Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Φορντ Κάπρι

Το Ford Capri είναι ένα fastback coupé που κατασκευάστηκε από το 1968 έως το 1986. Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε από τον Philip T. Clark και προοριζόταν να είναι ένα ευρωπαϊκό ισοδύναμο του Mustang. Το πρώτο Ford Capri ήταν το Mk I. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών και είχε ομοιότητες με την Cortina. Η Ford είχε την επιθυμία να προσεγγίσει ένα ευρύ φάσμα αγοραστών καθιστώντας το MK I προσιτό. Το αυτοκίνητο έγινε προσιτό μέσω διαφόρων κινητήρων. Η Ford αναθεώρησε το MK I το 1972, συμπεριλαμβανομένων των νέων καθισμάτων και των διευρυμένων πίσω φώτων.

Ford Classic Cars προς πώληση

Το Ford Capri MK II κατασκευάστηκε από το 1974 έως το 1978. Εν μέρει λόγω των πετρελαϊκών κρίσεων το 1973, η Ford αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που ήταν πιο κατάλληλο για καθημερινή οδήγηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ορισμένες αλλαγές στο αυτοκίνητο, όπως μικρότερο καπό και πίσω πόρτα hatchback. Το Capri MK II ήταν το πρώτο Ford που είχε πίσω πόρτα hatchback. Το αυτοκίνητο ήταν μηχανικά παρόμοιο με το Mk I. Ωστόσο, το MK II είχε μεγαλύτερο αμάξωμα, πιο μοντέρνο ταμπλό και μικρότερο τιμόνι.

Αγοράστε ένα Ford Capri;

Το "Project Carla" ήταν μια αναφορά στο Capri MK III που κατασκευάστηκε από το 1978 έως το 1986. Το αυτοκίνητο περιλάμβανε κάποιες αλλαγές σε σύγκριση με το MK II. Η ιδέα του αναθεωρημένου MK II παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 1976. Το μπροστινό μέρος του MK III περιλάμβανε τέσσερις προβολείς και μια μαύρη σχάρα. Επιπλέον, το Capri MK III βελτίωσε την αεροδυναμική του, γεγονός που οδήγησε στη βελτίωση της απόδοσης του αυτοκινήτου.

Φορντ Κάπρι

E&R Classics, ο ειδικός της Ford Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Ford Capri στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητο Ford Capri
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Ford Capri
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα