Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Alfa Romeo Giulia

Η Alfa Romeo Giulia κατασκευάστηκε από το 1962 έως το 1978. Η Giulia προοριζόταν να αντικαταστήσει το Giulietta. Το Giulia TI παρουσιάστηκε στην πίστα της Monza. Το εξωτερικό του αυτοκινήτου δεν ήταν τίποτα σαν το Giulietta με το τετράγωνο σχήμα οροφής, το καπό και τη μπότα. Το Giulia TI σχεδιάστηκε από τον Orazio Satta Puliga. Η χωρητικότητα του αυτοκινήτου βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα την τελική ταχύτητα των 166 km / h. Η Giulia ήταν μια επιτυχία. Λίγο μετά την εμφάνιση του TI, το Giulia TI Super κυκλοφόρησε το 1963. Ωστόσο, κατασκευάστηκαν μόνο 501 αυτοκίνητα. Λόγω του οδικού φόρου, η Alfa Romeo παρουσίασε ένα αυτοκίνητο το 1964 που περιλάμβανε έναν μικρότερο κινητήρα. Το αυτοκίνητο, που ονομάζεται Giulia 1300, έχει τελική ταχύτητα 155 km / h. Κατασκευάστηκαν πάνω από 30.000 αυτοκίνητα.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση

Το 1962 κατασκευάστηκαν οι Spider, Sprint και Sprint Speciale. Τα αυτοκίνητα περιλάμβαναν έναν αναθεωρημένο κινητήρα 1.6 λίτρων. Το Sprint Speciale διέφερε με το κομψό κουπέ του. Το Sprint παράχθηκε μέχρι το 1964, το Spider έως το 1965 και το Sprint Speciale μέχρι το 1966. Το 1963, σχεδιάστηκε ένα νέο μοντέλο από τον Bertone, δηλαδή το Giulia Sprint GT. Τρία χρόνια αργότερα, το αυτοκίνητο έλαβε έναν πιο ισχυρό κινητήρα. Το Sprint GT μετονομάστηκε σε Giulia Sprint GT Veloce. Η Giulia περιλάμβανε επίσης πολλά μοντέλα ανταγωνισμού, δηλαδή το GTA και το Junior Zagato.

Αγοράζοντας μια Alfa Romeo Giulia;

Τον Ιούνιο του 2015, η Alfa Romeo παρουσίασε ένα συμπαγές εκτελεστικό αυτοκίνητο, το 952. Το αυτοκίνητο είχε σκοπό να επιστρέψει στις ρίζες της Alfa Romeo. Η Alfa Romeo θέλει να κατασκευάζει αυτοκίνητα που μπορούν να κάνουν καθημερινές βόλτες όπως και αγώνες πίστας. Διαφορετικά από τους προκατόχους του, το 952 πήρε έναν κινητήρα με κίνηση πίσω. Η Alfa Romeo σχεδίασε να παρουσιάσει το αυτοκίνητο το 2012. Ωστόσο, αυτό καθυστέρησε πάρα πολύ. Το αυτοκίνητο δεν παρουσιάστηκε μέχρι το 2015.

Alfa Romeo Giulia

E&R Classics, ο ειδικός της Alfa Romeo Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Alfa Romeo Giulia στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Alfa Romeo Giulia
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου σας Alfa Romeo Giulia
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα