Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Volvo 1800ES

Το Volvo 1800ES είναι ένα σπορ αυτοκίνητο από τη Volvo Cars. Είναι ο διάδοχος του P1800E.
Το τελευταίο μοντέλο ήρθε το 1972, το 1800ES, ένα βαγόνι σταθμού κουπέ με γυάλινη πίσω πόρτα, που μερικές φορές περιγράφεται ως φρένο πυροβολισμού.

Volvo Classic Cars προς πώληση

Ο τελικός σχεδιασμός επιλέχθηκε μετά την κατασκευή δύο πρωτοτύπων από τους Sergio Coggiola και Pietro Frua. Ο πολύ ασυνήθιστος πρωτότυπος τύπος της Frua, Raketen, βρίσκεται σήμερα στο Μουσείο Volvo. Και τα δύο πρωτότυπα της Ιταλίας θεωρήθηκαν υπερβολικά φουτουριστικά και η πρόταση του εσωτερικού σχεδιαστή Jan Wilsgaard έγινε δεκτή. Ο κινητήρας ES υποβαθμίστηκε σε 125 bhp, μειώνοντας τον λόγο συμπίεσης με παχύτερη φλάντζα κεφαλής. αν και η μέγιστη ισχύς ήταν ελαφρώς μειωμένη, ο κινητήρας ήταν λιγότερο "αιχμής" και η επί τόπου απόδοση του αυτοκινήτου βελτιώθηκε.

Αγοράζοντας ένα Volvo 1800ES;

Η πίσω πλάτη του ES ήταν διπλωμένη προς τα κάτω για να δημιουργήσει μια μακριά επίπεδη περιοχή φόρτωσης. Ως εναλλακτική λύση από το συνηθισμένο χειροκίνητο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων και υπερβολικής ταχύτητας, το 1800ES είχε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Borg-Warner τριών ταχυτήτων. Με αυστηρότερα αμερικανικά πρότυπα ασφάλειας και εκπομπών για το 1974, η Volvo δεν μπόρεσε να ξοδέψει το σημαντικό ποσό που θα χρειαζόταν για τον επανασχεδιασμό του 1800 ES. Μόνο τα μοντέλα 8077 της ES κατασκευάστηκαν στα δύο μοντέλα της.

Volvo 1800ES

E&R Classics, ο ειδικός της Volvo Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Volvo 1800ES στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Volvo 1800ES
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανακαίνιση του αυτοκινήτου σας Volvo 1800ES
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα