Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Mercedes-Benz 280 SL

Το Mercedes-Benz 280 SL εισήχθη το Δεκέμβριο του 1967 και κατασκευάστηκε μέχρι το 23 Φεβρουαρίου 1971. Με τα χρόνια, το W113 εξελίχθηκε από ένα αθλητικό αυτοκίνητο σε ένα άνετο grand tourer. Τα μοντέλα των ΗΠΑ ήταν συνήθως εξοπλισμένα με το τετρατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και τον κλιματισμό. Τα μοντέλα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων προστέθηκαν με την τυπική τετρατάχυτη ταχύτητα ή την προαιρετική πέντε ταχυτήτων ZF. Στην Ευρώπη, τα χειροκίνητα κιβώτια χωρίς κλιματισμό εξακολουθούσαν να είναι τα πιο δημοφιλή. Περισσότεροι από τους μισούς 23.885 της Mercedes-Benz 280SL πωλήθηκαν στις ΗΠΑ.

Mercedes-Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Η κύρια αλλαγή από το 250SL στο 280SL ήταν μια αναβάθμιση στον κινητήρα 2778cc M130 με μέγιστη ισχύ 170PS και μέγιστη ροπή 180 lb · ft, η οποία τελικά έδωσε στο W113 επαρκή ισχύ. Η βελτίωση της απόδοσης επιτεύχθηκε αυξάνοντας την οπή κατά 4.5 mm, η οποία τέντωσε τα όρια του μπλοκ M180, και απαιτούσε ζεύγη κυλίνδρων χύτευσης χωρίς ψύξη νερού. Αυτό εξουσιοδότησε ένα ψυγείο λαδιού, το οποίο τοποθετήθηκε κάθετα δίπλα στο ψυγείο.

Αγοράζοντας ένα Mercedes-Benz 280SL;

Τα μοντέλα της Βόρειας Αμερικής ήταν ελαφρώς διαφορετικά από τα ευρωπαϊκά μοντέλα, τα πιο προφανή είναι τα διακριτικά σφραγισμένα φώτα πορείας (που απαιτούνται στις ΗΠΑ). Άλλες διαφορές στα μοντέλα της Βόρειας Αμερικής περιλάμβαναν αυτοκρατορικές βαλβίδες, προφυλακτήρες χρωμίου, κατώτερες αναλογίες πίσω άξονα και κανένα φανό στάθμευσης μονής πλευράς. Η αγορά των κινητήρων 280SL των ΗΠΑ απαιτεί τροποποιήσεις ελέγχου των εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των πιο μαλακών χρονισμών βαλβίδων, μειωμένου λόγου συμπίεσης και τροποποιημένης αντλίας έγχυσης. Τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, τα κλιματιστικά και τα ελαστικά των λευκών τοίχων ήταν πολύ πιο δημοφιλή στις ΗΠΑ από ό, τι αλλού.

Mercedes-Benz 280SL

E&R Classics, ο ειδικός της Mercedes-Benz Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Mercedes-Benz 280SL στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Mercedes-Benz 280SL
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανανέωση του αυτοκινήτου σας Mercedes-Benz 280SL
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα