Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Aston Martin Virage

VIRAGE
Το Virage είναι ένα αυτοκίνητο που παράγεται από την Aston Martin για να αντικαταστήσει τα προηγούμενα μοντέλα V8. Σε σύγκριση με το V8, ο σχεδιασμός ήταν πιο μοντέρνος και το πλαίσιο ήταν μια εξέλιξη των μοντέλων Lagonda. Το Virage ήταν ένα μεγάλο και βαρύ αυτοκίνητο παρά το γεμάτο περίβλημα αλουμινίου. Ο 32-βαλβίδα 5.3L V8 κινητήρας πήρε αυτό το μοντέλο σε επίπεδα supercar. «Η επιτάχυνση δεν φαίνεται να τελειώνει», ισχυρίστηκε το Sports Car International κατά τη διάρκεια μιας αρχικής δοκιμής. Εξήρε επίσης την «ενθουσιώδη και ταχύτερη ταχύτητα κινητήρα» του κινητήρα 330 ίππων. Το αυτοκίνητο των 1790 kg μπορούσε να φτάσει τα 254 km ανά ώρα. Αναβάθμιση σε 349 ίππους ανακοινώθηκε στο Geneva Show το 1996. Ο κωμικός Rowan Atkinson είχε ένα Virage Coupe που βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του περιοδικού Car τον Μάιο του 1990.

Aston Martin Classic Cars προς πώληση

V8 Coupe
Ένα λιγότερο ακραίο V8 Coupe χτίστηκε από το 1996, αντικαθιστώντας το Virage. Αυτό το μοντέλο δεν είχε υπερσυμπιεστές. Συνολικά, τα αντίγραφα 101 της έκδοσης V8 κατασκευάστηκαν μεταξύ 1996 και 2000.

VIRAGE VOLANTE
Το μετατρέψιμο Virage Volante έκανε το ντεμπούτο του στο Birmingham Motor Show το 1990 ως διθέσιο. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 1991 εμφανίστηκε μια έκδοση 2 + 2. Παραδείγματα παραγωγής από το 1992 όλα είχαν 2 + 2 θέσεις. Πηγές ισχυρίζονται ότι μεταξύ 224 και 233 τεμαχίων παρήχθησαν όταν η σειρά έληξε το 1996. Ένα νέο V8 Volante Long Wheelbase, με στυλ βασισμένο στο V8 Coupe κατασκευάστηκε μεταξύ 1997 και 2000. Η τελευταία παραλλαγή Virage ήταν η V8 Vantage Volante από το 2000. Εννέα από αυτά τα ισχυρά μετατρέψιμα προϊόντα παρήχθησαν.

Αγοράζοντας ένα Aston Martin Virage;

Aston Martin Virage

E&R Classics, ο ειδικός της Aston Martin Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ
Το Vantage κατασκευάστηκε από το 1993 έως το 2000. Ο σχεδιασμός ανανεώθηκε μόνο με την οροφή και τις πόρτες του προηγούμενου μοντέλου. Το Vantage ήταν πλατύτερο, χαμηλότερο και είχε τέσσερις στρογγυλούς πίσω φώτους Το αυτοκίνητο ήταν εξοπλισμένο με μια νέα πίσω ανάρτηση και ηλεκτρονικά εσωτερικού χώρου. Η πιο ριζική αλλαγή στο Vantage ήταν στο χώρο του κινητήρα. Ο κινητήρας 5.3L V8 χρησιμοποιεί πλέον διπλούς υπερσυμπιεστές. Η τελική ταχύτητα ήταν 300 km / h, με επιτάχυνση στα 97 km / h σε 4.6 δευτερόλεπτα. Για το V600 από το 1998 ο κινητήρας αναβαθμίστηκε σε 600hp. Η παλαιότερη έκδοση ονομάζεται συχνά "V550" για να τη διακρίνει από τα νεότερα μοντέλα. Το 2000, το "Works Works" του Aston Martin δημιούργησε εννέα ειδικά σχεδιασμένα Vantage Volantes, ένα από τα οποία κατασκευάστηκε με προδιαγραφές μεγάλου μεταξόνιου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την αγορά ενός αυτοκινήτου Aston Martin Virage στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Aston Martin Virage
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Aston Martin Virage
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα