Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Alfa Romeo Giulietta

Το Alfa Romeo Giulietta παράγεται από το 1954. Το πρώτο Giulietta παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο το 1954. Το αυτοκίνητο ήταν ένα coupe Sprint 2 + 2 που σχεδιάστηκε από τον Franco Scaglione. Στην έκθεση αυτοκινήτου του Τορίνο το 1955, παρουσιάστηκε το τετράθυρο σαλόνι Berlina. Λίγο μετά από αυτό, αποκαλύφθηκε το Giulietta Spider. Το 4, παρουσιάστηκε το Giulietta TI. Το αυτοκίνητο ήταν πιο δυνατό από το Berlina και είχε ελαφρώς διαφορετικό εξωτερικό.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση

Το 1959, η Giulietta Berlina αναθεωρήθηκε. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 1959. Το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποιες μηχανικές και εξωτερικές αλλαγές. Η αντλία καυσίμου για παράδειγμα μετακινήθηκε σε χαμηλότερη θέση. Το εξωτερικό του αυτοκινήτου πήρε, για παράδειγμα, μια αναθεωρημένη μπροστινή πλευρά και νέες γρίλιες με χρώμιο. Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είχε για παράδειγμα μεγαλύτερα πίσω φώτα. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου ήταν πιο οργανωμένο και περιελάμβανε νέο ύφασμα. Το 1961, το Giulietta Normale και το TI πήραν αναθεωρημένους κινητήρες και νέα συστήματα εξάτμισης. Το αυτοκίνητο ήταν τώρα σχεδόν ικανό να φτάσει τα 160 km / h (99 mph). Το εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου έχουν επίσης μικρές αλλαγές. Το εσωτερικό του TI είχε μεμονωμένες θέσεις, αντί για καθίσματα πάγκων. Οι πλευρικές γρίλιες στο εξωτερικό είχαν πλέον διαχωριστεί μαζί με την κεντρική ασπίδα.

Αγοράζοντας ένα Alfa Romeo Giulietta;

Το Alfa Romeo Giulietta τύπου 116 ήταν ένα μικρό εκτελεστικό αυτοκίνητο σεντάν. Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε από το 1977 έως το 1985. Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου βασίστηκε στο πλαίσιο του Alfa Romeo Alfetta. Το 1977, ήταν διαθέσιμα δύο μοντέλα, δηλαδή το Giulietta 1.3 και το Giulietta 1.6. Μέσα σε λίγα χρόνια, παρουσιάστηκαν τα Giulietta 1.8 και το Giulietta Super. Το 1981, το Giulietta έλαβε κάποιες μικρές αλλαγές στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Το αυτοκίνητο έλαβε πλαστική προστασία γύρω από το κάτω μέρος του αμαξώματος. Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο είχε ένα νέο τιμόνι και νέα καθίσματα. Το ταμπλό και το κεντρικό υποβραχιόνιο ανανεώθηκαν επίσης. Το Giulietta Turbodelta παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού το 1982. Το Turbodelta ήταν μια ειδική έκδοση που περιείχε έναν ισχυρό κινητήρα 1,962 cc. Ένα χρόνο αργότερα, το 1983, το Giulietta παρουσίασε μικρές αλλαγές σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου, όπως το ταμπλό, τα όργανα και τους προφυλακτήρες.

Alfa Romeo Giulietta

E&R Classics, ο ειδικός της Alfa Romeo Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Alfa Romeo Giulietta στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Alfa Romeo Giulietta
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου σας Alfa Romeo Giulietta
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα