Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Mercedes-Benz AMG

Η AMG είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων των αυτοκινήτων Mercedes-Benz. Το Α στη συντομογραφία σημαίνει το επώνυμο του ιδρυτή της AMG, Hans Werner Aufrecht. Το M σημαίνει το επώνυμο του συνεργάτη της Aufrechts, Eberhard Melcher. Το G αντιπροσωπεύει τη γενέτειρα του Aufrechts, που είναι το Groβaspach. Η Mercedes-Benz και η AMG ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 1993.

Mercedes-Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Η AMG ξεκίνησε με το σχεδιασμό και τον έλεγχο αγωνιστικών κινητήρων και τελικά επεκτάθηκε στην κατασκευή προσαρμοσμένων αυτοκινήτων της Mercedes. Μία από τις πρώτες επιτυχίες τους ήταν το 1965, όταν ο Manfred Schiek κέρδισε αρκετούς αγώνες με τον κινητήρα 300 SE που είχαν αναπτύξει οι Aufrecht και Melcher. Όσον αφορά τους αγώνες, η πρώτη επιτυχία του AMG ήταν κατά τη διάρκεια του 24 Hours of Spa όπου το AMG Mercedes 300 SEL 6.8 ήταν πρωταθλητής στην κατηγορία του και κέρδισε τη δεύτερη θέση συνολικά.

Αγοράστε ένα Mercedes-Benz AMG;

Αυτή η νίκη οδήγησε στο γεγονός ότι ολόκληρος ο κόσμος γνώρισε την AMG. Από τότε, η τεχνολογία απόδοσης της AMG έγινε διαθέσιμη σε όλο και περισσότερα μοντέλα της Mercedes. Όταν η AMG εγκατέστησε V5.0 8 λίτρων σε ένα coupe E-class, η εταιρεία απολάμβανε παγκόσμια φήμη.

Mercedes-Benz AMG

E&R Classics, ο ειδικός της Mercedes-Benz Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Mercedes-Benz AMG στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Mercedes-Benz AMG
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Mercedes-Benz AMG
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα