Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Volkswagen Golf

Το Volkswagen Golf είναι ένα μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο που παράγεται από τον γερμανό κατασκευαστή Volkswagen από το 1974. Το αρχικό Golf Mk1 ήταν ένα υποκατάστατο του Volkswagen Beetle. Το Golf είναι το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις από τη Volkswagen. Αρχικά, η παραγωγή του γκολφ αποτελούσε σε μεγάλο βαθμό τα τρίθυρα μοντέλα hatchback. Άλλες παραλλαγές είναι ένα 5-θυρο hatchback, station wagon, καμπριολέ και sedan.

Volkswagen Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Golf 1
Το Μάιο του 1974 η Volkswagen κυκλοφόρησε το γήπεδο πρώτης γενιάς ως σύγχρονη αντικατάσταση του μπροστινού τροχού του Volkswagen Beetle. Μεταγενέστερες παραλλαγές συμπεριλάμβαναν το Golf GTI, μια έκδοση diesel, την έκδοση Jetta του notchback sedan και το Golf Cabrio. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά το Golf Mk1 πωλήθηκε ως Volkswagen Rabbit και στο Μεξικό ως Volkswagen Caribe. Μεταξύ του 1984 και του 2009, μια έκδοση facelifted του Golf Mk1 παρήχθη στη Νότια Αφρική ως Citi Golf.

Αγοράζοντας ένα γήπεδο Volkswagen;

Golf 2
Η δεύτερη γενιά Golf ήρθε τον Σεπτέμβριο του 1983. Αυτό το μοντέλο είχε μεγαλύτερο μεταξόνιο, ενώ η συνολική εμφάνιση του Golf 1 διατηρήθηκε σε πιο στρογγυλό σχήμα. Παρόλο που οι περισσότερες από τις αριστερές αγορές ήταν ήδη εξοπλισμένες με το Golf 2 στα τέλη του 1983, αυτό το μοντέλο δεν έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Μάρτιο του 1984. Το Golf 2 GTI είχε από την αρχή ένα καύσιμο 1.8 βαλβίδων 8 λίτρων μηχανή ψεκασμού, και το 1985 είδε μια έκδοση με 16 βαλβίδες. Το πρώτο τετρακίνητο Golfs ήρθε επίσης την ίδια χρονιά. Δεν υπήρχε μοντέλο καμπριολέ με βάση το Golf 2. Αντίθετα, το Golf 1 Cabrio συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής του Golf 2.

Volkswagen Golf

E&R Classics, ο ειδικός της Volkswagen Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την αγορά ενός αυτοκινήτου Volkswagen Golf στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Volkswagen Golf
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανανέωση του αυτοκινήτου σας Volkswagen Golf
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα