30 Μαΐου (Corpus Christi) ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 2 Ιουνίου ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΚΑΦΕ και ΕΚΘΕΣΗ EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Ford Mustang Cabriolet

Δείτε το τρέχον πέρασμα στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα πέρασμα?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας πέρασμα!

Έχετε μια Ford και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

Ford Mustang Cabriolet | Αποκαταστάθηκε | Γνήσιος Κλιματισμός | 1966

Ανταύγειες:

- Ανακαινισμένο
- Γνήσιος κλιματισμός
- Λευκή, υδραυλική μαλακή οροφή
- Κινητήρας 289 CUI V8
- Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

1966 Πωλείται Ford Mustang Cabriolet
Προσφέρουμε προς πώληση αυτή την όμορφη Ford Mustang Cabriolet του 1966. Αυτή η Mustang προέρχεται από μια μικρή ιδιωτική συλλογή ενός ενθουσιώδους που διατηρούσε πάντα το κλασικό με μεγάλη αγάπη. Το Ford έχει ανακαινιστεί στο παρελθόν και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 289 CUI V8 σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Μόλις γυρίσετε το κλειδί σε αυτό το αμερικανικό κλασικό και ακούσετε τον βρυχηθμό του V8, είναι σίγουρο ότι θα έχετε ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη σας.

Πωλείται Ford Mustang Cabriolet 1966 με γνήσιο κλιματισμό
Η Ford Mustang Cabriolet που προσφέρουμε προς πώληση εδώ είναι πραγματικά μια εικόνα που πρέπει να δείτε. Έχει ένα όμορφο σκούρο μπλε μεταλλικό χρώμα που συνδυάζεται πολύ καλά με το όμορφο χρώμιο. Το δίχρωμο εσωτερικό του Pony είναι σε πολύ προσεγμένη κατάσταση και παρέχει μια ωραία αλληλεπίδραση μεταξύ του σκούρου μπλε χρώματος. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Mustang είναι ότι είναι εξοπλισμένο με τον αυθεντικό κλιματισμό για να σας κρατά ωραίους και δροσερούς κατά την περιοδεία. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μια σειρά από ωραίες επιλογές όπως κεντρική κονσόλα, ταμπλό με ξύλινη επένδυση, ξύλινο τιμόνι, ραδιόφωνο σωστής περιόδου και χρωμιωμένη σχάρα αποσκευών. Για να τα ολοκληρώσετε όλα, έχει επιλεγεί ένα λευκό υδραυλικό μαλακό κάλυμμα που μπορείτε να το διπλώσετε με το πάτημα ενός κουμπιού μόλις πέσει ο ήλιος.

Θέλετε να αγοράσετε μια Ford Mustang Cabriolet;
Ψάχνετε για Ford Mustang Cabriolet του 1966; Στη συνέχεια, αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε απευθείας στο +31 416 751 393. Το προσωπικό πωλήσεών μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμα και να κάνει ένα προσωπικό βίντεο αγορών για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: f6067
  • Μάρκα: πέρασμα
  • Μοντέλο: Άγριος ίππος της Αμερικής
  • Έτος: 1966