NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Κάτω Χώρες
+31 416 751 393

Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Jaguar E-Type Cabriolet

Το Jaguar E-Type σχεδιάστηκε αρχικά και παρουσιάστηκε στο κοινό ως grand tourer πίσω τροχών σε 2-θέσεων κουπέ και ως μετατρέψιμο 2 θέσεων. Μια έκδοση 2-θέσεων "2 + 4" του κουπέ, με μακρύτερο μεταξόνιο, κυκλοφόρησε αρκετά χρόνια αργότερα. Αργότερα οι αναβαθμίσεις μοντέλου του Jaguar E-Type ορίστηκαν επίσημα ως "Σειρά 2" και "Σειρά 3" και με την πάροδο του χρόνου τα προηγούμενα αυτοκίνητα έχουν αναφερθεί ως "Σειρά 1" και "Σειρά 1.5". Μάρτιος 1961, η σειρά 1 παρουσιάστηκε, αρχικά μόνο για εξαγωγή. Το λανσάρισμα της εγχώριας αγοράς πραγματοποιήθηκε 4 μήνες αργότερα τον Ιούλιο του 1961. Τα αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούσαν τον τρικύλινδρο 3.8-κύλινδρο Jaguar XK6 κινητήρα 6 λίτρων από το XK150S. Τα παλαιότερα κατασκευασμένα αυτοκίνητα χρησιμοποίησαν εξωτερικά μάνδαλα καπό που απαιτούσαν ένα εργαλείο για να ανοίξει και είχε σχέδιο επίπεδου δαπέδου. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι σπάνια και πιο πολύτιμα. Μετά από αυτό, τα δάπεδα πιάστηκαν για να παρέχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια και τα δίδυμα μάνδαλα με κουκούλα μετακινήθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οκτώβριος 1964, ο κινητήρας 3.8 λίτρων αυξήθηκε στα 4.2 λίτρα.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση

Χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων σειράς 2 είναι ανοιχτοί προβολείς χωρίς γυάλινα καλύμματα, πίσω προφυλακτήρας περιτυλίγματος, επανατοποθετημένοι και μεγαλύτεροι εμπρόσθιοι δείκτες και οπίσθιοι φανοί κάτω από τους προφυλακτήρες, καλύτερη ψύξη που υποβοηθήθηκε από ένα διευρυμένο "στόμιο" και δίδυμους ηλεκτρικούς ανεμιστήρες και ανεβασμένα φρένα . Ο κινητήρας αναγνωρίζεται εύκολα οπτικά με την αλλαγή από τα λεία γυαλισμένα καλύμματα έκκεντρου σε μια πιο βιομηχανική εμφάνιση με «ραβδώσεις». Έχει απενεργοποιηθεί στις ΗΠΑ με δίδυμους Strombergs και μεγαλύτερες αποστάσεις των βαλβίδων, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο διατηρούσαν τα τριπλά SUs και τις πολύ αυστηρότερες αποστάσεις των βαλβίδων. Το εσωτερικό και το ταμπλό ανασχεδιάστηκαν επίσης. rocker switches που πληρούσαν τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας των Η.Π.Α. αντικατέστησαν τους διακόπτες διακόπτη. Καινούργια καθίσματα τοποθετήθηκαν επίσης. Ο κλιματισμός και το υδραυλικό τιμόνι διατίθενται ως εργοστασιακές επιλογές.

Αγοράζοντας ένα Jaguar E-Type Cabriolet;

Παρουσιάστηκε ένας νέος κινητήρας Jaguar V5.3 12L 12 κυλίνδρων, με στάνταρ υδραυλικό τιμόνι και φρένα. Το στυλ αμαξώματος με κοντό μεταξόνιο FHC διακόπηκε και το V12 ήταν διαθέσιμο μόνο ως μετατρέψιμο και 2 + 2 κουπέ. Το μετατρέψιμο χρησιμοποίησε την κάτοψη μακρύτερου μεταξόνιου 2 + 2. Η Σειρά 3 αναγνωρίζεται εύκολα από τη μεγάλη μπροστινή μάσκα και τις καμάρες των τροχών, καθώς και ένα σήμα στο πίσω μέρος που το δηλώνει ως V12. Τα αυτοκίνητα για την αγορά των ΗΠΑ ήταν εφοδιασμένα με μεγάλους προβολείς από ελαστικό προφυλακτήρα από καουτσούκ για να πληρούν τους κανονισμούς πρόσκρουσης 8 km / h, αλλά εκείνα στα ευρωπαϊκά μοντέλα ήταν σημαντικά μικρότερα. Τα μοντέλα των ΗΠΑ έχουν επίσης επαναλαμβανόμενες πλευρικές ενδείξεις στα εμπρός φτερά. Υπήρχε επίσης ένας πολύ περιορισμένος αριθμός 6-κυλίνδρων Σειρά 3 Ε-Τύποι.

Jaguar E-Type Cabriolet

E&R Classics, ο ειδικός της Jaguar Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός Jaguar E-Type Cabriolet αυτοκινήτου στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Jaguar E-Type Cabriolet
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανανέωση του αυτοκινήτου σας Jaguar E-Type Cabriolet
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα