15 Αυγούστου (Κοίμηση) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΚΤΑ ως συνήθως

Διαχωρισμένο παράθυρο Volkswagen Beetle

€64,950

✔ Αγορά με ασφάλεια στο διαδίκτυο ✔ Παγκόσμια παράδοση στην πόρτα σας ✔ ΤΩΡΑ δωρεάν αποθηκευτικός χώρος και πληρώστε αργότερα
  • Δείτε όλες τις φωτογραφίες
  • Εξωτερικό 360
  • 360 εσωτερικό
  • Video παρουσίαση

Σπλιτ τζαμιού Volkswagen Beetle | Εκτενώς ανακαινισμένο | Πολύ καλή κατάσταση | 1950

Ανταύγειες

- Αποκατασταθεί εκτενώς
- Διατηρήθηκε πολύ πρωτότυπο
- Σπάνιο σκαθάρι με σπαστό παράθυρο
- 1100κύλινδρος κινητήρας 4cc από το 1950

Εκτεταμένο ανακαινισμένο Volkswagen Beetle προς πώληση
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το όμορφο σκαθάρι με χωριστά παράθυρα Volkswagen από το 1950. Αυτό το Beetle είναι το παλαιότερο Beetle που έχει παραχθεί και μπορεί να αναγνωριστεί από το σπαστό πίσω παράθυρο με τη μπάρα ανάμεσα στα παράθυρα. Το VW Split window Beetle που προσφέρουμε προς πώληση εδώ παραδόθηκε νέο στη Σουηδία το 1950. Πριν από μερικά χρόνια, αυτό το κλασικό αποκαταστάθηκε εκτενώς και διατηρήθηκε όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπο κατά την αποκατάσταση. Το Volkswagen ήταν πάντα καλά συντηρημένο και χρησιμοποιήθηκε μόνο για μικρές βόλτες αναψυχής. Τροφοδοτείται από έναν 1100κύλινδρο κινητήρα 4cc από το 1950. Την εποχή των Split window Beetles, ο αριθμός κινητήρα δεν καταγραφόταν από τη Volkswagen, αλλά επειδή αυτός ο κινητήρας προέρχεται από το 1950, υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να ταιριάζει με αριθμούς .

Πωλείται VW Beetle του 1950 σε πολύ καλή κατάσταση
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, αυτό το Volkswagen Beetle είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, εφοδιάστηκε με ένα σκούρο χρώμα μελιτζάνας που ταιριάζει απόλυτα με ένα κλασικό από τη δεκαετία του 1950. Το χρώμιο στο κλασικό συνδυάζεται πολύ όμορφα με το σκούρο χρώμα και τα λευκά ελαστικά τοίχου. Το εσωτερικό έχει επανεπενδυθεί σε ένα πρωτότυπο σχέδιο και έχει τοποθετηθεί με μπεζ υφασμάτινη ταπετσαρία. Το ταμπλό είναι πλήρες και πρωτότυπο και όλα τα όργανα λειτουργούν σωστά. Εν ολίγοις, ένα όμορφο Volkswagen Beetle του 1950 που είναι εντελώς έτοιμο για τον νέο του ιδιοκτήτη.

Θέλετε να αγοράσετε Volkswagen Beetle;
Ψάχνετε για ένα εκτενώς ανακαινισμένο Volkswagen Split Window Beetle του 1950; Αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε μας απευθείας στο +31 416 751 393. Οι πωλητές μας θα χαρούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμα και να φτιάξουν ένα προσωπικό βίντεο καταστήματος για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: v4917
  • Μάρκα: Volkswagen
  • Μοντέλο: Σκαθάρι
  • Έτος: 1950
  • Int. αρ .: Οχι
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ   +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Βίνσεντ Πραγκ  
   

* Απαιτούμενα πεδία

Ψάχνετε για ένα Volkswagen?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Volkswagen!

Έχετε μια Volkswagen και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία