Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL
Οκτώβριος 3 (Γερμανική Ημέρα Ενότητας) OPEN - Κυριακή Οκτώβριος 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

MG TD

Το MG TD (1950) συνδυάζει το σύστημα μετάδοσης κίνησης TC, έναν τροποποιημένο οπίσθιο άξονα με υποπίεση, το πλαίσιο τύπου MG Y, ένα γνωστό στυλ τύπου T και ανεξάρτητη ανάρτηση χρησιμοποιώντας ελατήρια σπειρώματος από το σαλόνι τύπου MG Y: δρόμος 1950 - δοκιμαστική αναφορά που περιγράφει ως "πιο εντυπωσιακή" την προκύπτουσα "μετατροπή ... στην άνεση της ιππασίας". Από την επιτυχημένη εταιρία 1 & frac14; -litre saloon για το TD ήταν και το τιμόνι (ακόμη και με μεγάλη διάμετρο). Επιπλέον, το TD παρουσίασε μικρότερους δρόμους 15-ιντσών τύπου δίσκου, μια επιλογή με το αριστερό χειριστήριο και προφυλακτήρες πρότυπου εξοπλισμού και υπερ-αναβάτες. Το αυτοκίνητο ήταν επίσης 5 ίντσες (130 mm) ευρύτερο με ένα κομμάτι των 50 ίντσες.

MG Classic Cars προς πώληση

Για τον οδηγό η "προστασία για όλες τις καιρικές συνθήκες" ήταν καλή από τα πρότυπα της εποχής. Για τη νυχτερινή οδήγηση, ο φωτισμός του οργάνου ήταν "αποτελεσματικός αλλά όχι εκθαμβωτικός, με ανοιχτό πράσινο φωτισμό". Δεν υπήρχε κανένας μετρητής καυσίμων, αλλά τα 11 βρετανικά γαλόνια χωρητικότητας δεξαμενών έκαναν μια σειρά από στάσεις ανεφοδιασμού περίπου 300 μιλίων και ένα πράσινο φως στις οροφές έλαμψε μια «προειδοποίηση» όταν το επίπεδο καυσίμου ήταν κάτω περίπου 2 & frac12. Βρετανικά γαλόνια.

Στο 1950 εισήχθη το TD MkII, παράγεται παράλληλα με το κανονικό αυτοκίνητο, με έναν κινητήρα με υψηλότερο συντονισμό, χρησιμοποιώντας αναλογία συμπίεσης 8.0: 1 δίνοντας το 57 bhp στις στροφές 5500. Ο υψηλότερος κινητήρας αναλογίας συμπίεσης προσφέρθηκε με τις αγορές εξαγωγής στο μυαλό και δεν θα ήταν κατάλληλος για το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου χάρη στη συνεχιζόμενη λειτουργία των περιορισμών καυσίμων κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι αγοραστές περιορίζονταν ακόμη στο οκτάνιο 72 "βενζίνη της πισίνας". Το TD MkII διαθέτει επίσης διπλές αντλίες καυσίμου, αναθεωρημένους αποσβεστήρες και υψηλότερο λόγο πίσω άξονα
Σχεδόν τα 30,000 TDs είχαν παραχθεί, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων 1700 Mk II, όταν η σειρά έληξε στο 1953 με όλα εκτός από το 1656 που εξήχθησαν, 23,488 από αυτά μόνο στις ΗΠΑ. Το κύριο παράπονο που είχαν οι ιδιοκτήτες των ΗΠΑ με το MG T που πωλήθηκε στις ΗΠΑ ήταν το βρετανικό σύστημα volt 12, το οποίο ήταν δύσκολο να τεθεί σε λειτουργία όταν ξέσπασε ένα φως κεφαλής και άλλα ηλεκτρικά είδη. Επίσης, είχαν μικρές καταγγελίες για την έλλειψη μετρητή νερού και καυσίμου. Αλλά γενικά στις έρευνες οι ιδιοκτήτες του αμερικανικού MG T είχαν πιο θετικές παρατηρήσεις από αρνητικές. Ο χρόνος 0-60mph ήταν 22.7 δευτερόλεπτα σύμφωνα με τη δημοφιλή μηχανική.

Αγοράζοντας ένα MG TD;

Ένα παράδειγμα που δοκιμάστηκε από το περιοδικό The Motor στο 1952 είχε κορυφαία ταχύτητα 77 mph και θα μπορούσε να επιταχύνει από το 0-60 mph (97 km / h) σε 18.2 δευτερόλεπτα. Καταγράφηκε κατανάλωση καυσίμου 26.7 μιλίων ανά αυτοκρατορικό γαλόνι.

Στην 1998, τα δικαιώματα, οι πνευματικές ιδιότητες και τα εμπορικά σήματα που σχετίζονται με την παραγωγή του MG TD αποκτάται από την TD Cars Sdn Bhd στη Μαλαισία για την αναπαραγωγή της σειράς TD ως TD2000.

MG TD

E & R Classics, ο ειδικός MG Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου MG TD στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας MG TD
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου σας MG TD
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα