Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Fiat 500

Το Fiat 500 είναι ένα πολύ γνωστό αυτοκίνητο. Οι ρίζες του ξεκίνησαν με το Fiat Topolino. Το Topolino είχε μεγάλη επιτυχία που η Fiat άρχισε να σχεδιάζει διάδοχο. Τελικά, η Fiat ήρθε με δύο διαδόχους: το Fiat 600 που είχε χώρο για τέσσερα άτομα και το Fiat Nuova που είχε χώρο για δύο άτομα. Το Fiat 600 ήταν μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, το Fiat Nuova αγωνίστηκε.

Fiat Classic Cars προς πώληση

Η Nuova πήρε έναν δίκύλινδρο κινητήρα σε σύγκριση με τον τετρακύλινδρο κινητήρα του 600. Η ταχύτητα του αυτοκινήτου περιορίστηκε στα 85 km / h, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το αυτοκίνητο δεν πήγε τόσο γρήγορα όσο το 600. Το εσωτερικό του Η Nuova στερείται επιπλέον πολλών πραγμάτων, όπως ένας μετρητής καυσίμων. Η ισχύς του κινητήρα του Nuova βελτιώθηκε λίγο από τη Fiat μετά από μερικούς μήνες, αλλά αυτό δεν άλλαξε την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου.

Αγοράζετε ένα Fiat 500;

Το 1958, η Fiat ήρθε με τα 500 Sports που περιελάμβαναν έναν πιο ισχυρό κινητήρα που μπορούσε να φτάσει σε τελική ταχύτητα 105 km / h. Μόνο ένα χρόνο μετά την κατασκευή του «Tetto Apribile». Το Fiat 500 γνώρισε ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία.

Fiat 500

E&R Classics, ο ειδικός σας Fiat Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Fiat 500 στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Fiat 500
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Fiat 500
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα