Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Triumph TR2

Το Triumph TR2 είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από την Standard Motor Company στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ του 1953 και του 1955. Το αυτοκίνητο χρησιμοποίησε μια διπλή έκδοση καρμπυρατέρ SU του 121 cid 4-κυλίνδρου Standard Vanguard κινητήρα συντονισμένη για να αυξήσει την παραγωγή του σε 90 bhp. Το σώμα ήταν τοποθετημένο σε ένα ουσιαστικό χωριστό πλαίσιο με ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρόσθιου πηνίου στο εμπρόσθιο τμήμα και ένα οπίσθιο άξονα με φύλλο ελατηρίου στο πίσω μέρος. Μπορούν να παρέχονται είτε τροχίσκοι είτε δίσκοι δίσκων. Η στάνταρ μετάδοση ήταν μια χειροκίνητη μονάδα με ταχύτητα 4, αλλά η επιλογή overdrive ήταν διαθέσιμη στην κορυφή της ταχύτητας ως επιλογή. Τα φρένα τυμπάνων Lockheed τοποθετήθηκαν σε όλο το πλάτος.

Triumph Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Το Triumph TR2 σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει την MG στην αγορά εξαγωγών σπορ αυτοκινήτων στη Βόρεια Αμερική. Κατασκευάστηκε επίσης επειδή ο Sir John Black, ο προϊστάμενος της Standard Motor Company, έκανε προσφορά για την Morgan Motor Company και απέτυχε. Έτσι θα πρέπει να κατασκευάσει το δικό του σπορ αυτοκίνητο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με την MG. Το Triumph έκανε ήδη το Triumph Roadster, αλλά ήταν εκτός ημερομηνίας και υπο-τροφοδοτείται. Ο Sir John Black ήθελε ένα προσιτό σπορ αυτοκίνητο, κι έτσι ξεκίνησε ένα πρωτότυπο που θα κατασκευαστεί. Το πλαίσιο ήταν μια συντομευμένη έκδοση του Standard Eight's. ο κινητήρας ήταν το Standard Vanguard 2-λίτρο. και γύρω από αυτό δημιουργήθηκε ένα διμερές σώμα. Ονομάστηκε το 20TS, το οποίο αποκαλύφθηκε στο 1952 Motor Show στο Λονδίνο.

Αγοράζοντας ένα Triumph TR2;

Ένα χρόνο αργότερα αποκαλύφθηκε το TR2. Είχε καλύτερη εμφάνιση. ένα απλό σκαλί τύπου σασί? ένα μακρύτερο σώμα? και μια μεγαλύτερη μπότα. Ήταν αγαπημένη από τους Αμερικανούς αγοραστές, και έγινε ο καλύτερος εργαζόμενος για το Triumph.

Triumph TR2

E&R Classics, ο ειδικός της Triumph Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Triumph TR2 στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Triumph TR2
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Triumph TR2
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα