Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL
Κυριακή 1 Νοεμβρίου (All Saints Day) EXTRA OPEN από 12:00 έως 16:00
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

MG MGB Cabriolet

Το MGB είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που ξεκίνησε από την MG Cars τον Μάιο 1962 για να αντικαταστήσει το MGA. Παρουσιάστηκε ως roadster με κυλίνδρους 4, ένα κουπέ με καθίσματα 2 + 2 προστέθηκε στο 1965. Ο MNC 6-κύλινδρος έκανε το ντεμπούτο του στο 1967. ένα μεταγενέστερο παράγωγο εξοπλισμένο με το βασισμένο στο Buick Rover V8 κατασκευάστηκε από το 1973-1976.
Η παραγωγή της MGB συνεχίστηκε μέχρι τον Οκτώβριο 1980 από την British Motor Corporation και τους διαδόχους της, τη British Motor Holdings και την British Leyland Motor Corporation.

Κατά τη στιγμή της εισαγωγής του, ο MGB ήταν σχετικά μοντέρνος σχεδιασμός, χρησιμοποιώντας μια μονόκωκτη δομή αντί της παραδοσιακής κατασκευής πλαισίου που χρησιμοποιείται τόσο στους τύπους MGA όσο και στους τύπους MG T και στον αντίπαλο της MGB, τη σειρά Triumph TR. Ο ελαφρύς σχεδιασμός μειώνει το κόστος κατασκευής, ενώ αυξάνει τη συνολική αντοχή του οχήματος. Τα παράθυρα παραθύρων ήταν στάνταρ και ένα άνετο διαμέρισμα οδηγού προσέφερε άφθονο χώρο για τα πόδια. Για τα καθίσματα τοποθετήθηκε ένα ράφι δεμάτων.

MG Classic Cars προς πώληση

Η απόδοση του MGB θεωρήθηκε ζωηρή κατά τη στιγμή της εισαγωγής του, με 0-60 mph χρόνο μόλις πάνω από 11 δευτερόλεπτα, με τη βοήθεια του σχετικά μικρού βάρους του αυτοκινήτου. Η διαχείριση ήταν ένα από τα ισχυρά σημεία της MGB. Ο κινητήρας 3 cc B-σειράς 1798 που παράγει 95 hp (71 kW) σε στροφές 5,400. Ο κινητήρας αναβαθμίστηκε τον Οκτώβριο 1964 σε έναν πεντάλφα στροφαλοφόρο άξονα σε μια προσπάθεια βελτίωσης της αξιοπιστίας. Η πλειοψηφία των MGBs εξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο 1974, καθώς τα αμερικανικά πρότυπα εκπομπής ρύπων στην ατμόσφαιρα έγιναν πιο αυστηρά, τα MGB των ΗΠΑ στην αγορά είχαν απενεργοποιηθεί για συμμόρφωση. Εκτός από την αξιοσημείωτη μείωση των επιδόσεων, η MGB κέρδισε μια ίντσα στο ύψος της διαδρομής και τους ξεχωριστούς προφυλακτήρες από καουτσούκ, οι οποίοι ήρθαν να αντικαταστήσουν το chrome για όλες τις αγορές.

Αγοράζοντας ένα MG MGB Cabriolet;

Το MGB ήταν ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που διαθέτουν ελεγχόμενες ζώνες θραύσης σχεδιασμένες για να προστατεύουν τον οδηγό και τον επιβάτη σε κρούση 30 mph με ένα ακίνητο φράγμα.

Ο συνδυασμένος όγκος παραγωγής των μοντέλων MGB, MGC και MGB GT V8 ήταν τα αυτοκίνητα 523,836. Ένα μοντέλο "αναγέννησης" πολύ περιορισμένης παραγωγής με μόνο μονάδες 2,000, το οποίο ονομάζεται RV8, κατασκευάστηκε από τον Rover στα 1990. Παρά την ομοιότητα στην εμφάνιση με το roadster, το RV8 είχε λιγότερο από 5 τοις εκατό ανταλλάξιμα μέρη με το αρχικό αυτοκίνητο.

MG MGB Cabriolet

E & R Classics, ο ειδικός MG Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου MG MGB Cabriolet στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας MG MGB Cabriolet
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανακαίνιση του αυτοκινήτου σας MG MGB Cabriolet
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα