Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Jaguar XJ6

Το Jaguar XJ6 εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια αρκετών γενεών της σειράς Jaguar XJ. Η πρώτη γενιά διήρκεσε από το 1968 έως το 1992. Το XJ6 χαρακτήρισε έναν κύλινδρο ίσιο-έξι. Το αυτοκίνητο είχε παρόμοια όργανα ταμπλό σε σύγκριση με τα προηγούμενα Jaguars. Το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1968. Το αυτοκίνητο χαρακτηρίστηκε ως «ο καλύτερος Jaguar ποτέ» κατά τη διάρκεια διαφημίσεων στην τηλεόραση. Το XJ6 γνώρισε υψηλή ζήτηση, γεγονός που οδήγησε στο γεγονός ότι ο Jaguar αγωνίστηκε να συμβαδίσει με την παραγωγή. Εξαιτίας αυτού, το Jaguar XJ6 αντιμετώπισε κάποια προβλήματα σχετικά με την ποιότητα του αυτοκινήτου στην αρχή.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση

Τον Οκτώβριο, η Jaguar παρουσίασε τη δεύτερη γενιά του XJ6. Το νέο XJ6 φαινόταν πολύ πιο μοντέρνο σε σύγκριση με το XJ6 από την πρώτη γενιά. Το αυτοκίνητο περιλάμβανε πιο γωνιακό σχεδιασμό και ορθογώνιους προβολείς. Το XJ6 κυκλοφόρησε επίσης σε μια πιο πολυτελή έκδοση, δηλαδή την έκδοση Daimler ή "Vanden Plas". Η έκδοση Daimler περιελάμβανε πράγματα όπως λεπτομέρειες χρώμιο και περισσότερο δέρμα στο εσωτερικό. Οι μηχανικοί του αυτοκινήτου δεν διέφεραν από την αρχική έκδοση.

Αγοράζετε ένα Jaguar XJ6;

Ο Jaguar έδωσε στο XJ6 λίφτινγκ. Το αμάξωμα του αυτοκινήτου έγινε πιο στρογγυλό και το αυτοκίνητο είχε για παράδειγμα διπλούς προβολείς και τον αναθεωρημένο κινητήρα AJ16. Με αυτήν την έκδοση, η ποιότητα της παραγωγής της Jaguar αυξήθηκε. Στην τρίτη γενιά, από το 2003 έως το 2009, το XJ6 εμφανίστηκε ξανά. Ωστόσο, το αυτοκίνητο περιλάμβανε τώρα έναν κινητήρα V6. Το σασί του αυτοκινήτου ήταν κυρίως κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Jaguar XJ6

E&R Classics, ο ειδικός της Jaguar Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Jaguar XJ6 στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Jaguar XJ6
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Jaguar XJ6
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα