29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Opel Rekord C 1900 Sedan 1967

Δείτε το τρέχον Opel στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα Opel?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Opel!

Έχετε μια Opel και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

Opel Rekord C 1900 Sedan 1967 Πολύ καλή κατάσταση

Ανταύγειες:
- Νέα γκρι βαφή
- Κόκκινο εσωτερικό
- Τετρακύλινδρος κινητήρας 1.897cc
- Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων
- Ευρύχωρη έκδοση με 4 θυρίδες

Αυτό το Opel Rekord είναι από την τρίτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου από τον Γερμανό κατασκευαστή. Πρόκειται για μια έκδοση 4-θυρου sedan, ένα πολύ ευρύχωρο και άνετο κλασικό αυτοκίνητο! Το Rekord βρίσκεται σε όμορφη κατάσταση. Η Opel πρόσφατα επιχρίστηκε με γκρι χρώμα, έναν ωραίο συνδυασμό με το κομψό κόκκινο εσωτερικό. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας 1.897cc λειτουργεί καλά και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με μηχανισμό πηδαλιουχίας εξασφαλίζει ότι μπορείτε εύκολα να οδηγήσετε όμορφες περιηγήσεις με το Rekord! Ψάχνετε για ένα Opel Rekord σε πολύ καλή κατάσταση, τότε αυτό το αυτοκίνητο αξίζει μια επίσκεψη στο showroom μας.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: ο6140-1
  • Μάρκα: Opel
  • Μοντέλο: Rekord
  • Έτος: 1967