Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Mercedes-Benz SLK

Το Mercedes-Benz SLK-Class είναι ένα συμπαγές πολυτελές roadster που παράγεται από την Daimler-Benz. Η Mercedes παρουσίασε το πρωτότυπο αυτοκίνητο SLK II στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 1994. Το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε στην ευρωπαϊκή αγορά δύο χρόνια αργότερα και στην αμερικανική αγορά το 1997. Το SLK είναι χτισμένο στη Βρέμη της Γερμανίας. Η ονομασία "SLK" προέρχεται από την εκχώρηση σχεδιασμού της εταιρείας να κατασκευάσει ένα roadster που ήταν σπορ, ελαφρύ και κοντό (στα γερμανικά: sportlich, leicht und kurz).

Mercedes-Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Πρώτη γενιά (1996-2004)
Το R170 Mercedes SLK ήταν η πρώτη γενιά compact roadster που κατασκευάστηκε από το 1996 έως το 2004 από τη Mercedes-Benz. Ο σχεδιασμός χρονολογείται στα τέλη του 1991 υπό την επίβλεψη του Bruno Sacco, με τελικό σχεδιασμό που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 1993 και εγκρίθηκε από το συμβούλιο. Η κατηγορία παραγωγής SLK εισήχθη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο στις 22 Απριλίου 1996.

Αγοράζοντας ένα SLK της Mercedes-Benz;

Δεύτερη γενιά (2004-2010)
Το R171 Mercedes SLK έχει πολλές αναθεωρήσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. μεταξόνιο μακρύτερου 30 mm, μεγαλύτερο μήκος (72 mm) και πλάτος (65 mm), αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων, προσαρμοστικοί αερόσακοι δύο σταδίων, πλευρικές τσάντες κεφαλής / θώρακα και ανανεωμένος μηχανισμός οροφής. Στα προαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το αναδιπλούμενο τηλεχειριστήριο και η θέρμανση αέρα ενσωματωμένα στα προσκέφαλα στο επίπεδο του λαιμού. Ο σχεδιασμός βελτιστοποιείται αεροδυναμικά για ελαχιστοποίηση της εσωτερικής ροής αέρα με το επάνω μέρος να συρρικνώνεται.

Τρίτη γενιά (2011-σήμερα)
Η ανάπτυξη του R172 Mercedes SLK ξεκίνησε το 2005 με τελικό σχεδιασμό που επιλέχθηκε το 2008. Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε το νέο SLK το φθινόπωρο του 2010. Η εταιρεία έκανε το ασυνήθιστο βήμα δημοσίευσης διαφόρων δελτίων τύπου τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2010 και ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά όπως το "Magic Sky Control".

Mercedes-Benz SLK

E&R Classics, ο ειδικός της Mercedes-Benz Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την αγορά ενός αυτοκινήτου Mercedes-Benz SLK στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Mercedes-Benz SLK
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανακαίνιση του αυτοκινήτου Mercedes-Benz SLK
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα