσης αυτοκίνητα;
Ναι, αγοράζουμε περίπου το 80% των αυτοκινήτων. Μπορεί να συμβεί αν μας προσφέρετε το αυτοκίνητό σας για μεσιτεία, θα μπορούσαμε να προτείνουμε να το αγοράσετε οι ίδιοι. 

Θα προσέξετε με το αυτοκίνητό μου;
Σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι της E&R Classics είναι λάτρεις των oldtimers και ασχολούνται με τα αυτοκίνητα που πουλάμε. Προφανώς, είμαστε προσεκτικοί με τη δική σας και την περιουσία μας. Στην απίθανη περίπτωση που κάτι πάει στραβά λόγω σφάλματος ενός από τους υπαλλήλους μας, τότε το ασφαλιστικό μας συμβόλαιο καλύπτει τα πάντα.