Κυριακή 4 Ιουλίου ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ 12:00 - 16:00 - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΞΤΕ ως συνήθως
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Alfa Romeo GTV

Το Alfa GTV κατασκευάστηκε από το 1994 έως το 2004. Η συντομογραφία GTV σημαίνει Gran Turismo Veloce που σημαίνει γρήγορη μεγάλη περιοδεία. Το GTV λειτούργησε ως διάδοχος του Alfetta GTV coupé. Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε από τον Enrico Fumia. Η Fiat έγινε ιδιοκτήτης της Alfa Romeo το 1986, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της GTV. Η πρόθεση του GTV ήταν να αποκαταστήσει την σπορ παράδοση coupe της Alfa Romeo. Μετά την έγκριση του σχεδιασμού από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fiat, Vittorio Ghidella, ο Walter de Silva ήταν υπεύθυνος να ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου όπως και ο σχεδιασμός του εσωτερικού. Το GTV κυκλοφόρησε επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 1995.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση

Πολλές αλλαγές έγιναν στο αυτοκίνητο το 1997. Το αυτοκίνητο πήρε έναν νέο κινητήρα. Το εξωτερικό του αυτοκινήτου έλαβε επίσης κάποιες αλλαγές, όπως ένας νέος σχεδιασμός τροχών που παρέχει επιπλέον χώρο για τις μεγαλύτερες γκανιότες και τις κόκκινες δαγκάνες τεσσάρων ποτ Το εσωτερικό του αυτοκινήτου ανανεώθηκε με δερμάτινα καθίσματα από την MOMO τα οποία προσφέρθηκαν σε πολλά χρώματα. Το χρώμα των καθισμάτων ταιριάζει για παράδειγμα με το χρώμα του χαλιού και το χρώμα της προαιρετικής κωδικοποιημένης ραφής. Επιπλέον, το αυτοκίνητο είχε ένα νέο τιμόνι τριών ακτίνων.

Αγοράζοντας GTV Alfa Romeo;

Το 1998 εφαρμόστηκαν νέες αλλαγές στο αυτοκίνητο, κυρίως στο εσωτερικό. Το αυτοκίνητο πήρε, για παράδειγμα, μια νέα κεντρική κονσόλα και ένα διαφορετικό ταμπλό οργάνων. Οι αλλαγές που έγιναν στο εξωτερικό του αυτοκινήτου περιελάμβαναν πλαίσιο χρωμίου γύρω από τη μάσκα και πλευρικές φούστες και προφυλακτήρες με χρωματική κωδικοποίηση. Επιπλέον, εισήχθη ένας νέος κινητήρας. Το ταμπλό έγινε διαθέσιμο σε δύο νέα χρώματα, κόκκινο και μπλε, εκτός από το τυπικό μαύρο. Το 2000, οι κινητήρες ανανεώθηκαν ώστε να συμμορφώνονται με τα νέα πρότυπα εκπομπών Euro3. Το εξωτερικό του αυτοκινήτου άλλαξε το 2003. Το αυτοκίνητο έλαβε μια νέα γρίλια και διαφορετικούς μπροστινούς προφυλακτήρες με βάση στήριξης πινακίδας. Το εσωτερικό είχε μερικές μικρές αλλαγές, για παράδειγμα την αλλαγή χρώματος του φωτισμού του οργάνου.

Alfa Romeo GTV

E&R Classics, ο ειδικός της Alfa Romeo Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Alfa Romeo GTV στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Alfa Romeo GTV
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου σας Alfa Romeo GTV
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα