Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL
Οκτώβριος 3 (Γερμανική Ημέρα Ενότητας) OPEN - Κυριακή Οκτώβριος 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Jaguar E-Type Cabriolet

Το Jaguar E-Type σχεδιάστηκε αρχικά και παρουσιάστηκε στο κοινό ως Grand Tourer με πίσω τιμόνι σε 2-κάθισμα και ως 2-κάθισμα μετατρέψιμο. Μια έκδοση "2 + 2" 4-κάθισμα του coupé, με παρατεταμένο μεταξόνιο, κυκλοφόρησε αρκετά χρόνια αργότερα. Οι μεταγενέστερες ενημερώσεις μοντέλων του Jaguar E-Type χαρακτηρίστηκαν επίσημα ως "Σειρά 2" και "Σειρά 3" και με την πάροδο του χρόνου τα παλαιότερα αυτοκίνητα έχουν αναφερθεί ως "Σειρά 1" και "Σειρά 1.5". Μαρτίου 1961, εισήχθη η σειρά 1, αρχικά μόνο για εξαγωγή. Το λανσάρισμα της εγχώριας αγοράς ήρθε το 4 μήνες αργότερα τον Ιούλιο του 1961. Τα αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή χρησιμοποίησαν τον τριπλό κινητήρα 3.8 6 6-κυλίνδρου Jaguar XK150 από το XK1964S. Τα παλαιότερα κατασκευασμένα αυτοκίνητα χρησιμοποίησαν εξωτερικά μάνδαλα καλύμματος που απαιτούσαν ένα εργαλείο για να ανοίξουν και είχαν ένα επίπεδο σχέδιο δαπέδου. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι σπάνια και πιο πολύτιμα. Μετά από αυτό, τα δάπεδα ήταν θωρακισμένα για να παρέχουν περισσότερο χώρο στο πόδι και τα δίδυμα μάνταλα κουκούλα κινήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Οκτώβριος 3.8, ο κινητήρας 4.2-λίτρων αυξήθηκε σε λίτρα XNUMX.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση

Χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων σειράς 2 είναι ανοιχτοί προβολείς χωρίς γυάλινα καλύμματα, πίσω προφυλακτήρας περιτυλίγματος, επανατοποθετημένοι και μεγαλύτεροι εμπρόσθιοι δείκτες και οπίσθιοι φανοί κάτω από τους προφυλακτήρες, καλύτερη ψύξη που υποβοηθήθηκε από ένα διευρυμένο "στόμιο" και δίδυμους ηλεκτρικούς ανεμιστήρες και ανεβασμένα φρένα . Ο κινητήρας αναγνωρίζεται εύκολα οπτικά με την αλλαγή από τα λεία γυαλισμένα καλύμματα έκκεντρου σε μια πιο βιομηχανική εμφάνιση με «ραβδώσεις». Έχει απενεργοποιηθεί στις ΗΠΑ με δίδυμους Strombergs και μεγαλύτερες αποστάσεις των βαλβίδων, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο διατηρούσαν τα τριπλά SUs και τις πολύ αυστηρότερες αποστάσεις των βαλβίδων. Το εσωτερικό και το ταμπλό ανασχεδιάστηκαν επίσης. rocker switches που πληρούσαν τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας των Η.Π.Α. αντικατέστησαν τους διακόπτες διακόπτη. Καινούργια καθίσματα τοποθετήθηκαν επίσης. Ο κλιματισμός και το υδραυλικό τιμόνι διατίθενται ως εργοστασιακές επιλογές.

Αγοράζοντας ένα Jaguar E-Type Cabriolet;

Έχει εισαχθεί ένας νέος κινητήρας Jaguar V5.3 12L 12 με κύλινδρο, με βασικό υδραυλικό τιμόνι και αναβαθμισμένα φρένα. Το κοντό μεταξόνιο στυλ του FHC διακόπηκε και το V12 ήταν διαθέσιμο μόνο ως μετατρέψιμο και 2 + 2 κουπέ. Το μετατρέψιμο μοντέλο χρησιμοποίησε το χρονοδιάγραμμα 2 + 2 με μεγαλύτερο μεταξόνιο. Η σειρά 3 αναγνωρίζεται εύκολα από τη μεγάλη μετωπική μάσκα και τις καμάρες των τροχών, καθώς και ένα σήμα στο πίσω μέρος που δηλώνει ότι είναι V12. Τα αυτοκίνητα για την αγορά των ΗΠΑ ήταν εφοδιασμένα με μεγάλους προεξέχοντες ελαστικούς προφυλακτήρες για να πληρούν τις προδιαγραφές 8 km / h, αλλά εκείνες στα ευρωπαϊκά μοντέλα ήταν σημαντικά μικρότερες. Τα μοντέλα των ΗΠΑ έχουν επίσης επαναλήψεις πλευρικών δεικτών στα μπροστινά φτερά. Υπήρξε επίσης ένας πολύ περιορισμένος αριθμός 6-κυλίνδρων σειράς 3 E-τύποι που χτίστηκαν.

Jaguar E-Type Cabriolet

E & R Classics, ο ειδικός σας Jaguar Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός Jaguar E-Type Cabriolet αυτοκινήτου στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Jaguar E-Type Cabriolet
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανανέωση του αυτοκινήτου σας Jaguar E-Type Cabriolet
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα