Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Volkswagen T2

Η γενιά 2nd του Volkswagen Type-2 (γνωστή ως T2) εισήχθη στο 1967. Χτίστηκε στη Γερμανία μέχρι το 1979. Τα μοντέλα πριν από το 1971 ονομάζονται συχνά T2a (πρόωρη αποβάθρα), ενώ τα μοντέλα μετά το 1972 ονομάζονται T2b (όψιμος κόλπος). Αυτός ο τύπος 2nd τύπου-2 έχασε το ξεχωριστό εμπρόσθιο παρμπρίζ του, ήταν ελαφρώς μεγαλύτερος και σημαντικά βαρύτερος από τον προκάτοχό του. Το νέο μοντέλο έβγαλε επίσης την πίσω ανάρτηση και τα κιβώτια μεταφοράς τα οποία προηγουμένως χρησιμοποιήθηκαν για την αύξηση του ύψους οδήγησης. Αντίστοιχα, οι άξονες με ημι-άξονες που είχαν σταθερές αρθρώσεις ταχύτητας αύξησαν το ύψος οδήγησης χωρίς τις άγριες αλλαγές στην καμπύλη της ανάρτησης του άξονα περιστροφής με βάση το Beetle.

Volkswagen Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Το T2b εισήχθη μέσω σταδιακής αλλαγής για 3 χρόνια. Τα πρώτα μοντέλα εμφάνισαν στρογγυλεμένους προφυλακτήρες που ενσωματώνουν ένα βήμα για χρήση όταν η πόρτα ήταν ανοιχτή, μπροστινές πόρτες που άνοιξαν σε 90 ° από το σώμα, χωρίς χείλος στους μπροστινούς προφυλακτήρες και εισόδους αέρα ημισελήνου στους κολόνες D. Είχαν επίσης μοναδικές πόρτες κινητήρα και μέχρι το 1971 οι μπροστινοί δείκτες έβρισκαν χαμηλά στη μύτη και όχι ψηλά και στις δύο πλευρές της μάσκας καθαρού αέρα. Το 1971 Type-2 παρουσίασε έναν νέο κινητήρα 1.6L με διπλές θύρες εισαγωγής σε κάθε κυλινδροκεφαλή και είχε βαθμολογία DIN στα 37kW. Μια σημαντική αλλαγή ήρθε με την εισαγωγή των μπροστινών δισκόφρενων και νέων οδοντωτών τροχών με οπές εξαερισμού φρένων και πιλότες. Η πιο εμφανής αλλαγή της δεκαετίας του 1972 ήταν ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα κινητήρα που ταιριάζει στους μεγαλύτερους κινητήρες 1.7 έως 2.0 λίτρων από το Volkswagen Type-4, και ένα επανασχεδιασμένο πίσω άκρο που εξάλειψε την αφαιρούμενη πίσω ποδιά. Η ασφάλεια σύγκρουσης βελτιώθηκε λόγω της συμπιέσιμης δομής πίσω από τον μπροστινό προφυλακτήρα. Αυτό σήμαινε ότι το T2b ήταν ικανό να πληροί τα πρότυπα ασφαλείας των ΗΠΑ. Το έμβλημα Volkswagen στο μπροστινό μέρος έγινε ελαφρώς μικρότερο.

Αγοράζοντας ένα Volkswagen T2;

Οι μεταγενέστερες αλλαγές στο μοντέλο ήταν κυρίως μηχανικές. Με το 1974 το T2 κέρδισε το τελικό του σχήμα. Κατά τη διάρκεια των καθυστερημένων 1970, κατασκευάστηκαν και δοκιμάστηκαν τα πρώτα πρωτότυπα φορτηγών τύπου 2 με κινητήρα τροχού 4.

Volkswagen T2

E&R Classics, ο ειδικός της Volkswagen Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Volkswagen T2 στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Volkswagen T2
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανακαίνιση του αυτοκινήτου Volkswagen T2
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα