Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Άστον Μάρτιν V8

Το Aston Martin V8 είναι ένα αυτοκίνητο που παράγεται από την Aston Martin στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 1969 και 1989. Όπως όλα τα παραδοσιακά αυτοκίνητα της Aston Martin, ήταν εντελώς χειροποίητο. Οι πελάτες της Aston Martin ζητούν ένα αυτοκίνητο με οκτώ κυλίνδρους εδώ και χρόνια, οπότε η Aston Martin σχεδίασε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Ο κινητήρας δεν ήταν ακόμα έτοιμος, οπότε το 1967 το DBS βγήκε με τον ευθεία έξι κινητήρα Vantage του DB6. Δύο χρόνια αργότερα το V8 ήταν έτοιμο και το DBS V8 βγήκε. Με τον τερματισμό του straight-six Vantage το 1973, το DBS V8, που ονομάζεται απλά το Aston Martin V8, έγινε το κύριο αυτοκίνητο της εταιρείας για σχεδόν 20 χρόνια.

Aston Martin Classic Cars προς πώληση

Το Aston Martin V8 Vantage έχει επαινεθεί από την κυκλοφορία του το 1977 για την τελική του ταχύτητα 270 km / h. Ο κινητήρας ήταν κοινόχρηστος με το Lagonda, αλλά χρησιμοποίησε καλύτερους εκκεντροφόρους, αυξημένη αναλογία συμπίεσης, μεγαλύτερες βαλβίδες εισαγωγής και μεγαλύτερους καρμπυρατέρ τοποθετημένους σε νέες πολλαπλές. Η απόδοση ήταν καταπληκτική με επιτάχυνση 0-97 km / h σε 5.3 δευτερόλεπτα, η οποία ήταν το δέκατο του δευτερολέπτου γρηγορότερη από τη Ferrari Daytona. Η πρώτη σειρά ήταν εξοπλισμένη με τέσσερις καρμπυρατέρ 48IDF2 / 100 Weber, ένα τυφλό άνοιγμα καπό και ένα ξεχωριστό πίσω αεροτομή. Η έκδοση Oscar India κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 1978. Ένα μαύρο δερμάτινο ταμπλό αντικατέστησε το προηγούμενο ταμπλό καρυδιάς. Το ξύλινο ταμπλό επέστρεψε στο Vantage τη δεκαετία του '1989 και έδωσε μια πολυτελή εμφάνιση. Η έκδοση Oscar India έλαβε επίσης μια μικρή αύξηση της χωρητικότητας. Αυτή η σειρά δημιουργήθηκε μέχρι το 8. Το όνομα Vantage είχε ήδη χρησιμοποιηθεί για ορισμένα αυτοκίνητα της Aston Martin, αλλά αυτό ήταν ένα ξεχωριστό μοντέλο. Αν και βασίζεται στο Aston Martin V1986, οι πολλές αλλαγές στη λεπτομέρεια έχουν δημιουργήσει μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ήταν το πεπλατυσμένο καπό. Αν και τα μοντέλα Vantage δεν εισήχθησαν στις ΗΠΑ, είναι κατάλληλα για συμπερίληψη βάσει των κανόνων "Εμφάνιση και εμφάνιση" του DOT στις περισσότερες πολιτείες. Μεταξύ 1989 και 1987 δημιουργήθηκε μια μετατρέψιμη έκδοση Vantage Volante. Έξι μηχανικά συγκρίσιμα αυτοκίνητα είχαν κατασκευαστεί προηγουμένως για ειδική παραγγελία, αλλά δεν ήταν διαθέσιμα τακτικά μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η έκδοση παραγωγής είχε ακόμα πιο βαθιά μπροστινή αεροτομή από το Vantage, ακόμη μεγαλύτερες καμάρες των τροχών και εκτεταμένες πλευρικές φούστες. Το 26 ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας έλαβε ένα Vantage Volante, αλλά μετά από αίτημά του χωρίς τις ευρύτερες καμάρες των τροχών, το μπροστινό φράγμα αέρα και τις πλευρικές φούστες του αυτοκινήτου παραγωγής. Αυτό το αυτοκίνητο έγινε γνωστό ως «Prince of Wales Spec» από το οποίο κατασκευάστηκαν 8 άλλα αυτοκίνητα. Αυτά γενικά θεωρούνται πλέον τα πιο επιθυμητά από όλα τα μοντέλα V70 από τη δεκαετία του '80 και του 'XNUMX.

Αγοράζοντας ένα Aston Martin V8;

Άστον Μάρτιν V8

E&R Classics, ο ειδικός της Aston Martin Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Το Aston Martin V8 Zagato ήταν ένας μεγάλος τουρίστας από τη δεκαετία του '80. Μόνο 52 κουπέ και 37 μετατρέψιμα κατασκευάστηκαν μεταξύ 1986 και 1990. Το κουπέ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 1986, το μετατρέψιμο ακολούθησε αργότερα. Το V8 Zagato βασίστηκε στο Aston Martin V8, αλλά με ένα σώμα από το διάσημο Zagato. Ο σχεδιασμός ήταν μια γωνιακή, μοντέρνα ερμηνεία του Aston Martin DB4 GT Zagato από τη δεκαετία του 1960. Το Zagato τροφοδοτήθηκε από έναν κινητήρα V430 8 ίππων με καρμπυρατέρ Weber διπλού τσοκ, καλό για τελική ταχύτητα 300 km / h. Ήταν ένα πολυτελές αυτοκίνητο με νέα τιμή 156,600 USD. Το μετατρέψιμο αργότερα πωλήθηκε για 171,000 USD. Το 1998, ο κωμικός Rowan Atkinson αγόρασε το πρώτο παραγόμενο δεξιό αυτοκίνητο οδήγησης με σασί 20013 και το είχε μετατρέψει στις προδιαγραφές αγώνων της σειράς C2 της Aston Martin Owners Club. Η μετατροπή πραγματοποιήθηκε από την Aston Martin Works Service και το συνολικό κόστος μετατροπής ανήλθε σε περίπου 220,000 GBP.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Aston Martin V8 στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Aston Martin V8
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανακαίνιση του αυτοκινήτου Aston Martin V8
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα