Κυριακή 1 Οκτωβρίου ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΚΑΦΕ και ΕΚΘΕΣΗ EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Οκτωβρίου (Ημέρα Γερμανικής Ενότητας) ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟ

MG TD

Δείτε το τρέχον MG στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα MG?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας MG!

Έχετε MG και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

MG TD | Προϋπόθεση συμμετοχών | Αποκαταστάθηκε το body-off | 1953

Ανταύγειες:

- Αποκατάσταση σώματος
- Κατάσταση Concours
- Μόνο 700 χλμ. Μετά την αποκατάσταση
- Διαθέσιμα τιμολόγια + φωτορεπορτάζ της αποκατάστασης
- Κινητήρας 1250cc 4-κυλίνδρου

Πώληση MG TD σε κατάσταση κοντού
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το όμορφο MG TD από το 1953. Αυτό το TD είναι πραγματικά ένα από τα ωραιότερα που είχαμε στον εκθεσιακό μας χώρο και είναι σε καλή κατάσταση. Έχει αποκατασταθεί από πατέρα και γιο, από τους οποίους ο γιος ειδικεύεται στην αποκατάσταση κλασικών αυτοκινήτων και αντλιών βενζίνης. Η αποκατάσταση τεκμηριώνεται σε εκτενές φωτορεπορτάζ και τιμολόγια. το MG TD έχει διανύσει μόνο 700 km μετά την αποκατάσταση. Τροφοδοτείται από τον 1250κύλινδρο κινητήρα 4cc που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 4 ταχυτήτων.

MG TD σε British Racing Green προς πώληση
Η συνολική εικόνα αυτού του MG TD είναι απολύτως σωστή. Διαθέτει British Racing Green χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με αυτό το British Classic και συνδυάζεται υπέροχα με το χρώμιο. Το μαύρισμα εσωτερικό είναι σε άριστη κατάσταση και ταιριάζει τέλεια με τη βρετανική βαφή Racing Green. Το ταμπλό είναι μαύρισμα και έχει όμορφους πάγκους χρωμίου. Για να τελειώσει, έχει επιλεγεί ένα μαρμάρινο τιμόνι, το οποίο προσφέρει μια πολυτελή εμφάνιση. Ψάχνετε για MG TD σε κατάσταση concours; Τότε αυτό είναι το κλασικό για εσάς.

Αγοράστε MG TD;
Ψάχνετε για MG TD του 1953; Στη συνέχεια, αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε απευθείας στο +31 416 751 393. Το προσωπικό πωλήσεών μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμα και να κάνει ένα προσωπικό βίντεο καταστήματος για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: m7051
  • Μάρκα: MG
  • Μοντέλο: TD
  • Έτος: 1953