Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Jaguar XJS

Ο Jaguar παρουσίασε το XJ-S το 1975 που λειτούργησε ως διάδοχος του Jaguar E-Type. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του αυτοκινήτου οδήγησε ο William Heynes. Η πρώτη σειρά περιλάμβανε έναν κινητήρα V12 με επιλογή μεταξύ χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από 0 έως 97 km / h σε 7.6 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 230 km / h. Το XJ-S κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της κρίσης καυσίμων. Τα στηρίγματα πίσω από τα παράθυρα οδήγησαν στο γεγονός ότι οι γερμανικές αρχές αρνήθηκαν να δώσουν έγκριση στο XJS. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι κάθε Γερμανός αγοραστής έπρεπε να λάβει έγκριση δρόμου για κάθε μεμονωμένο αυτοκίνητο.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση

Η δεύτερη σειρά του Jaguar XJ-S κατασκευάστηκε από το 1981 έως το 1991 και περιελάμβανε αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με την πρώτη σειρά. Το XJ-S μετονομάστηκε σε XJ-S HE, λόγω του κινητήρα υψηλής απόδοσης V12. Ο κινητήρας είχε ως αποτέλεσμα πολύ καλύτερη οικονομία καυσίμου και η ισχύς αυξήθηκε σε 295 ίππους (263 ίππους στη Βόρεια Αμερική). Αρκετές αλλαγές έγιναν επίσης στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, για παράδειγμα οι ζάντες αλουμινίου πέντε ακτίνων και τα ένθετα χρωμίου στο πάνω μέρος των προφυλακτήρων.

Αγοράζετε ένα Jaguar XJS;

Η τρίτη σειρά του XJS κυκλοφόρησε το 1991. Και πάλι, έγιναν πολλές αλλαγές, όπως τα μεγεθυμένα πίσω πλαϊνά παράθυρα. Τα στηρίγματα παρέμειναν, επειδή ο σχεδιαστής Geoff Lawson τις περιέγραψε ως μέρος του χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο πήρε έναν νέο κινητήρα και το κιβώτιο έλαβε μια ενημέρωση. Το XK8 έγινε ο διάδοχος του XJS μετά από αρκετά χρόνια.

Jaguar XJS

E&R Classics, ο ειδικός της Jaguar Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Jaguar XJS στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Jaguar XJS
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Jaguar XJS
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα