Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Volvo Amazon

Το Amazon είναι ένα αυτοκίνητο μεσαίου μεγέθους που κατασκευάζεται από τη Volvo Cars από την 1956-1970 και εισήχθη στις ΗΠΑ ως το 122S στο Διεθνές Auto Show της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο 1959.

Volvo Classic Cars προς πώληση

Το Volvo Amazon μοιράστηκε το μεταξόνιο, το φωτοβολταϊκό σύστημα, καθώς και τη ψηλή στάση του και την υψηλή θέση καθισμάτων του H από τον προκάτοχό του, προσφέροντας διαμορφώσεις μοντέλων 3: διθέσια sedan, τετράθυρο sedan και βαγόνι. Στο 1959 η Volvo προσέφερε εμπρός ζώνες ασφαλείας ως στάνταρ εξοπλισμό σε όλα τα οχήματά τους, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων εξαγωγής. Όταν παρουσιάστηκε το αυτοκίνητο ονομάστηκε "Amason", αλλά ο γερμανός κατασκευαστής μοτοσυκλετών Kreidler είχε ήδη καταχωρήσει το όνομα. Τελικά οι εταιρείες 2 συμφώνησαν ότι η Volvo θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο το όνομα στην εγχώρια αγορά, αλλάζοντας την ορθογραφία στο Amazon. Στη συνέχεια, η Volvo ξεκίνησε την τριψήφια ονοματολογία της και η γραμμή έγινε γνωστή ως σειρά 120.

Αγοράζοντας ένα Volvo Amazon;

Το Amazon κατασκευάστηκε αρχικά στο εργοστάσιο της Volvo της Lundby στο Γκέτεμποργκ και στη συνέχεια στο Torslandaverken. Μέχρι το τέλος της παραγωγής, κατασκευάστηκαν τα αυτοκίνητα 667.791 Volvo Amazon: μοντέλα 234.653 4, μοντέλα 359.917 2 και φορτάμαξες 73.220.

Volvo Amazon
E&R Classics, ο ειδικός της Volvo Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την αγορά ενός αυτοκινήτου Volvo Amazon στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Volvo Amazon
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανακαίνιση του αυτοκινήτου σας Volvo Amazon
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα