Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

MG MGB GT Coupe

Το MGB GT Coupe εισήχθη τον Οκτώβριο 1965. Η παραγωγή συνεχίστηκε μέχρι το 1980, αν και η εξαγωγή στις ΗΠΑ σταμάτησε στο 1974. Το MGB GT Coupe δημιούργησε ένα πρωτοποριακό θερμοκήπιο σχεδιασμένο από τον Pininfarina και ξεκίνησε το σπορ στυλ "hatchback". Συνδυάζοντας το επικλινές πίσω παράθυρο με το πίσω καπό του καταστρώματος, το B GT προσέφερε τη χρησιμότητα ενός φορτάμαξας, διατηρώντας ταυτόχρονα το στυλ και το σχήμα του κουπέ.

MG Classic Cars προς πώληση

Αυτή η νέα διαμόρφωση ήταν ένα 2 + 2 σχεδιασμός με ένα δεξί πίσω κάθισμα και πολύ περισσότερο χώρο αποσκευών από ό, τι στο roadster. Σχετικά λίγα εξαρτήματα διέφεραν, αν και το MGB GT Coupe έλαβε διαφορετικά ελατήρια ανάρτησης και ράβδους αντιστήριξης και διαφορετικό αλεξήνεμο, το οποίο ήταν πιο εύκολο και ανέξοδα συντηρητικό. Τα πρώιμα πρωτότυπα όπως το MGB Berlinette που παράγεται από τον κατασκευαστή λεωφορείων του Βελγίου Jacques Coune χρησιμοποίησαν ένα ανυψωμένο παρμπρίζ για να φιλοξενήσουν το fastback.

Αγοράζοντας ένα MG MGB GT Coupe;

Η επιτάχυνση του GT ήταν ελαφρώς πιο αργή από εκείνη του roadster λόγω του αυξημένου βάρους του. Η μέγιστη ταχύτητα βελτιώθηκε κατά 5 mph σε 105 mph λόγω της καλύτερης αεροδυναμικής.

MG MGB GT Coupe

E&R Classics, ο ειδικός σας MG Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός MG MGB GT Coupe αυτοκινήτου στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας MG MGB GT Coupe
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανακαίνιση του αυτοκινήτου σας MG MGB GT Coupe
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα