Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Triumph Spitfire

Το Triumph Spitfire είναι ένα μικρό βρετανικό δίχρονο σπορ αυτοκίνητο, το οποίο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λονδίνου το 1962. Το αυτοκίνητο βασίστηκε σε σχέδιο που παρήχθη για το Standard-Triumph το 1957 από τον Ιταλό σχεδιαστή Giovanni Michelotti. Το Spitfire βασίστηκε κυρίως στο σασί, τον κινητήρα και το τιμόνι του sedan του Triumph Herald, αλλά μικρότερο και χωρίς τις ράβδους του Herald. Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Standard-Triumph στο Canley του Coventry.

Triumph Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Το Spitfire σχεδιάστηκε αρχικά από την Standard-Triumph για να ανταγωνιστεί στην αγορά μικρών σπορ αυτοκινήτων που ξεκίνησε από την εισαγωγή του Austin-Healey Sprite. Ο Sprite είχε χρησιμοποιήσει τη βασική κίνηση του Austin A30 / A35 σε ελαφρύ σώμα για να δημιουργήσει ένα σπορ αυτοκίνητο προϋπολογισμού. Η ιδέα ήταν να χρησιμοποιηθούν οι μηχανικοί του Triumph Herald για να στηρίξουν το νέο έργο.

Αγοράζοντας ένα Triumph Spitfire;

Ο Ιταλός σχεδιαστής Michelotti ανατέθηκε για το νέο έργο και βρήκε έναν παραδοσιακό σχεδιασμό. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ωστόσο, η Standard Triumph αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες και δεν μπόρεσε να ενσωματώσει το νέο μοντέλο στην παραγωγή. Μόνο όταν η εταιρεία ανέλαβε ο οργανισμός Leyland ήταν διαθέσιμα κεφάλαια και το αυτοκίνητο απελευθερώθηκε. Το Spitfire πήρε το όνομά του από τα μαχητικά αεροσκάφη του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου με το ίδιο όνομα.

Triumph Spitfire

E&R Classics, ο ειδικός της Triumph Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Triumph Spitfire στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Triumph Spitfire
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Triumph Spitfire
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα