Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Ford Mustang Cabriolet

Το Ford Mustang Convertible έκανε το ντεμπούτο του με μέτριες αλλαγές στην τάξη, συμπεριλαμβανομένης νέας μάσκας, διακοσμητικής πλευράς, καλύμματα τροχών και καλύμματος αερίου. Για το 225 hp V8 κυκλοφόρησε μια κρουαζιμαδική αυτόματη μετάδοση τριών ταχυτήτων. Ο κωδικός κινητήρας 289 "hipo" K προσφέρθηκε με μια αυτόματη μετάδοση c4, είχε ισχυρότερα εσωτερικά και ένα hipo αυτόματο κιβώτιο ταυτοποίησης, καθώς το εξωτερικό περίβλημα του σερβο σηματοδοτείται με C.

Ford Mustang Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Ο μεγάλης διάρκειας εκκεντροφόρος ο οποίος έδινε τη δυνατότητα στο 289 να κάνει την ιπποδύναμη για την οποία ήταν γνωστή, δεν ήταν φιλική για έναν αυτόματο μετατροπέα ροπής χωρίς ταχύτητα. Με το κάλυμμα της βαλβίδας κλειστό, υπάρχει ένα μεγάλο γράμμα "K" σφραγισμένο μεταξύ των ελατηρίων των βαλβίδων, που μαζί με τις βιδωτές καρφίτσες για τους ρυθμιζόμενους βραχίονες. Ένας μεγάλος αριθμός νέων επιλογών χρωμάτων και εσωτερικών χρωμάτων, ηχοσύστημα AM / οκτώ ίχνων και ένα από τα πρώτα μονοφωνικά ραδιόφωνα AM / FM.

Αγοράζοντας ένα Ford Mustang Cabriolet;

Αφαιρέθηκε επίσης το σύμπλεγμα οργάνων Falcon. τα προηγουμένως προαιρετικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των στρογγυλών μετρητών και των προστατευτικών οροφής, αποτέλεσαν τον βασικό εξοπλισμό. Το μετατρέψιμο Mustang θα ήταν το best-seller στο 1966 με το 72119 που πωλήθηκε.

Ford Mustang Cabriolet

E&R Classics, ο ειδικός της Ford Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Ford Mustang Cabriolet στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Ford Mustang Cabriolet
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανανέωση του αυτοκινήτου Ford Mustang Cabriolet
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα